adamın biri bir şey dedi volkan'da ağlayarak dışarı çıktı sonra
herif ben yaptım ben diye bağırdı, ondan sonra gene aynı herif ben para veriyorum ben!!! diye bağırdı
Taraftarın biriyle tartışmış veya bir şey atmışlar,ağlayarak soyunma odasına gitti.Futbolcular teselli falan ettiler.Sonra taraftarlar birbirine girdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Jorji
Taraftarın biriyle tartışmış veya bir şey atmışlar,ağlayarak soyunma odasına gitti.Futbolcular teselli falan ettiler.Sonra taraftarlar birbirine girdi.
Ulan ayıp be hadi kötü oynayan futbolcuyu ıslıklarsın falan ama adamı ağlatarak oyundan çıkartmak nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Jorji
O benim diye bağıran adamı sokmazlar inş stada mıtada izlesin evinde
Trabzon taraftarı takıma zarar vermekten başka hiç bir halta yaramıyor,yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: Allâme
Ulan ayıp be hadi kötü oynayan futbolcuyu ıslıklarsın falan ama adamı ağlatarak oyundan çıkartmak nedir ?
Alıntıları Göster
kendi oyuncusunun kafasında şişe patlatan taraftar. hayatında topa ayak vurmamış, futbolu playstation oyunlarından bilen bir ülke de bu tip olaylar normal.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
kendi oyuncusunun kafasında şişe patlatan taraftar. hayatında topa ayak vurmamış, futbolu playstation oyunlarından bilen bir ülke de bu tip olaylar normal.
Alıntıları Göster
Trabzonspor önce taraftarı temizlemeli..Bilinçli taraftar çok az
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli