Hocam geçiş veya yeni abonelik farketmez ilk 6 ay faturanız 99 TL olacak. Sadece başvuru yaparken kodu girmeniz yeterli. |
VodafoneNet 100mbit ilk 2ay 209 son10 ay 509[TT MODEM KİRASI DAHİL][KURULUM ÜCRETSİZ][15 ARALIK SON] (2. sayfa)
-
-
Merhaba sadece bayiden mi başvuru. Online da bulamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Online da olan daha farklı 120₺ fatura indirimi ya da 500₺ hepsiburada çeki veriyor kodla başlatınca
Kupon kodu: FIBER44513805
https://www.vodafone.com.tr/evde-internet/home?couponCode=FIBER44513805&cid=perf-ambaff
Fiyatları ilk 2 ay 164₺ kalan 10 ay 449₺
* TT altyapı için geçerli değildir
@curky Yıllık hesaplayınca bu daha mantıklı sizin attığınıza göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 12:41:10 >
-
Bu fiyatta da hersey dahil mi hocam. Modem kurulum vs var mı.
- Modem ve kurulum dahil fiyat gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 16:43:30 > -
Siz kullanıyor musunuz. TT fiber altyapısında nasıl vodafonenet. MH desteği sürekli aktif mi.
TT altyapıda arıza olursa sıkıntılı müşteri hizmetleri, ancak vodafonepay vs. ile ödeyince fatura daha uyguna geldiği için tercih edilebilir kısaca altyapıya güveniyorsanız tercih edin.
-
Merhaba, 12 ay 120₺ fatura indirimi veya 500₺ Hepsiburada hediye çeki veriliyor.
Kupon kodu: FIBER40723865
https://www.vodafone.com.tr/evde-internet/home?couponCode=
-
Merhaba ben suan vodafone net ev interneti kullaniyorum, mart 2025 de taahhutum bitiyor, bu tarifelere gecebilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu kodla başvuru yapayım dedim fakat,
Wi-Fi 6 Modem
İlk 2 ay 299.0 TL
Sonraki 10 ay 599.0 TL
bu şekilde fiyat çıkıyor.
-
Merhaba, detaylı bilgiye sahip değilim hocam ancak görseldeki ücretin 120₺ fatura indirimi ile aşağı yukarı denk geliyor olması muhtemel. Yine de emin olmak için müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi almanızı öneririm. Fazla ücret ödemenizi istemem.
-
Peki hocam. Siz vodafone faturalı hat mı kullaniyorsunuz. Teklif size özel gelmiş olabilir belki.
Evet Vodafone kullanıyorum ancak bu özel bir teklif değil. Davet Et bölümünde, kod ile başvuru yapıldığında genel kampanya olarak görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X