Şimdi Ara

VODAFONE YENİ TARİFELERİNİ 15/03/2014'DE DUYURACAK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 mart cumartesi

Saat kac gibi duyururlar sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya 2.yazışım ilkinde sadece red tarifesi için bilgi vermiştim burada yorum yapayım..

Yeni Altın tarifeleri çıkardılar,geçen aylarda duran, devreden tarifeleri çıkardılar, red tarifelerine ekstra 1 gb internet koydular, freezone paketi çıkartıp 2 gb net koymuşlar yine, ben açıkcası öyle ahım şahım bir tarife çıkartacagını sanmıyorum.. Geçen sene bu zamanlar bende vodafone kullanıyordum, sırf akıllı telefona internet yetmiyor diye hattımı taşıdım.Vodafone biraz interneti bol olan paketler koymalı.İnsanlar artık dakikadan çok internete önem veriyor..

Bana mevcut tarifelerde bir düzenlemeye gidecekler gibime geliyor. Fiyatları biraz aşağı çekerler ya da fiyat sabit kalır, paket içeriğini biraz yükseltirler gibi.. Tabi bu sadece yorum bakalım çıkacaksa 15 martta görecez

Bu arada Vodafone Arenadan ötürü Beşiktaşlılara özel tarife bekliyorum, Gelsin tahattüt mahattüt dinlemeyip anında geçicem

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

VODAFONE YENİ TARİFELERİNİ 15/03/2014'DE DUYURACAK

Vodafone'dan iyi tarife bekleyen Donanımhaberli arkadaşın yıllar sonraki görüntüsü

• Son 1 gün , o kadar beklettiler güzel şeyler gelecektir diye düşünüyorum umarım yanılmam.

• Steteskop kullanıcısına yanıt
    Vodafone bi cacik yapmiyo ya
    Hep konuşma paketleri

Internet yapmasi lazim gelişmesi için

Pek umudum yok ama bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Vodafone bi cacik yapmiyo ya
    Hep konuşma paketleri

Internet yapmasi lazim gelişmesi için

Pek umudum yok ama bekliyoruz

Piyasada Avea hızlı bir şekilde ilerliyor, diğer firmalar da bunu görüyordur bence artık bir şeyler yapmaları gerekiyor.

• Bir şey çıkaracaklarını zannetmiyorum. Faturasız hat kullananlar için Altın tarifeleri çıkardılar zaten. Faturalı hatlar için numara taşımaya belki birşey yapabilirler. Ama Avea kadar avantajlı olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye bu kadar fazla beklenti oldu anlamadım.Bir arkadaş bir bayide çalışan biriyle konuşurken böyle bir söylenti
    yayılmış.15.inde çıkacak olan yeni bir tarife yok arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

niye bu kadar fazla beklenti oldu anlamadım.Bir arkadaş bir bayide çalışan biriyle konuşurken böyle bir söylenti
    yayılmış.15.inde çıkacak olan yeni bir tarife yok arkadaşlar.

+1

• twofaceofmirror T kullanıcısına yanıt
    yeni cihaz kampanyası var mı dostum
  • Vodafone hem internet olarak hem de fiyat olarak en mantıklı seçim bence Turkcell'den geçiş yapan biri olarak arada çok fazla fark yok
  • Sınırsız internet çıkarmadıkça bi cacık olmaz vodafone dan

• oozgurel kullanıcısına yanıt
    Aynen mesela 1 gb sınırsız yani 1 gb dan sonra yavasliyo ama bitmiyo

Veya 2 gb sınırsız

Bide face twitter sinirsiz olur ustune 1 ya da 2 net olsa super olucak da

• Beyler yarin kac gibi açıklarlar mesela

• Vodafone kullanıyorum 2 hattım faturalı aylık 250 lira sabit ödeniyor, kendi hattım faturasız internet paketi başta olmak üzere bi pakete geçmek istiyorum, bugün umarım güzel bi kampanya çıkar yoksa aveaya geçiş yaparım 4 gb internet konuşma mesaj 39 lira..
  • hafta sonu açıklanmaz bence sazan.avi

• Bunların bir şey çıkaracağı yok .. Şöyle ki bu gece itibari ile telefon kontratım bitiyor bende tarifemi değiştirmek için vodayı aradım kafamda devreden extra vardı ama önce bir zarf atayım dedim teklifleri almak için ve işe yarar yada yeni gelecek bir tarife var mı tavsiye edebileceğiniz yoksa operatör değiştirmek istiyorum diye sordum ama direk devredenlerden bahsetti bayan ve yeni gelecek bir tarife yok dedi .. Bende devredene geçtim ama taahhüt vermedim versem 39 liraya gelecekti ama 1-2 aya büyük ihtimal başka operatöre geçerim voda baydı çünkü ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 15 Mart 2014; 8:09:40 >
  • vodafone resmen ölü, iyi ki avea var da 27 tlye 1000dk 1000sms 4gb neti bu fiyatta imkansiz goremezdim. tarife kaldirilmadigi sürece aveadayim. taraftar hatlarinda 1000dk 1000sms 1gb net 45 tlydi yanilmiyorsam.

• Evet beyler hem faturalı hem faturasız
    500dk 5000sms 2gb net sınırsız çıkardı vodafone
    ücret tam 21lira
    desem inanmayın

• invisible kullanıcısına yanıt
    en yeni sanırım samsung s5 olacak.onun da kampanya şartları şu an için belli değil.

onun dışında 50 ye yakın cihaz kampanyası var şu an.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.