Şimdi Ara

VOLKAN DeMİREL OLAYİNİN GERCEK YUZU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küfür'ün savunulacan tarafı yok ama bu adam melek değil. Derbide yere düşen Demba Ba ya are you okey diyen Mehmet Topal'a ya bırak s...rım okeyini diyen de bu. senin azın bozuksa küfür de yersin öyle her zaman. stadı terk edecek kadar da profesyonel bir kaleciymiş gördük.

bkz. üzmemiş ve ceza yerse sevindirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

volkanın yüzde 10 u kadar yüreğiniz yok

Volkan la ilgili herhangi bir şeyin yüzde biri bende olsa utancımdan sokağa çıkamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir06

Yav he he diyeceğin bir mesaj işte.

Melo dediğin adam ben pitbull um diyor. Gol sevinci köpek işemesi olan adam. Volkan da o lafı ona hitaben diyor, ha pitbull demiyorda aşağılayarak sokak köpeğimidir nedir diyor. Öyle bir algı yaratılıyor ki, sanki sıradan bir ada İT demiş muamelesi yapılıyor.

Beyaz TV de Ahmet Çakar sadece bu lafı tekrarlayıp duruyor. Neymiş İT demiş. Adam zaten pitbull u çok seviyorum diyor,lakabu pitbull. Neyse Volkan kaka çocuk, 32 yaşında adam için burda 8-15 arası yaştakiler yorum yapıyor işte .Bizde cevap yazıyoruz.

NOT: Cevabım aslında Ahmet Ç gibi Rok gibi ve daha niceleri gibi inanılmaz algı oyunları yapanlara....

Peki sana ve kitlene Kanarya değil kuş dense.
    Zeka seviyeni kuşla eşleştirseler aynı şey olur mu?
    Hayır yani merakımdan soruyorum, hani adamın lakabı pitbull ya hani bir köpek cinsi olan.
    Buna cevap ver başka da bir şey istemiyorum.
    Yoksa tarafsız olduğuna fanatik olmadığına at gözlüğünü çıkarmadığına inanmıyorum.

• quote:

Yürek tek başına para etmiyor; karakter lazım. Bir insanın "adam" olabilmesi için, adam yerine konması için; ahlaklı ve onur sahibi olması lazım. Apo da yürekliydi; bu devlete ihanet ederken. Hüseyin Üzmez de yürekliydi; torunu yaşında kıza hallenirken. Alt komşumuzun karısına musallat olan su tesisatçısı da yürekliydi; kendisi de evli olmasına, çocuğu olmasına rağmen başkasının namusuna göz dikerken. Yani anlayacağın yürekli olmak sana adam olma onurunu vermiyor. Yüreğini ne için ortaya koyduğun daha çok önem taşıyor. Volkan yüreğini milli takım için ortaya koymuyor.

Bu arada zaten o küfreden vatandaş GFB üyesiymiş. Lütfen kendi iç hesaplaşmanıza büyük Galatasaray taraftarını alet etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir06

Yav he he diyeceğin bir mesaj işte.

Melo dediğin adam ben pitbull um diyor. Gol sevinci köpek işemesi olan adam. Volkan da o lafı ona hitaben diyor, ha pitbull demiyorda aşağılayarak sokak köpeğimidir nedir diyor. Öyle bir algı yaratılıyor ki, sanki sıradan bir ada İT demiş muamelesi yapılıyor.

Beyaz TV de Ahmet Çakar sadece bu lafı tekrarlayıp duruyor. Neymiş İT demiş. Adam zaten pitbull u çok seviyorum diyor,lakabu pitbull. Neyse Volkan kaka çocuk, 32 yaşında adam için burda 8-15 arası yaştakiler yorum yapıyor işte .Bizde cevap yazıyoruz.

NOT: Cevabım aslında Ahmet Ç gibi Rok gibi ve daha niceleri gibi inanılmaz algı oyunları yapanlara....

Peki sana ve kitlene Kanarya değil kuş dense.
    Zeka seviyeni kuşla eşleştirseler aynı şey olur mu?
    Hayır yani merakımdan soruyorum, hani adamın lakabı pitbull ya hani bir köpek cinsi olan.
    Buna cevap ver başka da bir şey istemiyorum.
    Yoksa tarafsız olduğuna fanatik olmadığına at gözlüğünü çıkarmadığına inanmıyorum.

Not da yazdım aslında burda cevap vermeye değmez. Ama işte tanımadığın, yaşın dahi bilmediğin,kişiler böyle yazınca dayanamıyor insan.

Biz ve bizim kitle kanarya taklidi mi yapıyoruz. Dilimizi köpek çıkarıp, milyonların önünde köpek gibi işeme mi yapıyoruz. Zaten melo alınmıyor, adam seviyor köpekleri. Ama bu ona köpek deme hakkını kimseye vermez. Algı operasyonuna lafım benim, volkan üzerinden Emre üzerinden FB ye atma çabalarına. Volkan orda tartıştığı biri için, yanlış kelime kullanıyor, ancak bunu sadece volkan değil herkes aynı şekilde yapar. Tartıştığı kişiye ,kavga ettiği kişiye, o bilmem ne ye söyleyin demiyor muyuz biz??? Azcık delikanlı olun. Ha biz deriz, volkan dememliydi,en azından kamera karşısında dememliydi.

At gözlüğüne gelince, onu şu an Türkiye takıyor Türkiye. Sadece spor değil, her yönüyle siyasetiyle,eğitimiyle,tüm sistemleriyle. Herkes anlamak istediğini anlar.. Sen önce çıkar o at gözlüğünü.

• volkan hain işde nesini tartışıyorsunuz anlamıyorumki? okadar paranın çeyreğini ver millete kolu bacağı kopana kadar oynar
  • hiç boş yapmayın, volkan ikili diyolağa girmemeliydi bunu herkes söylüyor.ama arenada ıslıklanan ilk milli takım topcusu volkan değil bunuda unutmayın. istanbula maç veren fedarasyonun aklını seveyim.
  • Bugün oynanacak fb gs basket maçı nasıl olacak acaba bu olayın etkileri oraya taşınmaz umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Kendi oyuncusuna söven Fatih Terimi hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal diye savunuyordunuz. Volkan milli maçta küfür yiyor küfür edeni savunuyorsunuz. Yanar döner olmayın varsa karakteriniz ortaya koyun millet adam desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özger

quote:

Yürek tek başına para etmiyor; karakter lazım. Bir insanın "adam" olabilmesi için, adam yerine konması için; ahlaklı ve onur sahibi olması lazım. Apo da yürekliydi; bu devlete ihanet ederken. Hüseyin Üzmez de yürekliydi; torunu yaşında kıza hallenirken. Alt komşumuzun karısına musallat olan su tesisatçısı da yürekliydi; kendisi de evli olmasına, çocuğu olmasına rağmen başkasının namusuna göz dikerken. Yani anlayacağın yürekli olmak sana adam olma onurunu vermiyor. Yüreğini ne için ortaya koyduğun daha çok önem taşıyor. Volkan yüreğini milli takım için ortaya koymuyor.

Bu arada zaten o küfreden vatandaş GFB üyesiymiş. Lütfen kendi iç hesaplaşmanıza büyük Galatasaray taraftarını alet etmeyin.

büyük gs taraftarına bakın her milli maçta oyuncusuna ana avrat küfrediyor

neyse en karakterli en büyük taraftar gs taraftarı

• Söz konusu kişi Fenerbahçeli diye olayı kapatalım mı yani? Bir de "olayın gerçek yüzü" demişsin. Hangi yüz bu? Burada Milli takım forması giyen her futbolcunun, hiçbir şekilde küfre maruz kalmamasını söylüyoruz. Protesto olabilir, toplu bir şekilde takımı protesto edersin, ama Arena'da sadece Volkan'ı protesto edip, sadece onu ıslıklarsan orada bi' art niyet ararım. Keza doğru mu bilmiyorum ama tribünlere sadece Galatasaraylı futbolcuların çağrıldığı da yazıldı. Artık her Milli maç öncesi, TT Arena'da Galatasaraylılar, Saracoğlu'nda Fenerbahçeliler tribünlere çağrılacaksa işimiz iş.

Yetkililer yaşanan tüm bu olayları göz önüne alıp artık Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi büyük takımların statlarına Milli maçları vermemeli. Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri gibi illere ver. Hatta kendim İzmir'liyim diye söylemiyorum ama İzmir, Milli maçlar için ideal bir şehir. Bundan böyle İstanbul'da Milli maç oynatılmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Volkan la ilgili herhangi bir şeyin yüzde biri bende olsa utancımdan sokağa çıkamam

volkan,gel seni fenerbahçe ye transfer edelim paranı da ben vereceğim dese önünde paspas olursun geç bunları delikanlı

• Evet abi, o adam küfür etmiş ve koca tribünde sadece o küfür etmiş. Niye? Çünkü fotoğrafta öyle çıkmış. Vay anasını, millette ne zeka var, harcanılıyor burada.
  • Fotoğrafta yer alan yeşil beyaz formalı kişinin küfür etmediği ortaya çıktı. Volkan maçtan sonra kimlerin küfür ettiğini tek tek polise göstermiş ve gösterdiği kişiler arasında yeşil beyaz formalı kişi yok.

O sebeple bu başlığın artık anlamı yok.
  • ben burak yılmaz'ı sevmiyorsam fenerli biri volkan'ı sevmeyebilir bu normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

volkan,gel seni fenerbahçe ye transfer edelim paranı da ben vereceğim dese önünde paspas olursun geç bunları delikanlı

Paspas olmak size yakışır, herkesi kendiniz gibi zennetmeyin.

• Adama keçeli kalemle gfb yazmışlar, bunlar da yemiş. Devam gençler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

quote:

Atatürk'ün görüş belirttiği üzere ahlaklı sporcuları görmek istiyoruz milli takımda. Kulüp bünyesinde kimleri barındırdığınız umrumuzda değil, lakin iş milli forma ise o formanın asaletine yakışacaksın arkadaş. Bu arada küfredenlerin çoğu fbli... Brezilya maçında kendi oyuncularını yuhlayıp küfredenler de fbliydi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Atatürk'ün görüş belirttiği üzere ahlaklı sporcuları görmek istiyoruz milli takımda. Kulüp bünyesinde kimleri barındırdığınız umrumuzda değil, lakin iş milli forma ise o formanın asaletine yakışacaksın arkadaş. Bu arada küfredenlerin çoğu fbli... Brezilya maçında kendi oyuncularını yuhlayıp küfredenler de fbliydi.

yuh sallayanı gördüm senin kadar sallaynı görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlii_1907

quote:

quote:

quote:

quote:

yuh sallayanı gördüm senin kadar sallaynı görmedim

Nasıl baktığınla alakalı. ;-)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.