Şimdi Ara

Volkan ve Onur Kıvrak İstatistikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A Milli takım Onur Kıvrak’ın oynadığı 12 maçta, kalesinde 14 gol (maç başına 1,17 ortalama) gördü.
    Türkiye, Onur Kıvrak kalede iken sadece K.İrlanda (2-0), Kazakistan (3-0), Andorra (2-0) maçlarında gol yemedi.

VOLKAN 63 MAÇTA 45 GOL YEDİ

Fatih Terim'in sürpriz bir kararla kadroya almadığı Volkan Demirel ise, milli olduğu 63 karşılaşmada, kalesinde 45 (maç başına ortalama 0,71) gördü.
    Ay-yıldızlı ekibimiz, Volkan Demirel'in görev aldığı 63 mücadelenin 14'ünde ise kalesinde gol görmedi.

• kazakistan ve andorra dan da bir zahmet gol yemesin
  • Adam kalenin içine smaç bastı neredeyse lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

1-artistik kurtaris pesinde.

bu her zaman böyleydi. Ben de daha önce yazmıştım forumda bunu. Ara ara fantezi şeyler yapmaya çalışıyor , normal gelen topa uçmalar vs.

Açın özetleri izleyin maçların bu dediğimizi anlayacaksınız .

Kaç yaşına geldi , iyi bir kaleci ama bu hareketini bırakmalı artık .
  • Anlatamıyoruz sorun bir iki oyuncu değil. Ne hücum sadece forvetle edelir ne de savunma sadece savunma oyuncuları ile yapılır. Sen yan top organizasyonunu öğretememişsin dünyada bunları bilmeyen, yapamayan takım yok. Bu işler ne bir maçla gider ne de bir maçla gelir. Planlama işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Uzaktan gol yediğini görmedim ben.

Aklıma ilk gelenler:

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Dünyanın en iyi kaleciside hatalı gol yer. Volkan'da Onur'da. Ben Onur'un daha iyi olduğunu düşünüyordum ama Türkiye'nin en iyi kalecisi Volkan Demirel'dir. 1'e1'de olsun, penaltıda olsun adamın bi tarzı var ve başarılı. Uzaktan gol yediğini görmedim ben.

Sevilla 3 -2 Fener
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Adam kalenin içine smaç bastı neredeyse lan.

o dediğin karabük ün kalecisi
  • Onur çok yetenekli ama 1. Yorum yapan kardeşimiz doğru söylemiş hantal kalıyor 2. Gol de çevik bir kaleci 2. Hamlede topu çelebilirdi. Şu da bir gerçek volkan ne kadar hatalı goller yese de artık tecrübe kazandı. Oyunu duruma göre yavaşlatıyor. Yerine göre hırslandırıyor. Akıllı müdahaleler yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon'dan da kadroda adam olsun diye zorlarsan böyle olur. Ne gereği varsa
  • Arkadaş dünyada ilk kez, doksana giden topu tutup, içeri atan bir kaleci gördüm, o da Onur.. Kilolu ve artist artist hareketler filan.

Kim ne derse desin, Volkan hem tecrübesi hem de kalitesi ile hala 1 numaralı kaleci, Türkiye de..
  • volkanı almıyosan tolga yı al sambade gibi bi adamı aldık falan yani
  • Volkan'ın hamlesi.
  • Mehmet Demirkol'u dinlemediniz herhalde .

Ayrıca Romanya ve Macaristan maçlarını açıp izleyin tekrar.

Volkan show vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Mehmet Demirkol'u dinlemediniz herhalde .

Volkan show vardı.

Semihi unutmuşsun tabi işine gelmez savunma hata yapar kaleci gol yer suçlu o olur.
  • Fenerli oyuncuların yerinde olsam Milli takımı bırakırım. Terim'deki Fener tatıntısı varken ne gerek var orada oynamaya.

Melo olayı yüzünden Volkan'ı kadroya almıyor.
    Alper Potuk Galatasaray'a gitmedi diye Milli takıma almıyor.
    Ömer Toprak zaten rezalet bir şeydi formda Bekir varken almıyor.

Caner'i de sol bek bulamadığından alıyor. Valla bak ben olsam Terim varken bırakırım Milli takımı gidebielceği yere kadar gitsin bakalım olcanla burakla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Volkan show vardı.

Semihi unutmuşsun tabi işine gelmez savunma hata yapar kaleci gol yer suçlu o olur.

Hayır unutmadım.
  • quote:

quote:

quote:

Volkan show vardı.

Hayır unutmadım.

o zaman taraflı yorum yapma macaristan ve romanya maçında semih volkan show vardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Volkan show vardı.

Hayır unutmadım.

o zaman taraflı yorum yapma macaristan ve romanya maçında semih volkan show vardı.

Burada Semih tartışılmıyor Semih sakatlıktan döndüğünde yine Semih oynayacak bu takımda yeri garanti ama Volkan'ın yeri garanti değil çünkü rakipleri baya güçlü.

Semih'in rakibi yok şuan milli takımda Ömer-Semih ikilisi oynar hep bir daha ki maçta Ömer'de olmayacağından Semih kesin oynar sakat olmazsa , Ersan Gülüm'üde gördük bugün. Bence Onur yerine Tolga ilk 11 başlatılmalı ama böyle oldu işte .

Volkan olsaydı yenerdik palavralarını bırakın bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volkan show vardı.

Hayır unutmadım.

Burada Semih tartışılmıyor Semih sakatlıktan döndüğünde yine Semih oynayacak bu takımda yeri garanti ama Volkan'ın yeri garanti değil çünkü rakipleri baya güçlü.

Semih'in rakibi yok şuan milli takımda Ömer-Semih ikilisi oynar hep bir daha ki maçta Ömer'de olmayacağından Semih kesin oynar sakat olmazsa , Ersan Gülüm'üde gördük bugün. Bence Onur yerine Tolga ilk 11 başlatılmalı ama böyle oldu işte .

Volkan olsaydı yenerdik palavralarını bırakın bence.

bu takımda 1. tercih ersan ve ömer olmalı yine semih gelişecek diye onun saçma sapan hatalarını görmek zorunda değiliz.

ersan ve ömerin kötü oynamasının sebebi ise Fatih terimin bizdeki sistemi yanlış anlaması oldu.

topalı stopere koyunca bu 2 adam da oynayamadı tamamen sistem kurbanlığına gitti.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.