Şimdi Ara

VODAFONE YENİ TARİFELERİNİ 15/03/2014'DE DUYURACAK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
4.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Internet paketleri kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni tarifeleri bekliyoruz hala gelmedi trafiğe mi takıldı kaldı?

• Nerde kaldı paketler?

• 13 ocakta 2014'te AVEA'ya geçiş yaptım çokta memnunum köyümde bile 3G hizmet alıyorum.
    Şebeke sorun ufak tefek yaşadığım oluyor hareket halinde merkez bölgelerdeyken oda yoğunluk kaynaklıdır zaten.

23 TL karşılığı 500 Dakika 5000 SMS 2GB net çokta isteklerimi karşılıyor çok şükür aynı şeyler için 2 GB Net yerine 1GB net vodafone da 39 TL ödüyordum.
  • 27 tlye 1000dk 1000sms 4gb faturalımı hocam aveada?
  • açıklanmadı mı tarifeler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aveanın 27 liralık tarife iyimiş kamu tarifesi sanırım oldukça başarılı tercih edilebilir

edit: sadece emniyet genel müdürlüğü içinmiş saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 15 Mart 2014; 18:23:14 >
  • Yatti bizim yeni tarifeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Sen Olamam

13 ocakta 2014'te AVEA'ya geçiş yaptım çokta memnunum köyümde bile 3G hizmet alıyorum.
    Şebeke sorun ufak tefek yaşadığım oluyor hareket halinde merkez bölgelerdeyken oda yoğunluk kaynaklıdır zaten.

23 TL karşılığı 500 Dakika 5000 SMS 2GB net çokta isteklerimi karşılıyor çok şükür aynı şeyler için 2 GB Net yerine 1GB net vodafone da 39 TL ödüyordum.

hocam internetin hızı nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freezone 1 gb deniycem eger yetmez ise avea ya gecis yasarim

• Devir artık konuşma değil internet devri. Vodafone'un bir an önce Avea ya rakip olabilecek düzeyde sınırsız internet paketleri çıkarması lazım. Sonucta AKK den sonra hız berbat olsa da 96kbps cepte iş görüyor valla. En azından mail kontrolü, google da anlık birşeyler arama, whatsapp, twiteer, facebook u kafaya takmıyoruz.
  • StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    herkesin ihtiyacı farklı olabilir hocam kimisi internet istemez sadece konuşma dakikası ister kimi sadece mesaj ister dakika istemez. Mesela sen yada ben interneti çok kullanıyoruz diye herkes te internet kullanıyo anlamına gelmiyor maalesef. Biz tüketici olarak sadece bekleyeceğiz. Yada bulduğumuz kendimize göre iyi uygun bir internet paketi olan tarifeye geçeceğiz. Olay bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

herkesin ihtiyacı farklı olabilir hocam kimisi internet istemez sadece konuşma dakikası ister kimi sadece mesaj ister dakika istemez. Mesela sen yada ben interneti çok kullanıyoruz diye herkes te internet kullanıyo anlamına gelmiyor maalesef. Biz tüketici olarak sadece bekleyeceğiz. Yada bulduğumuz kendimize göre iyi uygun bir internet paketi olan tarifeye geçeceğiz. Olay bu.

Demek istediğim vodafone da hız düşümlü internet yok. Yoksa herkesin ihtiyacı tabiki farklı. Kendi ailemde bile var bu durum. Mesela babamda internet ve sms yok. Sadece konuşma var.
  • Bana hy dakika ve 2gb internet gelsin tabii ki uygun fiyata 25 liraya razıyım hemen geçeceğim whatsapp sms i bitirdi artık resmen...

• StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    hangi operatörü kullanıyorsun şu an bilmiyorum ama vodafone kullanıyorsan bence avea pttcell e geçmen çok iyi olur. Vodafone ciddi duraklama dönemine girdi şu aralar.

• tam ıstediğin paket bimcell de mevcut şu anda 25 tl ye 500 dakika 2 gb net.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9008

arkadaşlar boşuna kulakdan dolma bilgiler için umuda kapılmayın. geçen yıl bir arkadaşta böyle bir başlık açtı vodafone kampanya çıkaracakmış mh söyledi diye o gün bugündür hala tarife çıkaracak boş umutlara kapılmayın açıklansın öyle tartışın

malesef vodafone yine boş çıktı kampanya filan yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

tam ıstediğin paket bimcell de mevcut şu anda 25 tl ye 500 dakika 2 gb net.

Bulunduğum yerde vodafone ve turkcell haricindeki operatörlerin çekim kalitesi vasat...

• Bmw. kullanıcısına yanıt
    evet kamu mega
  • Beyler vodafone da 50 tl kontor var

Aveaya gecmek istiyorum
    Bu tl leri yani kontorleri napabilirim
    Silinir mi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.