Şimdi Ara

VoliBear mı Renekton mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    :)
  • Trundle al bence ama ikisi arasından renekton
  • renekton
  • Voli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside iyi herolar. pişman olmazsın aldığına içinden geleni al.

karşı karşıya olduklarında volibear pasif kalır renek e göre. 1v1 renek alır .
  • volibear bilmeyenler doluşmuş konuya oyuna taşıma potansiyeli nasıl yok ya full tank kassan bile mükemmel damage
  • renekton bence.
  • volibeara aklın sonu gün ateşi pelerini alırsanız birde ulti basarsanız renekton diye birşey kalmaz piyasada ben söyliyim :D aklın sonu hem hız veriyor Hemde + 48 büyü hasarı gün ateşi pelerini +35 büyü hasarı ultide büyü hasarı atıyor BÜYÜLERİ ŞİFA VE TUTUŞTUR ALMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR PASİF + ŞİFA MÜKEMMEL İKİLİ
  • Ayı pasif op

• Renekton veya Shyvana

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

dha hic volubear kesebildigini hatirlamiyorum karsida varsa hep kaybediyorum bi anda azicik olan cani yariy cikiyor e zaten tank bidha indirene.kadar oluyon
    .
    renekton ad kasinca tek atiyor , 6levelda 1v2 rahat yapiyoz earlyde cok guclu , latede.dogru build ile yine guclu ama eb kolay kite yiyen herolsrdan biri

Which language is this?

• Renekton

• Bence Voli gayet oyun da taşıyor al bi üçlü kuvvet sonra full tank hem ölmezsin hem de iyi vuruyor.Ayrıca jung ve sup alternatifleri de var.Voli en sevdiğim herolardandır.
  • Renekton cok op early de ama volibear latede olmuyor yani ligim geregi bazen rakibe sup volibear geliyor.Olmuyor adam.

• Kesinlikle renekton . volibear nedirki koca hayvanatın teki renekton çok OP. O yüzden sana tavsiyem alman gereken hero Volibear.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cleyear

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

dha hic volubear kesebildigini hatirlamiyorum karsida varsa hep kaybediyorum bi anda azicik olan cani yariy cikiyor e zaten tank bidha indirene.kadar oluyon
    .
    renekton ad kasinca tek atiyor , 6levelda 1v2 rahat yapiyoz earlyde cok guclu , latede.dogru build ile yine guclu ama eb kolay kite yiyen herolsrdan biri

Which language is this?

Dat english

• early mearly bilmem pasif op 100 küsür saniyede durmadan doluyor saldırı hızı kasarsanda adamı warwick gibi tüketiyor ve renektonuda parçalıyor ogadder solo topda hiç bir adam kesemiyor. 3 lvl olana kadar minyona 3 kere vurup w skili ni aktif ediceksin adamı dürteceksin sürekli 3 lvl oldumu q e tutuştur büyüsü en sonundada w skili adam yerde herhangi bir adam olabilir :D tabi oyuna başlarken rünler önemli bnm rünlerim 7 zırh 7 küsür büyü direnci gerisi saldırı hızı w skilinide açtığım için oyun başında bayağı seri damage atıyorum pasif ve şifa büyüsü sayesinde bayağı bir canım oluyor ve kesinlikle teemo ve kenneni alıpda karşısına çıkıyim demeyin oyun size zindan olur nezman karşıma çıksa acıyorum bu ikiliye ct attık diye seviniyolar garip sıçanlar kule altı şamar yiyince oyun harap alıyor onlara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.eye

İkisi de oyun taşımaz, tavsiyem renekton.

daha demin taşıdı adam renekton fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.eye

İkisi de oyun taşımaz, tavsiyem renekton.

daha demin taşıdı adam renekton fena

Diamond arkadaşım bronzda smurf kasarken renektonla taşıyor hatta 4v1 atıyor. Ama eğer kendi derecende oynuyorsan renektonla taşımak zor, çok feedlenmek lazım.

• Renektonnnn

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.