Şimdi Ara

Volkswagen bayilerine giden var mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yandaş kanal izleyenlerin ülke gündeminden haberi olmaması gibi bu. Birçok insanın haberi yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Bütün millet gerizekalı bir tek bu forumdakiler süperzeka

Ben daha emisyon değerine bakarak araç alan adam görmedim, bu forumdakilerin baktığını sanmıyorum. Şimdi kim neden emisyon yüzünden VW'den vazgeçsin.

Gaz pedalı sıkışıp adam öldüren, havayastığı açılınca şarapnel fırlatıp adam öldüren markalara talep düşmedi de VW'e mi talep düşecek :)

Merhaba,

Buradaki olay VW'nin kötü emisyon değerlerinden öte, Alman Disiplini ve dürüstlüğü ile çalışması gereken VW'nin rakiplerinin önüne geçebilmek için çok çalışmak yerine hileli bir yazılım yaparak insanları ve devletleri kandırması...
    Emisyon yüzünden ülkemizde bir markadan vazgeçilmez, çevreyi umursamayan bir ülkeyiz.

Ama dolandırıcılığı ve sahtekarlığı bu kadar umursamaz olmak???
    Açıkçası ben umursuyorum.

Selamlar

• Febr kullanıcısına yanıt
    Seni polemiğe girecek seviyede bulmadığım için forum düzeninin bozulmaması için yorumumu sildim bu konuda haklı olduğumdan artık eminim papağan gibi her yorumun altına zuhaha muhaha bilmem ne şeklinde kreş çocukları gibi yorumlar yapıyorsun oysa okullar yeni açılmıştı senin yerin burası değil orası ağzımı bozmak istemiyorum yoksa gösteririm ben sana kuşu terbiyesiz insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Derdi belli oldu işte

Kimsenin arabası değer kaybetmedi korkma, o Sahibinden sekmesini yavaşça kapat.

• Hollanda da dizel araç satısını yasaklamış. Hadi hala daha savunun bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Hollanda da dizel araç satısını yasaklamış. Hadi hala daha savunun bakalım

Evet Hollanda' da durdurmuş. Bu akım Avrupa' nın diğer ülkelerine yayılmaya başlarsa ( İspanya' da şuan karar aşamasındaymış ) Vw ciddi anlamda zora girebilir. Vw' i çok severim, kendimde zaten Vw kullancısıyım, araçları bence çok başarılı ama koskoca firma bunu yapmamalıydı, yakışmadı bence.
  • millet hala konunun sadece çevreyle alakalı olduğunu sanıyor. konu şu; kandırılmak zorunuza hiç mi gitmiyor okadar mı rahatsınız.
  • Kimsenin haberi yoktur yazılmış, akıllarınca siyasi gönderme yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar
  • 2012 de jetta 2014 sonunda da golf almıştık aynı hafta araçları teslim aldık. Zaman zaman arkadaşlar için de bayilerine gidip fiyat model sormuşluğumuz vardır. Herzaman ellerinde araç vardı. Özel bir opsiyon istemedikten sonrada sira vb hiç duymadım yaşamadım vw de o durumda bile 1 ay fln. Ya anlamadığım bu 6 ay bekleme muhabbeti nereden çıkıyor?

• Mayıs gibi superb bakmıştık, sonrasında herhangi bir görüşmemiz olmamıştı bugün skoda aradı düşünürseniz superb satalım diye geçen hafta başka bir bayiye sorduğumuzda 10 hafta sıra veriyordu istediğin siparişe

• Çalıştığım okulda her gün araba konuşurlar ama olayı söyledim millet bi haber. Zaten emisyonu takan da yok.
  • İsviçre, Hollanda ve diğer ülkelerde de satışı durdurulursa itelerler 3.dünya ülkelerine. Acaba hangi ülkeler olur bunlar
  • Çalıştığım yerde de kimsenin ne noxdan haberi var gerçi bende sadece golften biliyordum nox sensörleri vardı arıza çıkarmıştı bazı araçlarda ordan duymuştum ne de böyle bi olaydan
    bizim çok kültürlü müteahhit grubu insanımız alır canınızı sıkmayın garanti uzatma ücretsuz bakım değişim gibi şeyler olursa da güzel olur gerçi benim araç benzinli

• quote:

Orijinalden alıntı: anilis_gs

Öncelikle herkese iyi günler. Bu krizden sonra Volkswagen bayilerine uğrayan var mı içinizde ?

Seat ibiza alma niyetindeydik 0 km.Kısmetimize koca marka ne hale düştü:)Yetkililer türk araçları için neler düşünüyor ? Tabiki şuanda bizde vazgeçtik almaktan.

Bilgi sahibi olan varsa biraz aydınlatmasını istiyoruz.

Asıl önümüzde ki ekonomik krizde görcez o bayilerin boşluğunu..

Not: Yatırımı olanlar dolar 3.05 civarı iken hazır alsınlar yoksa paramız eriyip gidecek.
  • yakında tüm asya ülkeleri avrupadanda bir çok ülke dava açacak voswosun durumu vahim bide ülkemizde dava açarsa gör fanboyları
  • Türkiye'de bi şehrin meydanına çıkıp 10 kişiye desen ki "vw araçların emisyon değerlerini hatalı gösteren yazılım yapmış" 8 i küfür ettin sanır "emisyonlu memisyonlu konuşma lan" der..

Japonya nerede sorusuna yurt dışında diye cevap vermiş insanlardan bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

100 bin liradan fazla para verip passat alan kişi yani bir passat sahibi 3 kuruş para için takla atmaz.istisnalar hariç tabi.takla atmak sahip olmadığı para ve araçlar için çene yoran vakit harcayan buralarda konu açan sen ve senin gibilere mahsus bir olaydır. Bizi kendinizle karıştırmayıniz diyecem ama kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş.

Konuya ister istemez müdail oldum ama dayanamadım. 100bin para verice herhangi bişeye ne oluyor? Evrim geçirip x man falan mı olunuyor? Ne havalar bunlar arkadaş? Yoksa zenginim lan ben demenin pratik bir yolu mu? İnsanlıktan çıktım mı demek istiyorsun? Sokakta çöp toplayandan seni üstün kılan ne? Ayıp ediyorsun. Günaha giriyorsun. Dindar değilim ama kibirin günah olduğünu bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Honda, toyota, opel ve vw bayiilerine gittim. Tüm bayiiler boştu, vw biraz daha canlıydı. vw hariç diğer bayiilerde sadece biz vardık, vw de bizim dışımızda 2 aile daha vardı :)

Bu mesajı niye eksilediniz, zorunuza mı gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.