Şimdi Ara

VOLKAN DeMİREL OLAYİNİN GERCEK YUZU! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam koluna kalemle dövme yapmis burda hede hödö yapiyosunuz adam cezadan yirtmaya calisiyor siz halen at gözlügünüzü cikaramiyorsunuz.
  • sen her derbide rakibi tahrik et.
    sonra bana küfür ediyorlar diye ağla çık.
    niye ozan tufana etmiyorlar, niye gökhan gönüle etmiyorlar, niye serdar azize etmiyorlar?
  • hiç kimse taraflı tarafsız volkanı savunmuyor. Bence yaptığı çok ama çok yanlış.
    tribünlerde "volkan zeynep'i buraya getir" diye anıran haysiyet şeref yoksunu hayvanlara da.
    (daha ağır küfür de yazasım var ama değmiyor.) artık dur demenin zamanı geçmiştir.
    Allah'tan Volkan hayvanları tek tek tespit ettirmiş.
    maddi manevi tazminat davası ile gerekli cezalarını çeksinler.
    yok müsabakalardan men cezasıymış yok kınama imiş böyle gereksiz saçma sapalak cezaların yerini maddiyat almalı ki küfür edenlerin canları yansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

hiç kimse taraflı tarafsız volkanı savunmuyor. Bence yaptığı çok ama çok yanlış.
    tribünlerde "volkan zeynep'i buraya getir" diye anıran haysiyet şeref yoksunu hayvanlara da.
    (daha ağır küfür de yazasım var ama değmiyor.) artık dur demenin zamanı geçmiştir.
    yok müsabakalardan men cezasıymış yok kınama imiş böyle gereksiz saçma sapalak cezaların yerini maddiyat almalı ki küfür edenlerin canları yansın.

Tek tek tespit ettirdi ve sadece tek kişi hakkında işlem yapılmış. 4-5 küfür etmiş zaten.

Bu olayı sosyal medyada vs. takip ettim ne arkadaşlarımla konuşurken ne de internet vs. bir yerde hiç fikir beyan etmedim sadece gözlemlemek istedim. O adam milli takım formasıyla çıktığı maç için para alıyor. Ve para alıyorsa işini de köpek gibi yapmak zorunda. Kendisi Demba Ba'ya küfür ederken bir şey yok da bilmem kaç aylık kızına küfür edilince mi zoruna gitmiş? Volkan tamamen mazlumu oynuyor. Futbolculuğun getirdikleri götürdükleri var. Buna katlanamıyorsan bırakacaksın futbolu. 60 bin kişi içinde 4-5 kişi küfür etti diye sahayı terk etmek vs. bunlar olmaması gereken hareketler. İnsanlar Türkiye'de deşarj olmak için futbol izlemeye gidiyor. Zaten boka batmış Türkiye'de futbol.

Bunlara ek olarak niye Mehmet Topal küfür yemiyor niye Gökhan Gönül küfür yemiyor da sadece Emre ve Volkan yiyor? Hiç kendilerine bakmışlar mı? Sürekli rakip taraftarı suçlayıp kendi başkan ve taraftarına hoş gözükmeye çalışıyorlar.

Ayrıca bunda federasyonun da payı var. Sen insanları futboldan nefret ettirirsen futbolcusu da küfür yer başkanı da direktörü de küfür yer bu kadar basit.

Şimdi çıkıp biri Avrupa'da milli takım futbolcularına böyle küfür ediliyor mu gibi saçma sapan bir argümanla gelmesin en başından beri diyorum Avrupa'da 3 kuruş para kazanamayacak adamlara milyonlar döküyoruz sonra başımıza böyle hanzolar musallat oluyor.

• quote:

hiç kimse taraflı tarafsız volkanı savunmuyor. Bence yaptığı çok ama çok yanlış.

Sabri'nin annesine anneler gününde küfür eden kişi de, maçta taraftara dönüp takım taklavatı tutan da Volkan Demirel ama hatırlatırız sana hacı. Milletin anasına bacısına rahatlıkla söven adam aynı küfürler ona edilince buna ses çıkartamaz kimse kusura bakmasın. Etme bulma dünyası. Emre ve volkanı artık futbol sahalarında görmek milyonları rahatsız ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abiler,kardeşler.
    volkanı kollar gibi bir halim mi var?
    sahada-tribünde kim terbiyesizlik yapıyorsa cezasını çeksin diyorum.
    Emre-volkan-melo yada herhangi bir antipatik sporcu.
    kendi klübü ceza vermediği sürece bu karakterler futbolumuzda hep olacak.
    federasyonun ceza vermesi klüpleri sadece savunmaya kışkırtıyor.
    yedirmeyize geliyor konu.
  • quote:

Abiler,kardeşler.
    Emre-volkan-melo yada herhangi bir antipatik sporcu.

Bir de şu melo olayını anlayamıyorum ben. Melo neden volkanla emreyle bir tutuluyor. Melo agresif bir oyuncu olabilir saha içinde ama bugüne kadar kime küfür etmiş kime ırkçılık yapmış kimi tehdit etmiş kimi sakatlamış bana bunun da bir cevabını verirseniz sevinirim kardeşlerim. Melo rakipler için antipatik olabilir anlarım da yukarı da yazdığım fiilleri işleyen adamlarla adını birarada zikretmem asla. Ne zaman volkan ya da emre bir vukuat işlese hemen melo ismi gündeme geliyor, başka bir savunma mekanizması bulun bence.

• türk futbolunun gündemi böyle şeyler olmamalı bebek kakasına döndü türk futbolu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gfb seven Fenerbahçe'li kaldımı. Adamlara tüm Türkiye'nin önünde, paralı köpeklersiniz dedik. Halen şunları bizle anmayın.
  • Buradaki birçok kişi birçok kişiyi tahrik ediyor o zaman herkez herkeze küfür etsin... Böyle bir sığ mantık olabilir mi?

Etoo ve birçok siyahi futbolcu maç içersinde kendisine ırkçılık yapıldığı için sahayı terk etti. Bütün dünya Etoo ya destek oldu. Kimse de demedi etoo da hak etti diye.

Kendisi maç oynanırken ırkçılıktan dolayı sahayı terk edebiliyor ama Volkan Demirel milli maç öncesi kendi ülkesinde kundakdaki bebeğine kadar küfür edilince sahayı terk edemiyor.

Birgün Allah isteyen herkeze bir bebek nasip eder inşallah. O zaman içinizdeki pislik, o minik melek sayesinde biraz olsun temizlenecektir. Tabi içinizde birazcık insanlık kaldıysa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Rierayı döven,beşiktaş maçı sonrası nossa nossa dansı kisvesi altında,brezilyanın ünlü gelgit dansını yapan,emre kırmızı kart gördükten sonra ,dilini çıkarıp dışarı çık işareti yapan,volkan şeni ağzın kokuyor diye aşağılayan kimdi.Melonun sinsilikleri bunla bitmiyor tabi,aziz yıldırıma hakaret eden tweeti retweetledikten sonra,ceza almıştı.Ama o sonra ne yaptı,eşinin tweetini kullanmaya başladı.Melonun Galatasaraydan önce ki takımlarında yaptığı vukuatlar da ortada zaten,bak bakalım kimseyi sakatlamış mı,sakatlamamış mı.Bu arada sizin futbolcular,uçakta toplu küfür merasimi yaptı be,alex telles paylaşmıştı hatta,ne çabuk unuttunuz.Volkan ve emrenin gerçekten antipatik insanlar olması,çoğu zaman sınırı aşan davranışlarda bulunmaları,meloyu aklamaz,bunu aklınızdan çıkarmayın.

VOLKAN DeMİREL OLAYİNİN GERCEK YUZU!

Volkan'ın süper kupa da yaptığı davranışı eleştiren sizlerden kaçı,melonun bu hareketini eleştirdi.Çoğunuz eleştirmediniz tabi ki,hatta bu dil hareketini gifleştirip,insanları tahrik etmek için kullandınız.

Senin bu yazdiklarinin hangisi ırkçılık, şike, tehdit, küfür, hakaret, kasten sakatlamak vs içeriyor.

Iki takım arkadaşı soyunma odasında kavga ediyor bundan size ne! Orada melo da dayak yiyebilirdi, ilk kez mi kavga eden insan duruyorsun.

Nossa Nossa dansı mı seni rahatsız etti hayırdır, bütün dünya yapıyor melo yapınca mı rahatsız oldun!

Dil çıkartmak ne zamandan beri hakaret oldu!

Türkçe bilmeyen adam resmi hoşuna gitti diye retweet etti ceza aldı bu normal mi!

Aralarında sadece volkan şen e yaptığı hareketi tasvip etmiyorum o kadar ama şimdi volkanı da iyi biliyoruz kafa kafaya diklenmeseydi orada.

Yani boşa nefes tüketme, kıyaslama yaparken olayları iyi etüd edin ve öyle karşılaştırın. Bak sana yardimci olayım bir zamanlar vedat vardı, filipescu vardı bunlar pisligin önde gideniydi hatta haginin bile birsürü vukuatı vardı ama o dönemden sonra gs de böyle terbiyesiz oyuncular hiç olmadı. Melo nun antipatik gelmesi çok doğal çok canınızı yaktı ama oynadığı futbolla.

• beni doğruluyorsun.
    bu tip oyunculara sahip çıkıldığı müddetçe bunlar da kendilerini birşey sanmaya devam edecekler.
    Al sana link. hafızaya gerek yok yüce gugıl var.
    http://www.sabah.com.tr/fotohaber/spor/melonun-vukuatlari?tc=16&page=1
  • quote:

beni doğruluyorsun.
    bu tip oyunculara sahip çıkıldığı müddetçe bunlar da kendilerini birşey sanmaya devam edecekler.
    Al sana link. hafızaya gerek yok yüce gugıl var.
    http://www.sabah.com.tr/fotohaber/spor/melonun-vukuatlari?tc=16&page=1

Yapma gözünü seveyim verdiğin link komedi resmen İtalyada ki olaylara kadar gitmiş.

Demirören in elini sikmamis.... helal olsun sikmadigi için.

Oğuzhan a tukurmusmus. Tükürük olmadığını sende iyi biliyorsun.

Dil cikartmismis. Hahahaha haha. Bak gülüyorum sadece.

Bu kadar hassas olmayın arkadaş

Size ırkçılık diyorum, tehdit diyorum, küfür diyorum, size en aşağılık suçları yazıyorum sizin verdiğiniz örnekler el sikmamis dil çıkarmış ... yav hehe. Bu git ya.

• hocam farkındaysan meloyu savunuyorsun.
    adamın kariyeri vukuatlarla dolu.
    görmezden geliyorsun. belki de hoşuna gidiyor yaptıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Ya Allah aşkına melek gibi takılmayı bırakın ya.Tehdit etmişmiş,kimi kim tehdit etmiyor,bu dünya da.Küfür etmişmiş,ulan Türkiyenin çoğunun ağzından küfür düşmüyor zaten,kimi kandırıyorsunuz.Bir tek ırkçılık konusunda emrenin yaptığı kınanabilir,ama diğer dediklerin zaten Türkiye de bolca mevcut.

Bir de demiş melo kimi bilerek sakatladı diye,al bir örnek sana. Ama şimdi sen objektif takılan,ama yoğurdum ekşi demeyen insan,bu hareketi juventusta yaptı,galatasarayda mı yaptı diyecek.İkisi de aynı adam,zaten bir burda da melonun,emrenin,volkanın karekterlerini konuşuyoruz,formayı felan unut.

İki takım arkadaşı soyunma odasında kavga ediyormuş,bundan bizene değil mi?Emrenin ve volkanın çoğu antipatik hareketlerinden sizene öyleyse.Bırakın yapsınlar sizi ne ilgilendiriyor.İlk defa kavga eden adam görmüyorum,peki sen ilk kez hakaret,küfür eden insan mı görüyorsun da,bu kadar şaşırıyorsun.

Melonun nossa nossa dansı kisvesi altında,gitgel şeklinde dansını,hangi mana ile yaptığını herkes çok iyi anladı,merak etmeyin siz.Ayrıca bu dansı volkan ve emreden
    biri yapsa ortalığı ayağa kaldırırdınız,bu nasıl dans,bu dansın altında başka bir anlam var diye.Düşünsene emre bir galatasaray maçından sonra ileri geri hareket ederek bu dansı yapıyor,sizler bu dansı çok medeni bir şekilde karşılar,normal görürdünüz değil mi

Dil çıkarmak ne zamandan beri hakaret oldu demiş.Sen bizle kafa mı buluyon,bazı hareketler vardır ki,adama hakaretten daha çok koyar.Sen kırmızı yemişsin,sinirlisin,adamın biri gelip karşında dil çıkarıp,kafa sallıyor ve dışarı çık işareti yapıyor.

Melo kaç yıldan beri burda,hiç türkçe kelime,hiç türkçe küfür bilmiyor sanki,kendi kendimize kandırmayalım.

Melonun oynadığı futbol mu ?Melonun öyle ahım şahım bir futbolu yok ki kıskanalım.Bizde ki emre belözoğlu meloya futbol anlamında fark atar.Bizim orta sahalarımız sizlerinkinden şu andan kat ve kat iyi,senin bal yapmayan arın meloyu mu kıskanacaz.Adam öyle bir yere getirdi ki olayı,melonun oynadığı futboldan dolayı onu çekemiyormuşuz,ulen kendi kendime düşünüyorum,bunları yazarken melonun oynadığı futbol hiç aklıma geldi mi diye,hiç gelmedi arkadaş.

Bir de demiş boşa nefes tüketme diye aslında sen boşa nefes tüketme.Sen de işte emrenin,volkanın yaptığı hataları görmeyen Fenerbahçeliler gibisin,onlardan en ufak farkın yok.

Benle öyle lanlı lunlu konuşacaksan eğer tartışmanın manası yok. Zaten sana sabaha kadar anlatsak anlamazsın yazdiklarindan bu anlaşılıyor. Empatiden yoksun birisin. Hayatta başarılar.

• quote:

hocam farkındaysan meloyu savunuyorsun.
    adamın kariyeri vukuatlarla dolu.
    görmezden geliyorsun. belki de hoşuna gidiyor yaptıkları.

Melo yu belli sınırlar çerçevesinde savunurum tabi ki. Ben size olabilecek en aşağılık fiilleri sayıyorum siz bana el sikmamis dil çıkartmış nossa dansı yapmış diyorsunuz. Ben buna ne diyim. Üstelik konu saptırma kta üstünüze yok ya. Volkan maçı terketmis, gazeteciler linç edilmiş hala melo konuşuluyor. Yahu savunmayın işte hatta yorum bile atmayın ne gerek var. Melo ya laf etmek emret volkanı savunmaktır benim zannımca.

• peki hocam yazdıklarımı şöyle edit edeyim.:
    Abiler,kardeşler.
    Emre-volkan yada herhangi bir antipatik sporcu.

konu melo değil zira.

not: seninle yine anlaşamayacağız ama insan gibi tartışmak güzel.
  • quote:

peki hocam yazdıklarımı şöyle edit edeyim.:
    Abiler,kardeşler.

konu melo değil zira.

Yok ya niye editliyorsunki ben Fenerbahçeli olsam Melo yu bende sevmem, gayet antipatik. Misal canerle falan aynı kefeye korsanlar Melo yu ses etmem ama volkan ve emre söz konusu olunca tüylerim diken diken oluyor hacı açık söyliyim.

Bu arada insan gibi tartışacak çok az adam kaldık, birbirimizin kıymetini bilelim

• quote:

peki hocam yazdıklarımı şöyle edit edeyim.:
    Abiler,kardeşler.

konu melo değil zira.

Hocam ülkece siyaset dahil her bir kurum veya kuruluşları yöneten kişiler de çok iyi biliyor ki magazinsel, sansasyonel söylemler kişileri bulundukları yerde daha güçlü kılar

Hatayı toplumca hiçbir zaman kendimizde aramayız. Yarın Aziz Yıldırım, niye Bilic'e küfür ettin diye Emre'ye ceza verse başkanlığı sorgulanır hale gelir. Ya da Aysal başkanken Melo'yu cezalandırsa Volkan'a yaptığı hareket için veya küfürlü tweet'i için Aysal'ı koltuğundan indirirlerdi. Sanırım millet olarak diktatör profilli insanları daha çok seviyoruz

Milli maçtan önce zaten futbola az olan ilgim Brezilya maçından sonra sıfıra indi. Türkiye'de futbol ölmüş bitmiş ağlayanı yok.

• Meireles bilmem neresini tutunca savunanlar Melo'yu irk, kufurbaz bir herife dil çıkarmakla suçluyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.