< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 20 Ocak 2025; 0:32:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Yanımda Premium (3. sayfa)

-
-
Premium u iptal etmek istiyorum ama hata veriyor. Müşteri hizmetleri de sadece uygulamadan yapıldığını söyledi. Şimdi çık işin içinden. İptali yapabilenler var mı sıkıntısız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsiburada için kazanılan 100 tl kupon için uygulamadan hepsiburadaya giriyorum.. hepsiburadalı satıcılı ürün seçiyorum herşey tamam ama kuponu bu üründe kullanamazsınz başka ürün seçin diyor.
kullanabilen var mı..
hangi ürün alınabiliyor..
teşekkürler..
-
3 gün önce yeni kodu almıştım aynı hatayı veriyor. belki aynı ay içinde birden çok vodafone koduna izin vermiyordur diye 1 şubatı bekliyorum. çalışmazsa sıkıntı başka yerdedir.
-
Herkeste HB 100 TL kodu sıkıntılı sanırım benimde öyle hb müşteri hizmetleriyle görüştüm tek kullanımlık olabilir diyorlar bi arada Vodafone yi aramak lazım sanırım ay atlaması gerekiyor kuponu kullanmak için veya son sipariş tarihinin dolması gerekiyor farklı bi şey var işin içinde yani şu anlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sorun yaşamadım ilk geçişte verdi kullandım hemen ardından kod yenilendi bidaha kullandım. Ve Hepsiburada üzerinden kullandım direkt
350/100 kullanmayacak varsa alabilirim .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 2 kez kullandım hocam ilk geçişte 2 kez kod verdi =)
Evet güzel olmuştu o ilk geçiş :) üçüncü kodu bakalım sorunsuz kullanabilecek miyiz:)
Bakalım hocam 55 tl oldu premiumda kullanamazsak bunları pek bir anlamı kalmayacak
şubat oldu ama hb kodu çalışmıyor
uğraşacak iş çıktı yine
Sadece hb satıcılı ürünlerde geçerli değil mi
Alınacak bir öneriniz var mı
sadece hepsiburada satıcılı
arada bir süpermarket kategorisinde güzel indirimler oluyor başka kuponlarla da birleştiği için güzel kombo olabilir
elektronik ihtiyacı varsa yine kupon birleştirilebilir
şu an tek sıkıntı geçen ay kod kullanmıştık şimdi yeni kodu sepette yaptırmıyor mecbur mh ile konuşacağız
edit: hepsiburada mh kodlar sadece 1 defa kullanılabilir dedi. vodafone ise her ay diyor. vodafone mh kayıt açtı dönüş yapacaklarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 1 Şubat 2025; 9:35:36 >
2 ay hb premium kodu hata veriyor. Vodafone musteri hizmetleri sorunun kaynağı olarak hepsiburadaya atiyor, hepsiburada ise Vodafone yönlendiriyor.
Yanımda premiumda aylık olarak kuponlarin oluşturulduğu gün mü yeni kuponlar yenileniyor aylık yoksa abonelik basladigi gün mü ??
1 aydır her şey yanımda hediye çekimin hepsiburadaya dönüştürülmesi için uğraşıyorum smste gelmedi aradığımda kullanacaktınız onu diye zırvalıyorlar vodafone bu işleri beceremiyor, en sonunda pes ettim benim 400tl ye düştülerse yazık koskoca şirkete. müşteri hizmetleri desen sıfır bilgi. vodafone pişmanlıktır premiumu da iptal ettim taahhüt bitince de komple bütün hatları başka operatöre geçiririm.
-
Hb kodu hala kullanılmıyor hb ile görüştüm sadece 1 kez faydanılır diyor kod için Vodafone ise her ay kod dağıtıyor neresi doğru söylüyor anlamış değilim kod sadece 1 kerelik ise Vodafone her ay niye kod veriyor saçmalık, Vodafone bazı konularda hiç güvenmiyorum premiumda müşteri tutmak için bunu yapıyorlar olabilir insanları oyalıyorlar şu an üyelikler geçiyor haliyle paralarıda cukkalıyolar hb ninde işine gelir bu sürecin uzaması onlarda fiyatlarda ayarlama yaparlar olan bizim gibi 3-5 kovalayan kişilere olur zenginler rahat etsin
Bu premium 100 \350 kodu Ocak ayında hepsiburada.com da denemiş kullanmıştım, ama şubat ayında aldığım kodu sadece Vodafone yanımda içindeki hb'de kullanabildim. Normal hepsiburada.com a gidiyorum kod yok, ama aynı tel no üyeliği ile Vodafone yanımda içindeki hb'ye giriyorum, kod görünüyor
Sanırım açık vardı ve düzeldi
Arkadaşlar tarifeni yenile 300 tl hepsiburada çeki kazan diye bir kampanya vardı, yeniledik ama çek nerede? mesaj mı geliyor, kullanım şartları nedir , hiçbir bilgi yok.
-
Yanımda premium Hb 100 TL kodunu kullanan var mı bu ay daha doğrusu kullanabilen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X