Şimdi Ara

Volibear

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle merhaba rankedda volibear pickledikleri zaman lanede sıkınti cekiyorum yokmudur bu heronun bi counteri

• Elise panth darius riven
  • Genellikle counter : Build HP, Hard CC, Knock Back, Oyun başı agresif oynamak, poke (yap yapabildiğin kadar )
    Pasifi varken girme ? Yada en kolayından MS quint al 3 tane Teemo al at blind sora W aç kaç sana gelirken minion kesemesin sen farm yap 1v1 de girme = WIN.
    Kolay Gelsin
  • Tesekkur ederim simdi karsima geldi saydiklariniz yerine irelia pickledigim iyi is cikarttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • zordur zaten counterlamak 1vs1den uzak durup farm yapabilen heroları alırım genelde jayce-irelia gibi
  • darius yada garenla rahat counterlarsın. ikiside pasifini eziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    9 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teemo.
  • darius garen, he bi de vi <3
  • Supp gelirse mf vayne tristina Kong al, top lane ise pande teemo elise gp vi garen olaf aslında öle ahım sahım bir champ değil bence
  • En iyi counterları elise ve vi dir topta buna garen darius da pasif çalıştırmadığından eklenebilir diğer lanelerde ise malzahar vayne varus olabilir

• vladimirde iyi counterlıyor
  • Kayle ile oynadım az önce, 0-5 filan gittim ama herşey 1 lvl de ölmemle başladı.Ondan önce 2 lvl olup direk daldım ama o pasifi kurtardı onu sonra toparlayamadım lane'i Ama sonuç Victory oldu.
  • teemo ile rahat kesersin jax ve olaf ta denenebilir
  • Garen-Yorick-Darius
  • Yardimci oldugunuz ve Yorumlariniz icin tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voli olunca panth gibi herolar çok iş görür early de zaten volinin en iyi özelliği hasar değil o uyuz pasifi oluyor asla yatırırım diye atlama pasif aktif oluyor ve bi anda mum gibi söndürüyor seni en azından 3 level olana kadar ( panth 2. pasif açılana kadar ) spear ata ata pasifini kullanmasını sağla sonra gir ve bitir işi zaten tank bir hero sen biraz feedlersen kendini ADC leri rahat rahat indirirsin lane de sağlam çıkmanın en iyi yolu bu vs ye girmeden uzaktan dürt ve farm yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 27 Şubat 2013; 8:51:35 >
  • Singed alıcaksın,volibear ı kutuplara kadar kovalayacaksın.
  • İgnite

• Solotop oynamadığım için voliye karşı oynamadım uzun zamandır ama elise ile rahat counterlanır diye düşünüyorum.Zorlanıyorsanız jayce ilede rahat farm yaparsınız.Koridorda ezcem diye teemo alıp fantazilere girmeyin, oyun sonunda etkinizi yitirir sadece ward görevi görürsünüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.