Herkese merhaba, Vodafone yanımda uygulamasında gezinirken farkettim. Yeni aboneliklerde geçerli. 31.12.2020 tarihine kadar kodların geçerliliği bulunmakta. Nba severler için bi aksilik olmazsa 22 Aralık'ta sezon başlıyor. Premier lig, Bundesliga liglerini de izleyebilirsiniz. F1 takipçileri içinde öneririm sezonun son 2 yarışını bu platformda izleyebilmeniz mümkün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Yanımda ile S Sport Plus 1 Aylık Ücretsiz Üyelik
-
-
Daha önce almıştım katılım hakkı 0 ne yazık ki:( -
Bayadır vermiyor üzüyor bizi -
Uygulamayı güncellemeden önce görüyordum. Güncelleme yaptım göremiyorum katılım kısmını. Neredeydi -
İki farklı hesaptan alınan kodlar ile ücretsiz üyelik süresini uzatmak mümkün müdür?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D684D280
İki farklı hesaptan alınan kodlar ile ücretsiz üyelik süresini uzatmak mümkün müdür?Bunu ben de merak ediyorum.
-
Süreniz bittikten 3-5 gün sonra yeni kodu tanımlayabilirsiniz. Üst üste kod tanımlanmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D684D280
İki farklı hesaptan alınan kodlar ile ücretsiz üyelik süresini uzatmak mümkün müdür?
Fırsatlar dünyası kısmında görünebiliyor bende, bulabildiniz mi?
-
Teşekkürler.
Yenileme tarihinde belirlemiş olduğunuz ödeme yöntemi üzerinden, varsa kullanmış olduğunuz kampanya indirimleri düşülerek ücretlendirme gerçekleştirilecektir.
Otomatik mi yenilenecek? Bunu sanal karta 1 lira koyarak aldım kullanıma başladım öncelikle teşekkürler paylaşım için.
Sanal kartta para unutursak kesecek mi hemen vakti gelince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam isterseniz site üzerinden üyelik bilgileri kısmına girin. Üyelik bilgileri ve paket bilgisi isminde 2 ayrı kategori göreceksiniz. Paket bilgisi kısmından üyeliği iptal edin. 30 gün boyunca kullanırsınız ve abonelik bittiğinde sizden ücret kesilmez
Evet hocam gördüm teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: emrecan21Fırsatlar dünyası kısmında görünebiliyor bende, bulabildiniz mi?
-
Bana zararı olmayacaksa şifre verebilirim
Edit:verildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba27 -- 4 Aralık 2020; 16:50:55 >
Kod aldım. Üye oldum ama bunu Tv'de nasıl izleyecem? 49 hı level TV de beinconnect bölümünden giriş yap diyorum ama şifre yanlış falan diyor?
Hocam televizyonunuz smart tv ise eğer tarayıcı üzerinden siteye giriş yapıp izleyebilirsiniz. Böyle deneyin isterseniz
Bein connect değil s sport bu -
hayret, dsmart 'ta da geçmesi gerekiyordu halbukiquote:
Orijinalden alıntı: berkay956
Bein connect değil s sport bu
Geçen kaldırmışlardı şimdi ise süreyi uzatarak tekrar aktif kampanya.
Geniş tv de uygulamaları var ama çok saçma bir şekilde eski modellere hizmet vermiyorlar.
S Sport Plus’ı LG marka akıllı televizyonunuzda (webOS 3.0 ve üzeri modellerde) kullanabilir, geniş ekranda izleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.
S Sport Plus’ı Samsung marka akıllı televizyonunuzda (Tizen 3.0 ve üzeri modellerde) kullanabilir, geniş ekranda izleme keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.
Bunun nedenini sorduğumda eski modeller ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor diyorlar.
Benzer içerikler
- vialand doğum günü formu doldur
- doğum gününde hediye veren markalar
- tod kampanya
- migros fotoğraf baskı
- büyük algida macerası
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X