Şimdi Ara

VodafoneNet 100mbit ilk 2ay 209 son10 ay 509[TT MODEM KİRASI DAHİL][KURULUM ÜCRETSİZ][15 ARALIK SON]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eksen1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha ucuza kullandıgınız firmalar olabilir, ama zaten taahhütsüz olduklarından birkaç ay sonra zam görecek, kurulum ücretsiz olması vdsl/fiber modem kirasının fiyatının içinde olması açısından avantajlı.

Bayilerden başvurabilirsiniz.

VodafoneNet 100mbit ilk 2ay 209 son10 ay 509[TT MODEM KİRASI DAHİL][KURULUM ÜCRETSİZ][15 ARALIK SON]

Comnetten yakınan arkadaşlar para iadesi sağlanırsa VodafoneNet 100mbit ilk 2ay 209 son10 ay 509[TT MODEM KİRASI DAHİL][KURULUM ÜCRETSİZ][15 ARALIK SON] geçiş yapabilir. Türknetinde birkaç ay sonra zam geleceğini varsayarsak mantıklı, alternatif operatörler yazın bu rakamlara erişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 6 Aralık 2024; 15:39:49 >

• Vodafone mu

ATAKAN DURANyoutube
    Aman aman aman eşhedü Enna asla asla aman aman aman
    https://www.youtube.com/shorts/RpTsHGXZtGs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taahhüt 12 ay mı

• .Eray. kullanıcısına yanıt

evet

• curky C kullanıcısına yanıt

sonrasında faturalı telefonlar gibi fahiş fiyat mı var acaba

Resmen sazan.avi. 2 ay 209 sonra 509. Ortalama fiyat 459, o fiyata da nerede olursu bulursun. Taahhüt bitiminde neyle karşılacağız orası da ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 6 Aralık 2024; 16:53:11 >
  • storm kullanıcısına yanıt

yeni kurulum yaptırmak için iyi ücret yok modem kirası yok 12 ay sonra vın VodafoneNet 100mbit ilk 2ay 209 son10 ay 509[TT MODEM KİRASI DAHİL][KURULUM ÜCRETSİZ][15 ARALIK SON] 

Kurulum ücreti olmaması güzel. Yeni hat alacaklar için avantajlı o zaman. Kurulum ücreti 1000 liraya yaklaşıyor.

• Mevcut kullanıcı olarak 175 olan tarifem bitmiş normalde arıyorlardı ilk defa aranmadım ve güncel olarak 12 ay 580 teklif ettiler üstelik taahhütsüz olarak 275tl fatura çıktığı halde. Malesef tüm operatörler gibi mevcut kullanıcıya rakamlar yüksek çıkıyor illa uğraştıralım diyorlar uğraşmayanlar yüksek fiyatlardan kullanmak zorunda kalıyor...

• 12 ay bıtınce ne oluyor dıyen soranlara cevap vereyım

bu kampanya fıyatından uyguna teklıf cıktı

200 mb fıber ıcın

3 ay bedava.. 9 ay 400 tl..

12 ay ort fıyat 300 tl olmuş oldu

• omer14 kullanıcısına yanıt

teşekkürler bilgi için VodafoneNet 100mbit ilk 2ay 209 son10 ay 509[TT MODEM KİRASI DAHİL][KURULUM ÜCRETSİZ][15 ARALIK SON] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer14 kullanıcısına yanıt

Bu fiyat nereden çıkıyor.Çok iyi.Benim Vodafone net taahhüt 5 Ocakta bitiyor.Bana çok yüksek fiyat söylediler.

• Turknet 6 ay 99TL indirim kodu mevcut isteyen PM atabilir.

• Khaalesi Targaryen K kullanıcısına yanıt

Churn'de geçerli değilmiş yalnızca kurulum ücreti 840tlyi ödeyenle yeni abonelikte kullanabiliyorlar

• curky C kullanıcısına yanıt
    Kurulumla beraber yine ilk 6 ay 240 TL ye geliyor. Fena değil aslında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone wifi 6 router veriyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 yıldır Vodafone net kullanıyorum 4 gün sonra Tahattutum bitiyor. Şu yeni modem WiFi 6'dan isteyemiyor muyum?

4 gün sonra bitecek olan tahattüt eşimin üzerine. Kapattırıp kendimin üzerine mi açtırsam acaba?

Ne kaybederim? Ne kazanırım? Yazabilir misiniz? :)

Eski modemi alıp yeni modem WiFi 6'yı verirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 7 Aralık 2024; 6:19:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Khaalesi Targaryen K kullanıcısına yanıt

kod için bilgi alabilir miyim özel mesaj gönderemiyorum

• Bana sundukları teklif ilk 200mb için 3 ay için 370 sonraki 9 ay için 779 gibi bir fiyat sunuyorlar tam kazık.500mb şu an internetim var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.