Şimdi Ara

Volar 9800 GT ekran kartım çok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan yaklaşık 8 ay önce falan Bimeks' ten Volar marka GT 9800 model ekran kartı ve 350 Watt gücünde power almıştım. İlk zamanlar gayet normal şekilde kullandım fakat 1 ay kadar bilgisayarımı hiç açmamıştım. Sonrasında bilgisayarımı açtığımda bilgisayar kendini 5 sn. kadar süre sonra resetlemeye başladı. Baktım ki ekran kartım aşırı ısıya maruz kalıyor. Ekran kartımı çıkardım on-board ekran kartımı kullanmaya devam ettim. Emin olmak için de arkadaşıma verdim O da taktı fakat yine resetlemiş yani çok ısınıyor. Garantisi 2 yıl olması lazım şimdi ben bu kartı göndersem değiştirirler mi sizce ya da ne kadar sürer bana geri dönmesi. Son olarak ben dayanamayıp ekran kartının fanını çıkrmıştım altındaki iletken macun biraz dağılmıştı bunun bir sakıncası olur mu? Yapabileceklerim nedir yardımcı olursanız sevinirim zira gereksiz yere bir ton para verip yeni kart almak zorunda kalmak istemiyorum.

• Arkadaşlar eğer yüklenici firma tarafından değiştirilmezse aynı ayarda nasıl bir ekran kartı almalıyım fiyat-performans açısından yardımlarınızı bekliyorum. İşlemcim Dual-core E6600 3,06 GHZ, 3 GB Ram var, 350 Watt Power.
  • Tamir ederler . Degisme ihtimali var. Termal macun problemi de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aida 64 extreme edition ile bilgisayar>algılayıcı kısmından görüntü eklermisiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

aida 64 extreme edition ile bilgisayar>algılayıcı kısmından görüntü eklermisiniz .

Bahsettiğiniz programı daha önce kullanmadım yönlendirirseniz sevinirim hocam ama dediğim gibi kart takılıyken bilgisayarı açtığımda yaklaşık 5 sn. sonra falan direkt kapatıyor kendini bilgisayar sanırım ısı çok yükseliyor. Kartı takmadan mı kullanacağım dediğiniz programı acaba yönlendirirseniz sevinirim.
  • googlea aida 64 extreme edition yazıp indirin yükleyin proğramı acın sol tarafta bilgisayar sekmesini görürsünüz o sekmeyi açın algılayıcı yazacaktır tıklayın o kısmın resmini çekıp foruma ekleyın ınceleyeyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

quote:

aida 64 extreme edition ile bilgisayar>algılayıcı kısmından görüntü eklermisiniz .

Bahsettiğiniz programı daha önce kullanmadım yönlendirirseniz sevinirim hocam ama dediğim gibi kart takılıyken bilgisayarı açtığımda yaklaşık 5 sn. sonra falan direkt kapatıyor kendini bilgisayar sanırım ısı çok yükseliyor. Kartı takmadan mı kullanacağım dediğiniz programı acaba yönlendirirseniz sevinirim.

Fakat şunu söyleyebilirim anakart 34, CPU da 36' larda geziyor sıcaklık olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamamda siz bana dediğim proğramla bir ekran görüntüsü gönderin
  • quote:

tamamda siz bana dediğim proğramla bir ekran görüntüsü gönderin

Print screen yapmayı denedim olmadı bilgisayar kilitleniyor resim çekme şansım da yok şu anda. Nasıl bir çözüm bulabilirim acaba. Sizce değiştirme ihtimalleri var mı? Bir sıkıntı çıkarmasınlar zira ben çalışmadığını görünce fan kısmını açıp bakmıştım macun dağılmıştı.
  • dostum sıcaklıklara bakmadan hiç birşe diyemem yani sana, bir fotoğraf makinasıylada çeksen olur
  • Hocam ben elimden geldiği kadar yazmaya çalışşayım sana
    Sıcaklıklar:
    Anakart: 34
    CPU: 36
    CPU Çekirdek 1: 34
    CPU Çekirdek 1: 36

Soğutucu Fanlar:
    CPU: 1592 rpm
    Sistem: 1048 rpm

Voltaj Değeleri:
    CPU Çekirdek 1,088 V
    Aux: 3,152 V
    +3,3 Volt: 3,440 V
    +5 Volt: 5,779 V
    +12 Volt: Trial
    -12 Volt: -14,914 Volt
    -5 Volt: -7,714 Volt
    +5 Volt Beklemede: 5,115 Volt
    VBAT volt: 3,312 Volt

Valla hocam yapabileceğim bu eğer bir faydası olursa.
  • Gpu sıcaklıgı yazmıyor ama ? senin ekran kartında ciddi bir sıkıntı var servise gönder
  • Tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için sanırım öyle yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

Tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için sanırım öyle yapacağım.

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.