Şimdi Ara

VoliBear mı Renekton mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byakuya907

quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

quote:

W sorunu çözüldükten sonra full tank + statik kasmış Voli

Ne sorunu vardı hocam bug falan mı yoksa dengeleme ayarı mı geldi?

Volibear 3 Kuduz etkisi biriktirdiğinde, bir rakibi ısırarak hedefin canının eksik olan her %1 kadarı başına %1 artacak şekilde, 80/125/170/215/260 (+15ilave Can yüzdesi) fiziksel hasar verebilir.

Bu Voli'nin W'sunun aktifi , 80/125/170/215/260 (+15ilave Can yüzdesi) fiziksel hasar verebilir eskiden bu kısım bugdaymış ve ek fiziksel hasar vermiyormuş artık veriyor . Voli op op bence

Voli açmaya karar verdim .Rün iadem tamamlanınca açıcam.

• quote:

quote:

quote:

Volibear 3 Kuduz etkisi biriktirdiğinde, bir rakibi ısırarak hedefin canının eksik olan her %1 kadarı başına %1 artacak şekilde, 80/125/170/215/260 (+15ilave Can yüzdesi) fiziksel hasar verebilir.

Bu Voli'nin W'sunun aktifi , 80/125/170/215/260 (+15ilave Can yüzdesi) fiziksel hasar verebilir eskiden bu kısım bugdaymış ve ek fiziksel hasar vermiyormuş artık veriyor . Voli op op bence

Time to play voli

• renekton al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

renekton al

Birde konuyu okusaydın...
  • Volibear jungle rahat gank imkanı var fearı,ultisi.pasifi op. Pasif ile birlikte rahat kule altı baskın yapabiliyor ya da tanklıyaibliyor.Ama top lane de renekton gibi iş görmez
  • Renektonla tflerde daha fazla is yaparsin.Tf biraz uzun surerse cok fazla damage verebiliyorsun.O hasarida kaldirabilirsin.Hem artik renekton late de dusmuyor.Eskiden millet hydra kasmadigi icin dusuyordu.Ama volibear tutustur yediginde o kadar can yenileyemiyor.Topta cok fazla counteri oldugu icin voli alacaksan jungle oyna.

• beyler böyle bi konu varken sorıyım voliye heal nasıl gider ms+ignite silme +hp iyidir bence

• quote:

quote:

quote:

Hocam cok uzun zamandir voli oynuyorum bu dediginiz bug ne zaman duzeltildi. Zaten her zaman oyleydi diye hatirliyorum 5 aydan fazladir voli kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pijamaliabi

quote:

quote:

quote:

Hocam cok uzun zamandir voli oynuyorum bu dediginiz bug ne zaman duzeltildi. Zaten her zaman oyleydi diye hatirliyorum 5 aydan fazladir voli kullaniyorum.

hocam cümlenin sonunda VEREBİLİR diyor . Artık verebilir değil , verir . Yani garanti vuruyor .

• 6 7 aydır voli oynuyorum gerçekden alışdığınızda çok etkili bir karakter özellikle sup olursanız birde şifa alırsanız 2 lvl de Q ve E skili açık olursa adc ile de anlaşırsanız 2 lvlde hemen kill alabilirsiniz zıpla büyüsüyle adama focuslanıp direk geri atınca ardından e ye basıp yavaşlatma etkisini yaptığınızda karşıdaki adam ne olduğunu zaten şaşırıyor o ara çokdan nalları dikmiş oluyor :D ve pasifi süper üstünede şifa basarsanız süper oluyor voli 8 lvl e kadar hiç bir saldırı itemi çıkmanıza gerek bırakmıyor ultisini açınca zaten birde w vurunca bayağı bi damage atıyor 8 lvlden sonra zaten sizde tank çıkmış oluyorsunuz artık kesme biçme işleri bitiyor artık tf lerde en önden gidip adc yi geriye fırlatmak kalıyor ve peşinize düşmüş volibeardan kurtulmak çok zor nereyse imkansız :D mahvolmuş kılıç kasmışsa birde artık unutun kurtulmayı bence o ara facebooka girip kolaçan etmek daha faydalı olacaktır :D

jungundan bahsetmedim bile şunu söliyim junguda çok fena gang atarken q ya basıp aniden koşup adamı adc nin kucağına atıyorsunuz ya adc o an kendinden geçiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit255 -- 28 Nisan 2014; 14:58:22 >

• Tibbers

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okumadım fakat renekton derim. Daha mobil, stun var, ultisi late gamede buff yedi. Boşuna demiyorlar yukarı koridorun kabadayısı diye.

• voli candır, uzun zamandır senin düşündüğün gibi oynuyorum, önce top bazen jungle (jungle da biraz pasif) oyun sonuna doğru sup a ihtiyaç kalmıyo tek başıma takımı istediğim kuleye savaşa sokabiliyorum, ultiyi açtımmıda alan etkisi gibi çok fena dmg yediriyorum, voli gayet iyi bence..
  • Solo da dari'yle voli ye tek attım çok kez ama renekton da aynı şey olmuyor. Bence renekton

• renekton

• Renekton

• Bu konuyudamı horttunuz helal size. (Post)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donsuz Doncu

quote:

Orijinalden alıntı: EminemSlimMarshall

Bence de renekton hem turnuvalarda da genelde renekton kullanılır trundle da olabilir

Yav arkadaş şu trundle da ne buluyorlar ya

Pros
    +Hayvani sustain
    +1v1 de aşırı güçlü
    +Kuleyi tek başına çok hızlı eritebiliyor
    +Kaçma mekanikleri başarılı işte bu 2 sebep yüzünden en iyi split push yapan herolardan
    +Mana hungry değil
    +Hem bruiser hem tank, damageleri başarılı
    +TF'ye doğrudan etki edebiliyor, focuslanmayalım geçiştirelim diye bir şey söz konusu değil
    +Geri kalıp toplayamama gibi bir durumu yok 2 item bitirince öküz gibi oluyor(BOTRK Randuin)

Cons
    -6 olana dek lane'de güçsüz sayılır
    -Harrass kabiliyeti yok, bu yüzden ranged herolara karşı lane de zorlanır(pant jayce vb)
    -AA animasyonu çok kullanışlı değil farm yaparken minyon kaçırabiliyorsun tecrübesizsen
    -Yine aa vuruşları bir çok heroya göre zayıf kalıyor bu yüzden bi renekton kadar hızlı ittiremiyor

Gördüğün gibi çok fazla zayıf yanı yok ve güçlü yönleri çok fazla, en yüksek w/l oranım rankedda Trundle ile kaldı ki main lane'im bile değil Solo Top.

Konuyu açan arkadaşa şu daha iyi diyemem ikisi de oynaması zevkli ve Topta güçlü herolar. Ama manaless olması ve mobility fazlalığı nedeniyle ben Renekton tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 1 Mayıs 2014; 21:46:21 >

• Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    Buna hort diyorsan hort görmemişsin sen.(post)

• quote:

Orijinalden alıntı: Donsuz Doncu

Tecrübeli abilerim sebepleriyle birklikte soloda hangisinin daha iyi bir iş çıkarabileceğini ve hangisinin daha iyi oyun taşıyabilceğini söyleyebilir mi?

Voli main 82 maç ranked var.BU AYI latede pasifi ile ölmüyor.tam tf herosu.Ben direk 5 kişi ortasına dalıp tüm hasarı topluyorun.Adcyi arkaya atıp komboluyorum.Can %30 altına düşüyor birden pasif.Bu arada tfyi takımın alıyor.

Sadece solo değil jungle ve supp olarak da oynarsın.Fena gank atar q skilli ile.Kısacası op soloda counterı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 1 Mayıs 2014; 22:28:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.