Son 1.5 yıldır ciddi bir gözlem yaptım, ha diyeceksiniz ki futbol analizcisi misin, değilim ancak 6 yıl kadar profesyonel futbol oynamış birisi olarak söyleyebilirim ki, gerek 3 temmuz süreci gerek sonrası gerek başka nedenler, volkan demirel'in içindeki ateşin sönmesine ve takıma eskisi kadar katkı sağlayamamasına nedne olmuştur..
Unutanlar için 3-2 zor-zar yendiğimiz bursa maçında 2. golü tekrar izlesinler ki bu en masum yediği gollerden birisi..
Ersun Yenal böyle bir riski alır mı bilemiyorum ama bence artık bu adama birisi dur demeli
Bence de adam hayatını yaşıyor, çocuğunu da kucağına aldı zaten.Arada bir gaza gelip gönlümüzü alıyor ama Mert'i yavaş yavaş monte etmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8
Bence de adam hayatını yaşıyor, çocuğunu da kucağına aldı zaten.Arada bir gaza gelip gönlümüzü alıyor ama Mert'i yavaş yavaş monte etmek lazım.
bence de yazdan beri bende bunu düşünüyorum.
Süper kupa maçında sakatlanmıştı o zaman ameliyat felan olmadı deniyordu o zamandan beri bariz düşüş yaşıyor
quote:
Orijinalden alıntı: VincenzoMontella
Alıntıları Göster
Bencede, eskiden canavardı bu, bildiğin canavar...
quote:
Orijinalden alıntı: VincenzoMontella
Alıntıları Göster
volki artık bir çöp
Birde Muslera ile karşılaştıranlar vardı bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
Volkanda önceden hırs vardı,büyük maçların kalecisiydi.Şimdi yok öyle birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: FnL
Volkanda önceden hırs vardı,büyük maçların kalecisiydi.Şimdi yok öyle birşey.
Alıntıları Göster
quote:
Volkan Demirel, kalesine gelen 61 isabetli şutta 21 gol yedi.Elazığspor'lu Zülküf'ten sonra %35'le ligin en kötü yüzdeli ikinci ismi.
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
quote:
Volkan Demirel, kalesine gelen 61 isabetli şutta 21 gol yedi.Elazığspor'lu Zülküf'ten sonra %35'le ligin en kötü yüzdeli ikinci ismi.
Alıntıları Göster
kaleye gelen topu içeri alıyor takımın en zayıf halkası ersun hoca volkanı kesmeli
quote:
Adamlar Hagi ile alexi kiyasladilar , buna sasirmamak lazim
quote:
Musleranın ilk geldiği yılhem o hem Volkan hakikaten muazzamdılar Volkan o yyıl kaç puan aldırdı bize o yıl bu karşılaştırma iyi kötü mantığı vardı ama son 2 senedir Muslera istikrarlı oyununu korurken Volkan Kartaldan geldiği günlere döndü
quote:
Orijinalden alıntı: Elder Wand
quote:
Musleranın ilk geldiği yılhem o hem Volkan hakikaten muazzamdılar Volkan o yyıl kaç puan aldırdı bize o yıl bu karşılaştırma iyi kötü mantığı vardı ama son 2 senedir Muslera istikrarlı oyununu korurken Volkan Kartaldan geldiği günlere döndü
Alıntıları Göster
Sadece son maçlar için değil genel olarak puan kayıpları yaptığı için daha formda bir kaleci oynasa farkı önceden daha çok açardınız ve son 2-3 maçtaki mağlubiyet bizi bu kadar gaza getirmezdi. Ama şuan ciddi riske girdiniz bu saatten sonra Mert'e falan da verilmez kale. En iyi sene sonuna kadar Volkan ile devam edeceksiniz. Ki umarım seneye de kalır
quote:
Orijinalden alıntı: zwartevis
Sadece son maçlar için değil genel olarak puan kayıpları yaptığı için daha formda bir kaleci oynasa farkı önceden daha çok açardınız ve son 2-3 maçtaki mağlubiyet bizi bu kadar gaza getirmezdi. Ama şuan ciddi riske girdiniz bu saatten sonra Mert'e falan da verilmez kale. En iyi sene sonuna kadar Volkan ile devam edeceksiniz. Ki umarım seneye de kalır
Alıntıları Göster
Kankası Aziz Yıldırım sayesinde oynuyor
Beyler yalnız hatırlatırım, konu volkanla ilgili , muslerayla ilgili değil
quote:
Orijinalden alıntı: C-3PO
quote:
Düşüşünün sebebi omuzundan sakatlanmasından sonra ameliyat olmaması + yaş faktörü.
Volkan'dan iyi kaleci mi var arkadaslar yapmayin lütfen, volkan'in kaleyi merte devretmesine bi gsli olarak cok uzulurum
quote:
Orijinalden alıntı: .undeRTaker.
quote:
Adamlar Hagi ile alexi kiyasladilar , buna sasirmamak lazim
Bunu eksileyenler var bide,ulan ben cumle icinde Hagi yazisini okuyunca irkiliyorum siz nasil eksilebiliyorsunuz.