Bildirim
Voidtalon of The Dark Starlon of The Dark Star
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun -
teşekkür ederim. -
Bi sevemedim şu mountu bende flametalon of alysrazor var o daha çok hoşuma gidiyor renginden dolayı bu sanki achievementle alınan mount gibi
Hayırlı olsun yinede -
mount kasan adama tip lazım değil sayı önemli :D o kadr mount düşürdüm 2 tanesine biniyorum zulian tiger ile invincible -
aynen öyle 306 mountum var,eksikleri gidermeye çalışıyorum.Benimde bindiğim mountlar belli,diğerleri duruyor öyle.Aslında niye farmladığımı bende bilmiyorum,sanırım hoşuma gidiyor -
Arada farmladığım bir mount, hala bulamadım bunu. Ne zaman bulurum hiç bilmiyorum.
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: movieman
mount kasan adama tip lazım değil sayı önemli :D o kadr mount düşürdüm 2 tanesine biniyorum zulian tiger ile invincible
bendede nerdeyse herşey var fakat invincible - fiery warhorse :D Arada fantazi olsun diye al'ar mimiron a felanda biniyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
aynen öyle 306 mountum var,eksikleri gidermeye çalışıyorum.Benimde bindiğim mountlar belli,diğerleri duruyor öyle.Aslında niye farmladığımı bende bilmiyorum,sanırım hoşuma gidiyor
Dün en son achievementten gelen wind drakeyi aldım (kırmızı olan) bir kere bindim he güzelmiş dedim bi dahada binmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: QuelTaLas
quote:
Orijinalden alıntı: movieman
mount kasan adama tip lazım değil sayı önemli :D o kadr mount düşürdüm 2 tanesine biniyorum zulian tiger ile invincible
bendede nerdeyse herşey var fakat invincible - fiery warhorse :D Arada fantazi olsun diye al'ar mimiron a felanda biniyorum
alar deme bana ya 8 senedir düşmedi -
306 tek karakterdeki binilebilecek mount sayisi mi? -
-
ee bize ne? şaka şaka, güle güle bin neticende paralansın
Ne beyler bu merak ettim ne işe yarar wow dünyası biraz bana uzak kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: Laminon
Ne beyler bu merak ettim ne işe yarar wow dünyası biraz bana uzak kaldı
Mount iste, bir ise yaradigi yok. At koleksiyona dursun. Zevk meselesi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X