Şimdi Ara

VOLAR 9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
15
Favori
107.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılıf olarak idare ediyor ama daha uyumlu bir kılıf olsa daha iyi olacak. 1 tarafında plastik tutacak yeri olmadığından yanlış taraftan tutupda elinize adınızmı aradan kayıp düşebiliyor. Daha uygun kılıf bulan olursa paylaşırsa sevinirim.
  • bende bu tableti a101'den aldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım (wifi çekim gücünü sorun saymıyorum tabi) benim merak ettiğim cihaz kesin ployer momo11 speed mi? ve o modelin romunu kursak bi artısı eksisi olurmu bize? birde çok önemli olan benim için ekran koruyucu bulabilen oldu mu uygun?
  • Ses sorununu yukarda bahsettigim gibi hoparlor uclarini ters cevirerek basardim. Artik bangir bangir caliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nasıl hallettin hoparlörü. bir resim falan ekleseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanci -- 10 Ocak 2013; 22:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci

Hocam nasıl hallettin hoparlörü. bir resim falan ekleseydin

Yukardaki resimde 2 hhoparlorde gozukuyor. Hoparlorlerden bir tanesin kirmizi ve siyah uclarini yer degistirdim. Lehim makinesi yani havyaniz yoksa kart uzerinden deilde kablolari keserek kirmiziyi siyaha siyahida kirmiziya baglayin. Birde yukarda bahsi gecen wifi modifikasyonuda 1 parca ise yaradi. Birazdaha arastirip wifinin gucunu arttirmayi basaracagim. Arka kapak acikkan gercekten gucu baya artiyor. Metal kapak sinyali kesiyor sanirim. Ama bu haliyle canavar gibi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

quote:

Yukardaki resimde 2 hhoparlorde gozukuyor. Hoparlorlerden bir tanesin kirmizi ve siyah uclarini yer degistirdim. Lehim makinesi yani havyaniz yoksa kart uzerinden deilde kablolari keserek kirmiziyi siyaha siyahida kirmiziya baglayin. Birde yukarda bahsi gecen wifi modifikasyonuda 1 parca ise yaradi. Birazdaha arastirip wifinin gucunu arttirmayi basaracagim. Arka kapak acikkan gercekten gucu baya artiyor. Metal kapak sinyali kesiyor sanirim. Ama bu haliyle canavar gibi oldu.

Selam,

Wifi ile ilgili bir gelişme oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CathLiam

quote:

quote:

Selam,

Wifi ile ilgili bir gelişme oldu mu?

Antenin yapiskanini ekrandan sokup koseye dogru yapistirdim. Bir miktar toparladi. Simdilik kopma yok.

• Arkadaşlar bugün Bluetooth kulaklık aldım tabletle bağlantı kurabiliyorum ama müzik açtığım zaman ses tabletin hoparlöründen çıkıyor. Bluetooth kulaklık bağlayıp olumlu sonuç alabilen arkadaşımız var mı acaba?

D.N: Cep telefonumda denedim Bluetooth kulaklık sorunsuz çalıştı.
  • arkadaşlar ses konusunda sıkıntı yaşayanlara şöyle bir çözüm buldum.haporlerın bırını kapatınca ses yukselıyor .ben bırını bantla kapattım gayet normal sevıyeye geldı:)=
  • Cihazı hdmi ile tv ye baglayan oldumu görüntü güzel ancak ses alamıyorum aynı problemi yaşayan yada çözüm önerisi var mı?

• arkadaşlar bu tabletten bende aldım wifi ve ses sorunu hariç karşılaştığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. real football 2012 oyununda yön ve şut,pas gösteren kontroller ekrana sığmıyor aşağıya doğru taşmış durumda ve oyun zor oynanıyor. bir de google store dan yüklemeye çalıştığım bazı oyunlarda (örneğin real fotball 2013) bu oyun sürümü cihazınızla uyumlu değil uyarısı geliyor, yüklenmiyor. ilk android deneyimim ve bilgim yok yardımcı olabilecek vardır umarım.
  • Bir onceki sayfada marketten nasil daha fazla oyun acabileceginizi yazmistim oraya bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz72 -- 13 Ocak 2013; 13:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zatenkafayiyemis

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

http://bbs.gfan.com/android-5590181-1-1.html

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=193412&uk=268700468

Öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Bu romu kurmak bir mesele, herşey çince.

Kurduktan sonra çinceden ingilizceye yada Türkçeye nasıl çevrilecek?

Diyelim cihaz servise göndermek gerekti, tekrar eski haline nasıl getirilecek? İlk açılıştaki haline nasıl geri getirilir?

Bunları çözmeden direk romu atmak garanti dışı kalmasına hazır olmak demek.

Hocam ben tablete chainfire kurarken makina ilk volar ekranında takılı kaldı ve acılmadı bir daha mecburen bende ROM arayısına girdim sorada aramaya basladım bir arkadasımızın bu makina bakın su cinli urüne benziyor mesajından sonrada PLOYER MOMO 11 ile ilgili inceleme yapmaya basladım . Anlıyacagınız benimkisi biaz zorunluluktu. Orjinal sitede verdigim linkteki rom ve en son vermiş oldugum romla cihaz sorunsuz olarak calışıyor DİL SECENEĞİDE MEVCUT (TÜRKÇE-İNGLİZCE----VS )acıkcası tek bir sorunla karsılastım onda AYDINLIK AYARINI MINUMUMA GETİRCE HAYAT KARARIYOR. Tek sorun bu açıkcası..Su anda BBS.GFAN.COM sitesinde bulduğum ROM var cihazda ve memnunum cihaz rootlu bir secilde romda extra birseye gerek yok. Ve ayrıca MOMO YA AİT BİR MARKET UYGULAMASINDA mevcut romda.

Merhabalar, Volar konusunda çin sitesindeki orjinal romu yükledim demiştiniz. Verdiğiniz linke ilaveten Ployer 'ınkendi sitesinde momo 11 bird için güncel romlar var bizim tablet için. 3g ve diğer problemler yüzünden yeni rom kurmayı düşünüyorum açıkcası.

-bluetooth ile nokia telefondan internete çıkmayı denediniz mi hiç? Şu anda bizim cihazlarda bluetooth üzerinden net bağlantısı yapılamıyor.
    Blue Vpn, Q5 Bluetooth DUN vs. tonla program denedim ama nafile, windowsta çatır çatır bluetooth çevirmeli ağ ile telefon üzerinden nete çıkıyorum ama android tablette icraat sıfır. Telefon 5230 nokia.
    Belki başka bir rom ile bu sorun ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.

Bluetooth ile bağlanma konusunda bir deneme yapıp yazabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Ayrıca Vodafone K3715 vodem ile 3g bağlantı kurulamıyor, onu da denerseniz çok iyi olur.

- Son olarak rom yüklemeden önce halihazırdaki sistemi yedeklemek için ne yapmak gerekiyor? Romu hangi programla yüklediniz , programda yedekleme özelliği var mı?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kertenkere

bende bu tableti a101'den aldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım (wifi çekim gücünü sorun saymıyorum tabi) benim merak ettiğim cihaz kesin ployer momo11 speed mi? ve o modelin romunu kursak bi artısı eksisi olurmu bize? birde çok önemli olan benim için ekran koruyucu bulabilen oldu mu uygun?

google dan aratsın herkes, spped versiyonu değil de Ployer Momo 11 Bird versiyonuna benziyo bizim tablet, hatta tıpatıp aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesimistt5

Arkadaşlar bugün Bluetooth kulaklık aldım tabletle bağlantı kurabiliyorum ama müzik açtığım zaman ses tabletin hoparlöründen çıkıyor. Bluetooth kulaklık bağlayıp olumlu sonuç alabilen arkadaşımız var mı acaba?

Streo nokia bluetouth kulakligim ve logiteck bluetouth aktaricim sorunsuz baglandi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kertenkere

bende bu tableti a101'den aldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım (wifi çekim gücünü sorun saymıyorum tabi) benim merak ettiğim cihaz kesin ployer momo11 speed mi? ve o modelin romunu kursak bi artısı eksisi olurmu bize? birde çok önemli olan benim için ekran koruyucu bulabilen oldu mu uygun?

google dan aratsın herkes, spped versiyonu değil de Ployer Momo 11 Bird versiyonuna benziyo bizim tablet, hatta tıpatıp aynısı.

dowland moda girdiğimde kırmızı ünlem çıkyor robot yatmış vaziyette çözüm hakkında bilginiz varmıdır acaba ayrıca cvm nasıl yükleyebiliriz

• Momo 11 bird islemcisi alwinner a10dur. Romlari uyumlu olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bugün Bluetooth kulaklık aldım tabletle bağlantı kurabiliyorum ama müzik açtığım zaman ses tabletin hoparlöründen çıkıyor. Bluetooth kulaklık bağlayıp olumlu sonuç alabilen arkadaşımız var mı acaba?

Streo nokia bluetouth kulakligim ve logiteck bluetouth aktaricim sorunsuz baglandi.

Bende ki kulaklıkta sorunsuz bağlanıyor ama müzik açtığım zaman veya video vs. açtığım zaman ses kulaklıktan değil de hoparlörden çıkmaya devam ediyor. Cep telefonumda böyle bir sorun yok ama malesef tablette böyle bir sorunla karşılaştım.

Bluetooth Kulaklık Markası: Oribian Q30 (Bugün Bimden aldım)

• quote:

quote:

quote:

Bende ki kulaklıkta sorunsuz bağlanıyor ama müzik açtığım zaman veya video vs. açtığım zaman ses kulaklıktan değil de hoparlörden çıkmaya devam ediyor. Cep telefonumda böyle bir sorun yok ama malesef tablette böyle bir sorunla karşılaştım.

Bluetooth Kulaklık Markası: Oribian Q30 (Bugün Bimden aldım)

Baglantiyi yaptiktan sonra youtubeyi acin. Ustte arama iconun yanindaki mavi ikona tiklayin. Ses kulakliktan gelmeye basliyacak. Su an denedim. Ayrica benim nokia kulaklikta sarkilari ileri ve geriye dogru degistirme tuslari var. Onlarda aktif oluyor.

• quote:

quote:

quote:

http://bbs.gfan.com/android-5590181-1-1.html

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=193412&uk=268700468

Öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Bu romu kurmak bir mesele, herşey çince.

Kurduktan sonra çinceden ingilizceye yada Türkçeye nasıl çevrilecek?

Diyelim cihaz servise göndermek gerekti, tekrar eski haline nasıl getirilecek? İlk açılıştaki haline nasıl geri getirilir?

Bunları çözmeden direk romu atmak garanti dışı kalmasına hazır olmak demek.

Hocam ben tablete chainfire kurarken makina ilk volar ekranında takılı kaldı ve acılmadı bir daha mecburen bende ROM arayısına girdim sorada aramaya basladım bir arkadasımızın bu makina bakın su cinli urüne benziyor mesajından sonrada PLOYER MOMO 11 ile ilgili inceleme yapmaya basladım . Anlıyacagınız benimkisi biaz zorunluluktu. Orjinal sitede verdigim linkteki rom ve en son vermiş oldugum romla cihaz sorunsuz olarak calışıyor DİL SECENEĞİDE MEVCUT (TÜRKÇE-İNGLİZCE----VS )acıkcası tek bir sorunla karsılastım onda AYDINLIK AYARINI MINUMUMA GETİRCE HAYAT KARARIYOR. Tek sorun bu açıkcası..Su anda BBS.GFAN.COM sitesinde bulduğum ROM var cihazda ve memnunum cihaz rootlu bir secilde romda extra birseye gerek yok. Ve ayrıca MOMO YA AİT BİR MARKET UYGULAMASINDA mevcut romda.

Romu nasıl yükledin ayrıntılı anlatabilirmisin

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.