Şimdi Ara

volcanic rock (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bidededede ben videoyu indirm ama çalışmıyo hata veriyo söylermisiniz bu hatayı niye veriyo
  • volcanic rock neversaydie ve duwolfu guzelce desmıs
  • çok güçlü yaws talosun dedesi yawssss

• öyledir... ben boss evennta gördüm.el morad townda şimdi herskes dicek el morad tabi ezik fln ama bi novayla herkezi yıkıyodu herkes bi sword dancing,spike atıp ölüyodu
  • derad mare yılda birmi çıkıo abiler
  • hadi canımsende her boss evnta çıkar dread mareeee hemdee çokkk çıkarrr
  •  volcanic rock

bu resmi ben çekmiştim. arenaya düşürmüştü gm alanla atıyo buda ama sanki novaya benziyo hafif

ko zmanından bu resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynFx -- 10 Ocak 2006 19:59:50 >
  • beyler o meteor degil meteor aha bu

volcanic rock
  • bende duydum bi arkadaştan o da bana maradonda bi kere cıktığını solemişti nova atıyo demişti ama doğruluk payı hakkında bi fikrim yok

• bu japkodaki light meteor
    meteor un novadan pek bir farkı yok
    areste lvl 70 10 dan fazla mage var hemen hergün mutlaka meteor yerim cz de
    nova sı 700 vururken meteroru 750-800 arsı vuruyor (örnek hesbolah)
    isteyen olursa sıcak temasta bi ss alır koyarım
  • DAHA DEMİNKİ BÜYÜK RESİMDEKİ YER NERESİ OLUYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

beyler o meteor degil meteor aha bu

volcanic rock

Kardeş Mükemmel YakaşamışınÇok Tatlı Bişey Ya Sanırım Character de Senin

War is like love; it always finds a way

Xiegenon - Elmorad - Level 60 Kassar Hood - mousekani

• quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

beyler o meteor degil meteor aha bu

volcanic rock

bu lightingin demi süper yaww
  • GM BAZEN OYUNCULARLA DALGA GEÇMEK İÇİN BÖYLE ÇOK ZOR BOSSLAR GÖNDERİR ARESTE OYNAYANLAR BİR ARA CZ TOWNA BOSS YAGDIGINI VE BUNLARIN ARASINDA NE İŞE YARADIGI BELİRSİZ TAVŞANLARINDA ÇIKTIGINI HATIRLARLAR
    VOLKANİC ROCK BOSSLARIN EN GÜÇLÜSÜDÜR VE DAHA ÖNCE 1-2 KERE ANCAK KESİLMİŞTİR 1 TANESİNİN KESİLMİŞ HALDEKİ FOTOSU VAR BENDE.
    GM İN BU DALGA GECMEK İÇİN GÖNDERDİGİ BOSS U 2 TANE COMPLETE HEALLE KESMEYE ÇALIŞAN BİR ADAM BİLİYORUM:F9 EVİL. EPEY DİRENDİ AMA O BİLE KESEMEDİ

• ya beyler bu volcanic rock boss mu ?

volcanic rock
  • evet boss kırmızı yanan bi golem talostan biraz daha büyük
  • talos dan büyük değil gibi golemden büyük az biraz ama talosun nerdeyse yarısı
    bu lr meteoru ama bu japkoda kardeş be ares te kafasına meteor yiyen arkadaş areste char açtım sırf meteor görmek için bide bi nova nasıl 700 vuruyo ben anlamıyom sen master warrior sun büyük ihtimal ve üzerinde shell var ben nova ile 1200 vuruyom yaw eğer bizim 70 skili novadan 100 fazla ise ben direk oyunu bırakıyorum arkadaş rokue kasacam lvl 41 asas lvl 47 buffer lvl 64 magem var karusum 70 skili böle vuruyosa ben uğraşmayım boşa 55 rokue bile 1300 vuruyo be öle saçmalıkmı olur bırak allanı seversen yaaa
  • bence novayla meteor arasında pek bi demage farkı bekleme kardeş galiba o bahsettigin wariorunda 700 demage yemesinin nedeni resistansının biraz fazla olması gaiba.
    ayrıca tam bilmiyorum ama varsayımlara göre konuşuyorum japko biraz fantazi bi serwer mesela orda bi ara görünmez armor falan satılıyodu(giyen görünmez oluyodu yanlış hatırlamıyosam). cash ile. çok güzel armorları falan vardı mesela black armor falan vardı
    çok tatlıydı. kısa bi süre ordada takılmıştım.
  • bence novayla meteor arasında pek bi demage farkı bekleme kardeş galiba o bahsettigin wariorunda 700 demage yemesinin nedeni resistansının biraz fazla olması gaiba.
    ayrıca tam bilmiyorum ama varsayımlara göre konuşuyorum japko biraz fantazi bi serwer mesela orda bi ara görünmez armor falan satılıyodu(giyen görünmez oluyodu yanlış hatırlamıyosam). cash ile. çok güzel armorları falan vardı mesela black armor falan vardı
    çok tatlıydı. kısa bi süre ordada takılmıştım.
  • şu resim indirmeyi bilsem 3 eteorun resmide var zate laytninginkini bi arkadaş indiriş aynısı var ve 2 tanesi aynı resimde bi foto daha var
    ayrıca bazı arkadaşlar çok saçmalaımışlar wolcanik ock yoq nowa tıomuş yoq 2-3 kere kesilmiş wolkanick rankın en güçlü boss olduğu doğru ama onu bütün server toplanır ve keser dolayısıyla ksden dolayı kutu çıkmaz ve isterse 70lik +8shelli werrioru 7 tane 1920 healli priest heallesin werrior yine wolkanic rackın yanına yaklaşamaz yani anlıcağınız ona yaklaşmak imkansız sayılır.
    fotoğrafları buraya indirmem yardım ederaseniz sevinirim metooru grmek isteyen varsa yardım etsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.