Şimdi Ara

voipraider kredi ödemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende yeni kullanmaya başladım.kredi aldım ödemesini kredi kartıyla yaptım şu an görüşüyorum.
    Fakat kartımın dönem içi hareketine bakıyorum 3 gün oldu hala hesabnımdan para çekilmemiş.

Bu durum normal mi.Sizler nasıl ödeme yaptınız.parayı 3 ay sonra mı alıyorlar.Bir süpriz olmasın?

• quote:

Orjinalden alıntı: serdaryal

bende yeni kullanmaya başladım.kredi aldım ödemesini kredi kartıyla yaptım şu an görüşüyorum.
    Fakat kartımın dönem içi hareketine bakıyorum 3 gün oldu hala hesabnımdan para çekilmemiş.

Bu durum normal mi.Sizler nasıl ödeme yaptınız.parayı 3 ay sonra mı alıyorlar.Bir süpriz olmasın?

ben paypal aracılığı ile aldım yalnız 2 hesap alınabiliyor sanırsam 1 kredi kartından yada paypal hesabından
    normal kredi kartı yazmam bilmediğim sitelere
    Hayırlı olsun voipraider kullanmak güzel ;)

• bu program türkiye için bedava diyo ama ara sıra para alıyo yürkiye içi aramalardan.

bir bilen yada yardımcı olacak varmı

ben hp 514 telefonda kullanmaya başladım bu voipraideri.
    galiba telefondan türkiye içi aramalarında para yazıyo bu program. bilgisayardan arayınca bedava çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurhimmet -- 22 Mart 2008; 13:54:34 >
  • bak kardeş eğer pc üzerinden arayacaksan bedava arayacağın numaraları kaydedip öyle aramalısın.öyle olunca bedava arıyor.

eğer ipaq 514 üzerinden arıyorsan o zaman SIP araması yapyorsun.onun tarifesi ayrı.yaklaşık 0,04 dakikası türkiye için.
  • yarim yamalak ingilizce anladigim kadari ile yuklenen kredi (para) belli bir sure kullanilmasada bitmiyormuş. ama bedava konuşulan ulkelerle 90 gun dolduktan sonra normal fiyatlardan ucret aliniyormuş. dogru anlamişmiyim, bi el atarmisiniz

How long does my credit last for calls?^ top

At Voipraider, your credit will NOT expire.
    What's the deal with the Freedays?^ top

Buying credits entitles you to 90 Freedays (unless stated otherwise). This means you can call all countries in the free* destinations list for 90 days at no costs. When the 90 days are over, you will keep your credit, and the normal rate will be charged for these destinations.
  • Kredi kartından çekilmemiş gibi görünse de provizyonu alınmıştır. Daha sonra hesaba yansır.
  • Skype de satın alınan kredilerin ödemesi kredi kullanıldıktan sonra yapılıyor belki bu şekilde de yapılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.