Şimdi Ara

Volkswagen bayilerine giden var mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav arkadaşlar millet para vererek dpf yi iptal ettiriyor sizler burada neler diyorsunuz hayret ediyorum :))
    Anlamayanlar dpf nin ne işe yaradığını öğrenip öyle yorum yapsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 1.2 Allure manuel: 78000
    İ30 1.6 Elit manuel: 72000
    Mazda 3 1.5 Reflex manuel:72900
    Auris 1.6 Premium manuel:77000
    Astra 1.4 Cosmo manuel :71400
    Golf 1.4 Highline manuel: 76000

Vw nin Türkiyede satışının durdurulduğunu düşünün.90-100 bine benzinli manuel c sınıfı araçlara bineriz diye tahmin ediyom.Astra K almayı bekliyorum.bu araç golf satışta olmasa fiyatının en az 10 bin fazlasına giriş yapacağını ama şimdi max golf fiyatını geçmez diye bekliyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10artisiymis saysana :D 3eksiyle 10artini yok ederim burda :D

Konu sahibi arkadasa gelince yeni megane ve talisman i beklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 29 Eylül 2015; 0:20:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidipte Doğuşta çalışan burnu bir karış havada satış temsilcilerinin yüzünü mü çekicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Yav ne adamlar var memlekette, insanlar çıkar menfaat için hiçbirşeyi görmez oldu.

Birde tuturmuşlar çevreyi sadece vw mi kirletiyor diye. Özellikle çocukları yetiştirmekle görevli eğitmen bir insan bunu söylüyorsa sıradan vatandaş neler demez.

İstanbulda yaşıyorum malesefki. Her derin nefes aldığımda ohh diyemediğim zaman; Kamyonların, vapurların, minübüslerin eksozundan çıkan kara duman, bazı fabrikaların çevreye attığı pis gazlar aklıma geliyor. Kim istemez temiz havayı ciğerlerine çekip ohh demek, ama nerde bu kafayla çok zor. Çevreyi ister istemez hepimiz kirletiyoruz fakat bu yaptığımızın doğru olduğunu hangi insan tasvip edebilir. Bilmem minibüsün attığı dumanın yanında bizimki bişeymi demeler. Oldu ohalde hepbirlikte memleketin içine s... lım.

Eyyamcılık yapmayın, ben orada berbat bir durumdan ve kimsenin takmamasından, bu zamana kadar gündeme dahi getirmemesinden bahsettim. Önümde dolmuş giderken klimayı dahi kapatıyorum durum o kadar vahim. Ortalık toz duman biraz da VW kirletsin sonucunu nasıl çıkardınız hayret doğrusu.

• Yazık oldu vw

• Bayi çok ters yerde olmasa uğrayıp yüzlerindeki emisyon ekşimesini çok merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulen herkes emisyon patlagindan yararlanma moduna gecti.....her agac gordugunuzde altinda mangal yakmayi biliyirsunuz ama..... neyse aci patlicani kiragi calmaz bosuna elinizi beyninizi yorupta bol bol nemalanmaya calismayin..... bir zamanlar rover vardi 10 sene oldu uretimi durdurali......halen daha 20 binli fiyatlarda alinip satilip biniliyor........kaldiki volkswagenmi yikilicak adamin elinde fazladan kac marka daha var neredeyse dunya oto pazarininyuzde 20 sine hukmediyor satar bir ikisini bakar yoluna....... ve herkeste biliyorki gayeet kaliteli arac uretiyor adamlar dunya menfaati ugruna kimse bu kaliteden kolayca vazgecemez.....

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

100 bin liradan fazla para verip passat alan kişi yani bir passat sahibi 3 kuruş para için takla atmaz.istisnalar hariç tabi.takla atmak sahip olmadığı para ve araçlar için çene yoran vakit harcayan buralarda konu açan sen ve senin gibilere mahsus bir olaydır. Bizi kendinizle karıştırmayıniz diyecem ama kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş.

Sen ne diyon la değişik. Yazmıyım diyorum ama 1 mesaj 2 mesaj değil. Trollemekten konuyu unutturdun.

Milletin arabasına teneke diyeceğine 100 bin verdin de adam mı oldun ? Derler adama. 100 bin para vermişsin manual araba kullanıyorsun. Ya da ot korkusundan mı otomatiği yemedi ?

Passat kullanan adam vs vs. Hava bir milyon. Sanki dersin 5.20 ye, e250 ye biniyor.

Şimdi bilgisayarı kapat ve yarın okuluna hazırlan. İyi geceler.

• Kimse burda vw yaptığının iyi bir şey olduğunu savunmuyor.tepkim bunlar olmadanda zaten azılı bir vw düşmanı olan bir kitlenin bunuda fırsat bilerek konuyu abuk subuk yerlere götürmeleridir.ben 10 tane artısı var diyorum.adam say hepsini çürütecem diyor.senelerdir kullandığım aracın tecrübeyle sabit olan artılarıni neye dayanarak nasıl çürüteceksin.vw nin hangi aracinï sıfır aldın ve kac sene bindin.dusmanligi bile adam gibi yapmayı beceremiyorsunuz.

• Babam biliyorsa herkes biliyordur, adam napmış bu fosvogen dedi, şaşırdım :)

• Servis için Uzay oto'ya gittik, her zamanki hareketlilik bir değişiklik yoktu biraz daha beklemen gerekecek zannedersem.

• 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    fanlıkta son nokta :))

• Abuk subuk konuşacağıniza okuduğunuzu anlayın.gerci yazdıklarınızdan tahsil durumunuz belli okumayla pek işiniz olmamis.kim hava atıyor. Sen önce profilini Acta kim olduğunu görelim.arabaya o kadar para veren adam 3 kurusu hesap etmez dedim sen ne anlamissin.sanami soracam nasıl araba alacagimi.becerebilirsen eger düzgün konuş.

• Okumayla kendi çapımda biraz işim oldu. Yüksek lisans kadar. Kim olduğumu öğrenmek icin profile gerek yok. Gösterebilirim ya da ispatlayabilirim. Burada kimsenin profiline ne yazdığına bakmam. Beni ilgilendirmez.

Düzgün mesaj yazacaksan ne ala. Bu kadar insan laf attığına fanboy dediğine göre sıkıntı bende olmasa gerek. Herkes kendi capinda yazmakta özgür de trollemenin anlamı yok.

Bizi kendinizle karıştırmayınız ne demek. Siz kimsiniz. ? 3 5 e bakmadığınız icin piyasanın yarısından çoğu dizel. Alayı comfort.

Mantıklı yazın seviyeli yazalım. Trolleyecekseniz bizde trolleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

Yav ne adamlar var memlekette, insanlar çıkar menfaat için hiçbirşeyi görmez oldu.

Birde tuturmuşlar çevreyi sadece vw mi kirletiyor diye. Özellikle çocukları yetiştirmekle görevli eğitmen bir insan bunu söylüyorsa sıradan vatandaş neler demez.

İstanbulda yaşıyorum malesefki. Her derin nefes aldığımda ohh diyemediğim zaman; Kamyonların, vapurların, minübüslerin eksozundan çıkan kara duman, bazı fabrikaların çevreye attığı pis gazlar aklıma geliyor. Kim istemez temiz havayı ciğerlerine çekip ohh demek, ama nerde bu kafayla çok zor. Çevreyi ister istemez hepimiz kirletiyoruz fakat bu yaptığımızın doğru olduğunu hangi insan tasvip edebilir. Bilmem minibüsün attığı dumanın yanında bizimki bişeymi demeler. Oldu ohalde hepbirlikte memleketin içine s... lım.

Eyyamcılık yapmayın, ben orada berbat bir durumdan ve kimsenin takmamasından, bu zamana kadar gündeme dahi getirmemesinden bahsettim. Önümde dolmuş giderken klimayı dahi kapatıyorum durum o kadar vahim. Ortalık toz duman biraz da VW kirletsin sonucunu nasıl çıkardınız hayret doğrusu.

Öncelikle size ithamda bulunmadım. Kamyon, minibüs konusunda hemfikiriz.
    Fakat hala yemişim emisyonu memisyonu benim kı.. rahat misgibi arabaya biniyorum havasında eyyamcılığı kimlerin yaptığı ortada.

• TAKLİTLER GERCEGİNİ YÜCELTİR. DAZZ AUTOOO
    BENZİNLİ 2012 POLOMA BU OLAYLAR ARDINDAN 1000 TL DAHA ZAM YAPTIM.
    İŞİNİZE GELİRŞEE
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

Öncelikle size ithamda bulunmadım. Kamyon, minibüs konusunda hemfikiriz.
    Fakat hala yemişim emisyonu memisyonu benim kı.. rahat misgibi arabaya biniyorum havasında eyyamcılığı kimlerin yaptığı ortada.

Benim vicdanım rahat, ilk aracım da benzinliydi, şimdiki de. Hayatımda hiç dizel araç almadım. Kullandığım motor 1.4 TSI, hani şu her yıl ödül alan. Meme bilmem neyli tır tır ve şaibeli TDI değil.

Her neyse uzatmanın alemi yok, iyi forumlar..

• Emin olun pek kimsenin haberi yok daha. Yavaş yavaş yayılıyor kulaktan kulağa. Sanayideki ustalar bile bilmiyor

Ben diyeyim 1 ay siz deyin 2 ay, bu süreçte büyük kitle haberdar olmuş olacak. Vw git gide müşteri kaybına uğrayacak. Bayilerdeki çoğu kişi gezmek için bakıyor. Çoğu da servisteki aracı çıkmaya yakın dolaşıyor. Almak için gidenlerde illaki vardır hiç bir şeyden habersiz.

Benim anlamadığım, bizim devletimiz neden yasaklamıyor halen bunları?
  • 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    O ima ettiğinden sende olsa, dünyanın içine etmiş ve dolandırıcılığını ağlaya zırlaya kabul etmiş bir firmayı savunmaya çalışmak için takla atmazdın.bir de altucu 100.000 TL olan ve ipliği pazara çıktığı için de değer kaybedecek bir araca Bentley muamelesi yapmıyor musunuz? hayret doğrusu..görgüsüzlüğün dibi..zengin arabası imiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.