Benim tel. Nokia N95 Vodofone Mobil TV üye olmak istiyorum ..
quote:
Vodafone Mobil TV servisine ilk kez abone olduğunuz takdirde, Mobil TV paket abonelikleri ilk 1 ay ÜCRETSİZDİR. Bununla birlikte, Mobil TV servisindeki diğer kanalları da 1 ay boyunca ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
Mobil TV Paketleri ve Ücretlendirilmesi aşağıdaki gibidir: - Standart Paket : 5 TL / ay - Spor ve Eğlence Paketi: 5 TL / ay - Süper Paket: 7.5 TL / ay
Mobil TV abonelikleri aylık sabit ücret karşılığında olmakla beraber, bu sabit ücretler dışında hiçbir ekstra ücret talep edilmemektedir. Mobil TV servisine abone olduğunuz takdirde, Mobil TV servisi için kullanılan datadan ücretlendirilmezsiniz.
Tüm vergiler dahildir. 1 TL = 8 Kontördür.
- Standart Paket'a üye olmak istiyorum MTV STANDART AC yazıp 3636ya gonderiorm fakat abonelik durumunuz uygun değildir diye msj geliyor daha yeni 100 Knt alıp denedim ne yapmam lazım ne önerirsiniz?
bunla ilgili 15 sayfalık yazı var herşey orda yazıyor ilgili bölüme gitmen lazım telefon bolumune bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme