Şimdi Ara

Volkan ve Onur Kıvrak İstatistikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

quote:

quote:

quote:

Mehmet Demirkol'u dinlemediniz herhalde .

Ayrıca Romanya ve Macaristan maçlarını açıp izleyin tekrar.

Volkan show vardı.

Semihi unutmuşsun tabi işine gelmez savunma hata yapar kaleci gol yer suçlu o olur.

Hayır unutmadım.

o zaman taraflı yorum yapma macaristan ve romanya maçında semih volkan show vardı.

Burada Semih tartışılmıyor Semih sakatlıktan döndüğünde yine Semih oynayacak bu takımda yeri garanti ama Volkan'ın yeri garanti değil çünkü rakipleri baya güçlü.

Semih'in rakibi yok şuan milli takımda Ömer-Semih ikilisi oynar hep bir daha ki maçta Ömer'de olmayacağından Semih kesin oynar sakat olmazsa , Ersan Gülüm'üde gördük bugün. Bence Onur yerine Tolga ilk 11 başlatılmalı ama böyle oldu işte .

Volkan olsaydı yenerdik palavralarını bırakın bence.

bu takımda 1. tercih ersan ve ömer olmalı yine semih gelişecek diye onun saçma sapan hatalarını görmek zorunda değiliz.

ersan ve ömerin kötü oynamasının sebebi ise Fatih terimin bizdeki sistemi yanlış anlaması oldu.

topalı stopere koyunca bu 2 adam da oynayamadı tamamen sistem kurbanlığına gitti.

Takımın ilk stoperi Semih olacaktır kim ne derse desin teknik adamların tercihi de hep bu yönde.

• quote:

quote:

Volkan show vardı.

Semihi unutmuşsun tabi işine gelmez savunma hata yapar kaleci gol yer suçlu o olur.

Turkiye'de oynanan Macaristan maçında Semih hata yaptı ona kimse itiraz edemez.
    Biz kalecileri konuşuyoruz.
    Türkiye'de oynanan Romanya ve Macaristan deplasmanında Volkan çok kötü goller yedi, bunada itiraz edebilecek kimse yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volkan show vardı.

Hayır unutmadım.

o zaman taraflı yorum yapma macaristan ve romanya maçında semih volkan show vardı.

Burada Semih tartışılmıyor Semih sakatlıktan döndüğünde yine Semih oynayacak bu takımda yeri garanti ama Volkan'ın yeri garanti değil çünkü rakipleri baya güçlü.

Semih'in rakibi yok şuan milli takımda Ömer-Semih ikilisi oynar hep bir daha ki maçta Ömer'de olmayacağından Semih kesin oynar sakat olmazsa , Ersan Gülüm'üde gördük bugün. Bence Onur yerine Tolga ilk 11 başlatılmalı ama böyle oldu işte .

bu takımda 1. tercih ersan ve ömer olmalı yine semih gelişecek diye onun saçma sapan hatalarını görmek zorunda değiliz.

ersan ve ömerin kötü oynamasının sebebi ise Fatih terimin bizdeki sistemi yanlış anlaması oldu.

topalı stopere koyunca bu 2 adam da oynayamadı tamamen sistem kurbanlığına gitti.

Ersan mı olacak?
    Dün akşam Ersan'ı ve Ömer'i izlemedin heralde. Semih sakat değilse beğenmesemde 1. Tercih Semih Kaya'dır.
    Semih'i beğenmiyorum ama Ersan cidden milli takımın as oyuncusu olabilicek seviyede değil. Semih'in hataları oluyor ama 1 maçta Ersan kadar hata yaptığını hatırlamıyorum, 2. yarı girip takımın savunmasını tek başına toparladığı maçlar var Semih'in ve yetersiz olmasına rağmen şuan en iyi stoperimiz Semih.
    Ömer Leverkusen'de mükemmel oynuyor ama milli takımda vasat bile değil. Onun yerine Egemen oynasın tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volkan show vardı.

Hayır unutmadım.

Ersan mı olacak?
    Dün akşam Ersan'ı ve Ömer'i izlemedin heralde. Semih sakat değilse beğenmesemde 1. Tercih Semih Kaya'dır.
    Semih'i beğenmiyorum ama Ersan cidden milli takımın as oyuncusu olabilicek seviyede değil. Semih'in hataları oluyor ama 1 maçta Ersan kadar hata yaptığını hatırlamıyorum, 2. yarı girip takımın savunmasını tek başına toparladığı maçlar var Semih'in ve yetersiz olmasına rağmen şuan en iyi stoperimiz Semih.
    Ömer Leverkusen'de mükemmel oynuyor ama milli takımda vasat bile değil. Onun yerine Egemen oynasın tercih ederim.

Ersanı kaç defa izledin ?

Ömeri kaç defa izledin ?

adamlar hayatında kaç defa 3 lü dizlişte oynamış ? kaldı ki 3. adam stoper bile değil

en iyi stoperimiz semih falan değil alt yapıdan çıkma diye adamı öve öve bitiremiyorsunuz bütün hatalarına göz yumuyorsunuz daha genç gelişecek diye

dün ersan la ömerin kötü oynamasının tek sebebi FT dir.

böyle bir maçta böyle saçma sapan bir sistemle ilk defa bu adamları oynatırsan olacağıda buydu Topal stoper de değilde ön liberoda biraz daha ileride oynasa dünkü maç bambaşka olurdu ömerle ersanda afallamazdı.

• Semih ile ilgili her mesajında adamı yerden yere vuruyorsun. Tamam Semih vasat stoper kardeş
  • Kaleciye takilmayin geri kalan 10 kisiye sallayin biraz da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Semih ile ilgili her mesajında adamı yerden yere vuruyorsun. Tamam Semih vasat stoper kardeş

Semih vasat stoper falan değil ama kesinlikle en iyi stoperde değil

övmeyle yermeyi bilmiyorsunuz adamı göklere çıkardınız 2 3 yılda
  • Galatasaray'da oynamaya başladığı ilk yılda (kiralıkları saymıyorum) ilk 11 de vazgeçilmez oldu. Hala da vazgeçilmez. Hata yapıyor mu? Yapıyor. Ama buna rağmen şu anda elde bulunan en iyi Türk stoper odur bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volkan show vardı.

Hayır unutmadım.

Ersan mı olacak?

Ömeri kaç defa izledin ?

adamlar hayatında kaç defa 3 lü dizlişte oynamış ? kaldı ki 3. adam stoper bile değil

en iyi stoperimiz semih falan değil alt yapıdan çıkma diye adamı öve öve bitiremiyorsunuz bütün hatalarına göz yumuyorsunuz daha genç gelişecek diye

böyle bir maçta böyle saçma sapan bir sistemle ilk defa bu adamları oynatırsan olacağıda buydu Topal stoper de değilde ön liberoda biraz daha ileride oynasa dünkü maç bambaşka olurdu ömerle ersanda afallamazdı.

Bütün suç bana görede sistemde, Fatih Terim egosunun sonucu o sistem ve tek sorumlusu akşamki yenilginin Terim. Bunları ayrı tutalım.
    Ömer icin yazdığımı görmemiş olman imkansız Leverkusen'de mükemmel oynuyor ama milli maçlarda 1 kere vasat üstü bile performans sergilemedi. Her oyuncu milli takımda iyi oynayacak diye bir kaide yok. Nuri Şahin yıllardır Dortmund'da bana göre mükemmel oynuyor ama Milli takımda kötü bile denebilecek bir performans göstermedi.
    Ersan'a gelirsek Ersan Türkiye'de oynayan en iyi sol ayaklı stoper olabilir ama dün akşamki oyununun hiçbir açıklaması yok. Pedro Franco ile iyi bir uyum yakaladılar ama bu onun milli takımda ilk 11 başlaması için yeterli kılmıyor, yetersiz bir oyuncu.
    Semih abartılmış bir oyuncu değil, zaten ben yazdım yetersiz diye kendini geliştirmeli ama bu takıma yazılacak süpürücü stoper kendisidir, yanına Ersan yaz Ömer yaz fark etmez ama Semih gibi savaşan, ayak tabanına kafa sokan bir stoper bulamazsın. Yanında Ujfalusi gibi oturaklı bir stoper olduğunda nasıl performans sergilediğini hatırlarsın. 2 stoperinde ujfalusi gibi olamaz yada iki stoperinde Semih gibi olamaz. Semih-Dany ikilisi nedem çok başarılı olamadı ikiside süpürücü stoper.
    Semih'in yanındaki stoper onu iyi yönetirse mükemmel bir stoper oluyor bunu kimse inkar edemez.

Volkan'a gelirsek Volkan'ın geçen sene ondan önceki sene yediği goller yüzünden neler cektiniz düşün bir.
    Volkan vasat bir kaleci, Onur her türlü Volkan'dan iyi ama yan toplar ve uzaktan çekilen şutlarda sıkıntılı. Bu maç Volkan'ın oynamasını tercih ederdim çünkü karşımızdaki takım uzaktan iyi şutlar çekebilen, yan topları mukemmel kullanan bir takım ve bunlar Onur için sıkıntılı olan işler. Bu takımın 1. Kalecisi kesinlikle Onur ama maça göre kaleci değiştirilebilir.

Onur'u bir kenera koyarsak dün akşam beklerimiz çalışmadı. Caner bireysel yetenekleriyle ileri çıktı birkaç kez ama fazlasını yapamadı. Karşısında çok koşan defansına çok yardım eden bir oyuncu olduğu için ileri çıkışları aksadı, defans olarak zaten katkısı nerdeyse 0 ama bu 3 stoperin birinin kanaması gereken bir sorun, Caner'in açığını kapatırken Ersan çok açık verdi yediğimiz golllerden biri böyle geldi. Gokhan hakkında konuşmak istemiyorum yeteneğine ihanet eden bir adam bu, son günlerde performansı çok kötü tek bir iyi hareketi olmaz mı bir adamın mac boyunca.

Selçuk inan ve Emre b. Orta sahası ile oynamak akıl almaz birşey 3-4-2-1 denilen bir taktik uyduran FT acaba ne düşünüyordu. 34 yaşındaki Emre ve 1 senedir rezil oynayan Selcuk ile orta saha üstünlüğü sağlamayı planlıyorsa eğer dünkü maçta 3 gol yememiz az bile.

Mehmet Topal Danimarka maçında rezalet oynadı, maç icinde 3'lü stopere geçince kendini unutturdu ve hiçbirşey yapmadan maçı tamamladı. Tek bildiği top kapıp kaptığı topu taca atmak olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Mehmet Topal'dan stoper olmayacağını herkes biliyor bir FT mi bilmiyor cidden aklım almıyor. 3'lü savunmanın 1 kolunu Mehmet Topal'a emanet etmek kendi bacağını sıkmak.

Olcan ve Arda rezalet oynadılar.
    Burak konuşmaya değmez, top bile alamadı aslında alamamasının bir nedenide sistem, bir kere pozisyona girdi topu önüne iyi ama hızlı aldi ve topu sadece tavana vurma şansı kaldı sonuçta dışarı attı.

Dun akşamın tek sorumlusu sistemdir, oyuncuları hiç oynamadıkları bir sistem ve oyun sisteminde oynatan FT'dir.
    Milli takıma getirilmesi gereken tek bir kural var Türk Milli Takımı 4-4-2 oynar. 4-4-2 hariç bir sistemde 1 kere başarılı olamadık bunu anlamak için çok kafa patlatmaya gerek yok.

• Milli takımın kalecisi Onur dur. İkinci kalecisi de Tolga dır. Onur hatalı gol yiyebilir ancak artık milli takımımızın kalecisidir kendisi. Volkan hatalı goller yediğinde nasıl yıllarca kesilmediyse Onur da kesilmeyecek ve uzun yıllar kalecimiz olacak inş.
  • Vallahi dün Onurdan hiç ummadığım bir maç çıkardı rezaleti kendine hiç bakmıyor döt göbek salmış resmen evlendikten sonra Onurda ciddi düşüş oldu aile babası havaları bıyık falan şekli olmuyo Onur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volkan show vardı.

Hayır unutmadım.

Ersan mı olacak?

Ömeri kaç defa izledin ?

Bütün suç bana görede sistemde, Fatih Terim egosunun sonucu o sistem ve tek sorumlusu akşamki yenilginin Terim. Bunları ayrı tutalım.
    Ömer icin yazdığımı görmemiş olman imkansız Leverkusen'de mükemmel oynuyor ama milli maçlarda 1 kere vasat üstü bile performans sergilemedi. Her oyuncu milli takımda iyi oynayacak diye bir kaide yok. Nuri Şahin yıllardır Dortmund'da bana göre mükemmel oynuyor ama Milli takımda kötü bile denebilecek bir performans göstermedi.
    Ersan'a gelirsek Ersan Türkiye'de oynayan en iyi sol ayaklı stoper olabilir ama dün akşamki oyununun hiçbir açıklaması yok. Pedro Franco ile iyi bir uyum yakaladılar ama bu onun milli takımda ilk 11 başlaması için yeterli kılmıyor, yetersiz bir oyuncu.
    Semih abartılmış bir oyuncu değil, zaten ben yazdım yetersiz diye kendini geliştirmeli ama bu takıma yazılacak süpürücü stoper kendisidir, yanına Ersan yaz Ömer yaz fark etmez ama Semih gibi savaşan, ayak tabanına kafa sokan bir stoper bulamazsın. Yanında Ujfalusi gibi oturaklı bir stoper olduğunda nasıl performans sergilediğini hatırlarsın. 2 stoperinde ujfalusi gibi olamaz yada iki stoperinde Semih gibi olamaz. Semih-Dany ikilisi nedem çok başarılı olamadı ikiside süpürücü stoper.
    Semih'in yanındaki stoper onu iyi yönetirse mükemmel bir stoper oluyor bunu kimse inkar edemez.

Volkan'a gelirsek Volkan'ın geçen sene ondan önceki sene yediği goller yüzünden neler cektiniz düşün bir.
    Volkan vasat bir kaleci, Onur her türlü Volkan'dan iyi ama yan toplar ve uzaktan çekilen şutlarda sıkıntılı. Bu maç Volkan'ın oynamasını tercih ederdim çünkü karşımızdaki takım uzaktan iyi şutlar çekebilen, yan topları mukemmel kullanan bir takım ve bunlar Onur için sıkıntılı olan işler. Bu takımın 1. Kalecisi kesinlikle Onur ama maça göre kaleci değiştirilebilir.

Onur'u bir kenera koyarsak dün akşam beklerimiz çalışmadı. Caner bireysel yetenekleriyle ileri çıktı birkaç kez ama fazlasını yapamadı. Karşısında çok koşan defansına çok yardım eden bir oyuncu olduğu için ileri çıkışları aksadı, defans olarak zaten katkısı nerdeyse 0 ama bu 3 stoperin birinin kanaması gereken bir sorun, Caner'in açığını kapatırken Ersan çok açık verdi yediğimiz golllerden biri böyle geldi. Gokhan hakkında konuşmak istemiyorum yeteneğine ihanet eden bir adam bu, son günlerde performansı çok kötü tek bir iyi hareketi olmaz mı bir adamın mac boyunca.

Selçuk inan ve Emre b. Orta sahası ile oynamak akıl almaz birşey 3-4-2-1 denilen bir taktik uyduran FT acaba ne düşünüyordu. 34 yaşındaki Emre ve 1 senedir rezil oynayan Selcuk ile orta saha üstünlüğü sağlamayı planlıyorsa eğer dünkü maçta 3 gol yememiz az bile.

Mehmet Topal Danimarka maçında rezalet oynadı, maç icinde 3'lü stopere geçince kendini unutturdu ve hiçbirşey yapmadan maçı tamamladı. Tek bildiği top kapıp kaptığı topu taca atmak olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Mehmet Topal'dan stoper olmayacağını herkes biliyor bir FT mi bilmiyor cidden aklım almıyor. 3'lü savunmanın 1 kolunu Mehmet Topal'a emanet etmek kendi bacağını sıkmak.

Olcan ve Arda rezalet oynadılar.
    Burak konuşmaya değmez, top bile alamadı aslında alamamasının bir nedenide sistem, bir kere pozisyona girdi topu önüne iyi ama hızlı aldi ve topu sadece tavana vurma şansı kaldı sonuçta dışarı attı.

Dun akşamın tek sorumlusu sistemdir, oyuncuları hiç oynamadıkları bir sistem ve oyun sisteminde oynatan FT'dir.
    Milli takıma getirilmesi gereken tek bir kural var Türk Milli Takımı 4-4-2 oynar. 4-4-2 hariç bir sistemde 1 kere başarılı olamadık bunu anlamak için çok kafa patlatmaya gerek yok.

Tamam kendin diyorsun işte

sistem yüzünden kaybettik oyuncuların kötü olmasının sebebi de buydu

semih hakkında dediğine gelirsek

bizde lider vasıflı kim var ? kim semihe liderlik edecek ? böyle bir sorunumuz var bu sorun aşılmadığı sürece de semih milli takımda kötü oynar.

• Spikerlerin "...Yapma Volkan, yapmaa, yapmaa" replikleri hala hafızalarda beyler. Neyi tartışıyorsunuz, anlamadım hala.

• Birde bunlar var tabii.

Her kalecinin kötü günü olur beyler. Onur iyi bir kalecidir ve şu anda milli takımın kalesini koruması gereken kişidir. 2. kaleci ise Tolga olmalıdır benim gözümde.
  • Bu istatistik saçma olmuş bence. Bu mantıkla Rüştü'yü alalım kaleye, onun toplamı daha iyidir.
  • Arkadaş öyle dediği için yaptım yorumu.
  • Volkan'ın ilk 12 maçı:

Belçika-Türkiye:2-3
    Avustralya-Türkiye:0-1
    Güney Kore-Türkiye:2-1
    Türkiye- Danimarka: 2-2
    Ukrayna-Türkiye:0-1
    Arnavutluk- Türkiye: 0-1
    İsviçre- Türkiye: 2-0
    Türkiye- isviçre : 4-2
    Türkiye-Almanya: 2-1
    Türkiye- Gana: 1-1
    Türkiye- Suudi Arabistan: 1-0
    İtalya- Türkiye:1-1

12 maç 13 gol
  • onur facia zaten de ondan önce daha büyük bi sıkıntı var milli takımda.

burak.

52. dakikada bir ofsayt pozisyonu oldu, orada pozisyondan sonra rakip stopere bi şey yaptı, o hareket her şeyin özeti aslında burakla ilgili. milli takımla ilgili.
  • Birakin kardeşim ben lig tv özetlerden onur muslerayi volkanibkarşilaştirmiştim geçn yil.

Onurun tek hatali yediği gol fernandezinfrikiğiydi digğeleri 6 pas da kalecinin çaresiz okduğu pozisyonlardi muslera ceza sahasi dişindan 3 volkanda 6 gol yemişti. Açin seyredin yenilen golleri.2 saatinizi almaz.

Onur istatistiki anlamda en iyi kalecidir turkiyedeki öncwki sezon onur olmasaydi ligden düşerdi trabzon.

Ha milli maçta twcrube esastir van gaal mesela penaltida kaleci değiştirdi volkanmi oynar onurmu fatih hocaf karar vericek.

Milli maç ayri kulüp lerformansi ayri

• Istatistiğe bak allah aşkina 3 maç skor yazari bunlar.

Açsinlar kaleye çekilen şut birebir baksinlar yüde kaç hangi kalecl daha fazla kurtarmiş .şimdi ariza çikarticaklar ya gzete satacaklar gerginlik kaoa oh tam bizlik.

Onurun volkanda iyi olduğunu herkws biliyor.

Mançistirli şimaykila bizde 3 atmiştik ama hala zamanin wn iyi kalexisiydi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.