Merhabalar fm 13 te volkan demireli satıp sinan bolat ya da onur u almalı mıyım?
Özelliklerine bakmadın herhalde 5 sene seni idare eder
quote:
Orijinalden alıntı: talerk
Volkan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: talerk
Volkan mı?
Sinan Volkan'dan daha iyi bence değer yada Mert'i oynat çok gelisiyo 12m'e filan satiyorsun sonra
quote:
Orijinalden alıntı: CemmsaH35
Sinan Volkan'dan daha iyi bence değer yada Mert'i oynat çok gelisiyo 12m'e filan satiyorsun sonra
Sinanı alıp Volkan bırakana ya da 1-2 sezona satılana kadar bekleteyim. Zaten selçuk,baroni,semih, kadlec,yobo,bekir,topuz,webo yu satınca 60 milyona yakın para geldi. baroninin satış sözleşmesi olmasa 10 m daha gelcekti 70 olurdu. Şimdi bu paraya bana satılan oyuncunun mevkilerine türk yetenek almak istiyorum. şimdilik veysel ve Gabriel barbosa yı aldım. Önerileriniz nelerdir
talerkT
kullanıcısına yanıt
Çok doğru, ben fm 12 için konuşayım (14 güncellemesi ile) volkan ilk sezon ilk yarı, dedim ulan hemen yeni kaleci lazım para yoktu iyiki yeni kaleci almamışım sonradan adapte oldu takıma çoştu...
gelecek sezon paraya kıydım stegen'i aldım genç gelişir diye adam tırt çıktı bakalım. bide stegen libero kaleci.
quote:
Orijinalden alıntı: y8igit
Çok doğru, ben fm 12 için konuşayım (14 güncellemesi ile) volkan ilk sezon ilk yarı, dedim ulan hemen yeni kaleci lazım para yoktu iyiki yeni kaleci almamışım sonradan adapte oldu takıma çoştu...
gelecek sezon paraya kıydım stegen'i aldım genç gelişir diye adam tırt çıktı bakalım. bide stegen libero kaleci.
Ben kiradaki oyunculardan rapor derlettiriyorum.(Stoch ve Krasic kirada bildiğiniz gibi) dedim takip etmişken çoğu ne durumda bakalım diye. Kayseri'deki Ertuğrul raporlara göre çok iyi. Takım için vazgeçilmez gibi bişey olmuş. Kilit isim gibi. Herneyse Volkan ' da şu anki menajerimde baya iyi gibi. Ne yapsam bilemedim . Olmadı Sinanı alırım yedek takımda durakoysun. Volkan 15 e kadar sözleşmesi vardı 1 sene yararlanayım bi nasıl olacak. Bu arada Mert Günok ve Erten Ersu nasıl sizce ??
emeksiz005E
kullanıcısına yanıt
Hocam volkan seni götürür götürebildiği kadar, ben bittim dediğindede hissettirir volkan :p gerçekten ciddi söylüyorum. idare eder seni hiç o konuda para harcama. krasice ben çok yoğun bi program yapmıştım aşırı gelişti 3 tane 16'sı falan var bi kaç iyi özelliği daha 10 numara 5 yıldız anlatamam yani. adamı Ofansif Orta Saha Sağ (Sağ kanat)'ta oynatıyorum, santrafor gibi gol atıyor... (ama bende bayaa gelişti vs vs. sade hali iğrenç).
stochda ise durum tam tersi hocam ilk sezon güzel asist yapıyor gol atıyor falan 2. sezonda bu performansın yarısını gösteriyor ama 3. sezon satmayı bırakın sözleşmeyi feshettim hemen
erten ersu gerçekten iyi kaleci, bende mert günokdan daha iyi.
ha hocam bu arada sana bi tavsiye oyuna başladığın ilk sezon Q.P.R'den Adel Taraabat'ı al. Alex'in küçük versiyonu diyebilirim. alex & gerrard karışımı bişey. arada gol atar, sürekli asist yapar, kornerden çok gol attırır, uzun şutları harika sürekli beklenmedik anlarda uzaktan yapıştırır.
ikinci sezon ise Oscar'ı al hocam, bi ara chelsea bana oscarı önerdi valla şok oldum hemen kimseye kaptırmadan aldım.tarabaat 2. sezon bozdu biraz(ama yaşı genç vazgeçmem tarabaattan.) bende oscarı koydum bi maç, ilk maçında 4 asist yaptı (2 gol attı diyebiliriz, yaptığı 2 asist gol gibi)
ha sana forvet önereyim hocam carlos fierro, bunu googlede araştır bug gibi adam :p
fenerbahçesin hocam sende, cristianı sat kurtul o adamdan ve alperide 2 sezon kiraya ver
quote:
Orijinalden alıntı: zLucas
Hocam volkan seni götürür götürebildiği kadar, ben bittim dediğindede hissettirir volkan :p gerçekten ciddi söylüyorum. idare eder seni hiç o konuda para harcama. krasice ben çok yoğun bi program yapmıştım aşırı gelişti 3 tane 16'sı falan var bi kaç iyi özelliği daha 10 numara 5 yıldız anlatamam yani. adamı Ofansif Orta Saha Sağ (Sağ kanat)'ta oynatıyorum, santrafor gibi gol atıyor... (ama bende bayaa gelişti vs vs. sade hali iğrenç).
stochda ise durum tam tersi hocam ilk sezon güzel asist yapıyor gol atıyor falan 2. sezonda bu performansın yarısını gösteriyor ama 3. sezon satmayı bırakın sözleşmeyi feshettim hemen
ha hocam bu arada sana bi tavsiye oyuna başladığın ilk sezon Q.P.R'den Adel Taraabat'ı al. Alex'in küçük versiyonu diyebilirim. alex & gerrard karışımı bişey. arada gol atar, sürekli asist yapar, kornerden çok gol attırır, uzun şutları harika sürekli beklenmedik anlarda uzaktan yapıştırır.
ikinci sezon ise Oscar'ı al hocam, bi ara chelsea bana oscarı önerdi valla şok oldum hemen kimseye kaptırmadan aldım.tarabaat 2. sezon bozdu biraz(ama yaşı genç vazgeçmem tarabaattan.) bende oscarı koydum bi maç, ilk maçında 4 asist yaptı (2 gol attı diyebiliriz, yaptığı 2 asist gol gibi)
ha sana forvet önereyim hocam carlos fierro, bunu googlede araştır bug gibi adam :p
fenerbahçesin hocam sende, cristianı sat kurtul o adamdan ve alperide 2 sezon kiraya ver
alex de kimmiş barcelona ronaldinyoyu kovmuş buradan yola çık.. başkana kulak ver. elinde bik bik bik bik doru mu ...-18
quote:
Üst mesajdada bahsettim yukarıdaki oyuncuları satıp 60 mn gibi bi para sağladım. Fierro ' yu biliyorum, Stoch ve krasicin raporlarını alıyorum stoch şu durumda iyi krasic durgun gidiyor. Hatta cl ön elemede paok ile karşılaştım 2 maç toplam 7-1 aldım onlardaki 1 golü stoch attı. sonuçta farkla kazandım ama stochun atmasına da bi o kadar sevindim.
emeksiz005E
kullanıcısına yanıt
krasic'i 1 sezon paso oynat 11 ikince sezon gör bakim :)
hocam bide sen selçuk,baroni,semih, kadlec,yobo,bekir,topuz,webo satıp 60m mi aldın
quote:
krasic'i 1 sezon paso oynat 11 ikince sezon gör bakim :)
hocam bide sen selçuk,baroni,semih, kadlec,yobo,bekir,topuz,webo satıp 60m mi aldın
baroni 14 e gitti elime 5m geldi sözleşmesinden dolayı , bekir 8m webo ise 9m den bremene gitti. Selçuk 4m , topuz 8m , kadlec 15m , semih 9 yobo ise 6m den gitti. Para birimim TL ama yine de karlı çıkıyorum. Nice kariyerler gördüm adam baroni ya da selçuğu 1m den satamıyo.
Baroniyi ben 12 de max 5e sattım
quote:
Baroniyi ben 12 de max 5e sattım
Aslında yalnızca türkiye yi seçmişken bende satamıyırdum :)
emeksiz005E
kullanıcısına yanıt
ahaaahahha tamamdır şimdi çaktım :)
quote:
Orijinalden alıntı: zLucas
ahaaahahha tamamdır şimdi çaktım :)
60 milyonu görünce ben de bi oha demiştim ama para biriminin tl olduğunu görünce anladım herşeyi
quote:
Orijinalden alıntı: Wrocław
60 milyonu görünce ben de bi oha demiştim ama para biriminin tl olduğunu görünce anladım herşeyi
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben bu başlık altında stegen'i eleştirdim dimi kötü olarak? :(
Şimdi bu eleştirim, benim bu forumdaki üyeliğimi kapatma sebebim gibi...
Yani söylecek söz bulamıyorum, ne yapın ne edin, stadınızı satın, başkanla kavga edin, gerekirse carlos fierro'yuda satın stegen'i alın, 1. sezon paso 11 oynatın (bu sezon içinde kendinize sövün niye aldım diye) ikinci sezonda arkanıza yaslanın, maçı 3d yapıp bu adamın kurtarışlarını izleyin.
sadece bu kadar diyorum. bu mesajı stegen'in 2. sezonunda iken yazıyorum...
barcayi 4-0 yendim süper kupada 0 hile.
fenerbahçeyim, sow show yaptı :p ama inanın stegen ben oha dedim görmedim böyle bişey...
quote:
Orijinalden alıntı: Wrocław
Euro olarak bakarsak 25-30m arası bir para çıkıyor. Saydığım oyuncularda bu para bile fazla hele ki Baroni ve xelçuk için :)