< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Volkswagen 2022 fiyat listesini açıkladı: İşte yeni fiyatlar (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
suçlu kötü yöneten hükümet onu zaten biliyoruz söylemene gerek yok. arkadaşım kur artışı %80 ama araba çıkmış 3 katına. yarım milyon bir golf'e yani c sınıfı araca vermek saçmalık yani. sizin içiniz kabul ediyorsa bilmem ben bir c sınıfı araca yarım milyon vermem.
-
Yarim milyonu Golf’e vermiyorsun yarim milyonun oldu 50 bin TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rüyamızda bile göremeyiz artık araba almayı
-
REİSİMİZ yerli araba çıkaracak ya sırf onun için fiyatlar böyle genjler aldırmayın
YERLİ VE GURURLU araba çıksın siz o zaman görün
-
Bizdeki enflasyon dünyadan bağımsız ve akıl mantık dışı şekilde yükselerek artıyor. Allah yardımcımız olsun...
-
Dsg farkı 100-150 bin tl. Manuel alırım. bir de asgari ücretli adam tutarım benım yerime vitesi değiştirir. kalan zamanda markete cocugu almaya falan gider. ben arabayı 5 senede satarım zaten.
-
-
Bir sıfır atarız 10 kat düşer fiyatlar, basit.
dünya komple teknoloji konusunda ilerledi gitti, bizim dinazor nesil yüzünden adamların 4 aylık maaşıyla aldığı fıs arabalara 300,400 bin para birimi ödüyoruz :)
polo olm bu.. filo arabası
-
Hiçbir baba yiğidin harcı değil artık sıfırdan araba ve ev almak Anadan babadan kalmıyorsa eğer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elinde yeni arabanın en az yarı parası edecek araban yoksa ve maaşında 10 bin tl altında ise sittin sene sıfır araba alınmaz, hayata sıfırdan başlayanlar için hiç umut yok, 20 sene sonunda belki. geldiğimiz hale bak.
-
Her konuya VAG çöp DSG saatli bomba yazmalarının sebebi bu fiyatlar galiba ;)
-
bitigiz bitik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Passat variant fena durmuyor değil.
Herşeyi geçtim,Şu kiçi kirik polooooooo 500k olmuşşşşşş varya şu ülkede şu woswosu gözünde büyütüpde kölesi olanlara sesleniyorumm allahj size zihinacikliği versin.!!!
1 kg peynirin 150 lira olduğu yerde, ortalama bir pc'nin 30K olduğu yerde, polo da 500K olur. Neye şaşırıyorsunuz. Ben de sizin şaşırmanıza şaşırıyorum. Bu kazma yönetimle daha iyisi mümkün mü ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 12 Şubat 2022; 8:21:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X