Şimdi Ara

volcanic rock (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

neyse arkadaşlar şimdilik resimlerle idare edin videoyuda upload ediyorum

Meteor denılen sey bunun vurdugu skıll mı ?
  • .
    quote:

Orjinalden alıntı: jaja25

quote:

hayır canım tabıkı deıl bu baska bırsey vuruyor "meteor fall"adlı skıll flame magelerın lwl 70 skıllıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

.
    quote:

Orjinalden alıntı: jaja25

quote:

hayır canım tabıkı deıl bu baska bırsey vuruyor "meteor fall"adlı skıll flame magelerın lwl 70 skıllıdır

Benım dedıgım de o ıste on u mu cakıo dıorum bılıoz 70 skıllı oldugunu cok bılmıslık yapma meteor mu dıo soruorum sadece a.q sen koysana bı tane meteor cakan bı adam

• bu nova vuruyo 60skill i olan . . .
  • sanırım bu meteor atıyo.dread mare.novaya hiç benzemiyo baksanıza yanlışda olabilir
  • dread mare resminde nasıl ölmediğimi bilmiyorum sormayın pls ama phtoshop değil ona göre
  • olabılır belkı ama surda bu forum da kımse de yok mu sımdı metoor cakanın resmı
  • ve arkadaşlar sonunda !!! videoyu upload ettim

http://rapidshare.de/files/10709312/VolcanickRock_KnightOnlineTurkey.com_.rar.html

**** = rapidshar-e ( - işareti yok )
  • neyin videosu bu?
  • volcanic rock videosu.alıntıdır. . .
  • volcanic rock boss deil , sadece GMler tarafindan cikartilan ozel bisi bide forgetten temple in sonlarinda cikiyor bu melet.etrafa nova felan da atmiyor mage mi bu arkadaslar eger her hangi menzil skilli kullanirsal alan demage veriyor alan demage i biraz fazla ama bi warrior tank olabilir 2 tane 1920 healer .su ana kadar cok kestik boss eventlarda daha bisi dusurdugunu gormedim
  • nova atıyo arkadaşım. . .
    videoda da görceksin ki adam 3008 hplik warrioru tek vuruşta alıyoki bi vuruşunda diyleimki küçük bi ihtimal ama warrior sağ kaldı diyelim ozaman bile healerler ölür
  • nova aslında tam bi nova değil bizim kullandığımızdan(gerçi hiç kullanmadım ama) farklı. alanı biraz daha gfeniş çok gereksiz bi yere nova atıyo çok uzağındaki adamlar ölüyo falan
    2 healer tank olabilir diyosunda. . .
    bu monster tek vuruşta dies i yıkıyo boss eventta gördüm pelerin,60+,tank namına hiçbişi kalmıyo
  • abi bu sabah yapcaktık ama yapmadılar ash kesdik ama clanda lvl 65 adam felanda war ssizce olmazmı???????
  • kardes lınk kırık galıba
  • linkde kırık yok cillop gibi yükleniyo
    1-**** olan yere noktalarını silip r.a.p.i.d.s.h.a.r.e yazacaksın
    2- flashgette sorun var galiba flashgetten inmiyo
  • evt link kırık degil ben indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 9 Ocak 2006 23:32:51 >
  • baba gibi talosun dededi buuuben gördümmm boss evnta olimpiyanın ilk boss eventında herkesi yatırdı bide bunun habercisi var önce habercisi iniyo aynı patosun habercisi ibi
    yazım hatlarımdan dolayı özürdilerim
  • walla ben hiç haberci görmedim 3 tane volcanic gördüm ko yaşamımda
  • boss evente öyle oluyo kardeşimben gördüm ama fotoğraf çekmeyi unutummmmmm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.