Şimdi Ara

Volkswagen Bora Almayı Düşüyorum Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    lpg sorunu olan otomatik vitesi adamı çıldırtan her zaman arıza lambası yakan araçları tavsiye etmeyin lütfen
  • asphaltrider A kullanıcısına yanıt
    hocam bırakın şu ecotec motoru 1000 kmde yarım litre yağ yakıyor bu araçlar üstten hep yağ ve su ekliye ekliye özel bakım servisi açılacak dereceye getiriyor
  • meksika üretimi olanlarına tek kuruş verilmez diye biliyorum ama
  • 180.000 kmde dizel facus bulunabilir aslında 30.000'e kmde doğruysa

• quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-collection-2008-model-dizel-full-178226223/detay/
    mesela bu olabilir galeriden ama sadece örnek böyle büssürü var buradan bakabilirsiniz
    http://www.sahibinden.com/ford-focus-1.6-tdci/manuel?a5_min=2007&sorting=date_desc&viewType=List&price_max=31000&a8=250

hocam kilometre orjinalmi ona bakmanız lazım üstüne bide oto galericide bence alınmaz çünkü adamın birinden 25 bin gibi bir rakamdan alıp size o fiyata satıyorlar bu işten insanlara ekmek yedirmeyin sonra insanlar 2. el araçlar neden çok pahalı diyorlar

• 30 bin TL yi bora'ya vermek mi? piyasadaki abartılan araçlardan biri, başka bişey değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sadece örnek göstermek istedim yani focuslarda var bu fiyata cillop gibi bora hikaye eski arabayı alıp napacaksın hep arıza çıkartacak
  • Arkadaşım kolay gelsin.

Kurban Bayramından sonra sahip olduğumuz 2001 Model Vw Bora'yı Golf 7 almak üzere satmayı planlıyoruz. Araç 2001 model olup 44.000 km dir. 2001 yılında Bursa Doğuş Oto dan O olarak alınmıştır ve ilk sahibiyiz. Babam memur olduğundan araba sadece hafta sonları yakın market alışverişlerinde kullanılmıştır. Manuel vites ve benzinli olup tüp taktırılmamıştır (ben ve babam tüplü arabadan hoşlanmıyoruz ve çokta kullanmıyoruz.)

Normalde bayramdan sonra ilan vermeyi düşünüyordum fakat forumda golf 7 ile ilgili olarak bakarken mesajı gördüm aklında olsun diye yazdım.
  • Öncelikle değer gösterip okuyan ve cevap yazıp bilgilendire. Herkese teşekkür ederim.
    Burda bana değerli bilgiler veren insanlar sayesinde bora almaktan vaz geçtim gerçekten yüksek fiyatlar çekiyorlar kazasız,boyasız ve düşük km. araçlarına
    En az 5 sene satmayacağım için düzgün sorunsuz bir araç istiyorum.
    Herkes gibi para ödediğim içinde buna hakkım olduğunu düşünüyorum
    Vectra c kasalardan baktım ama onlarda uçuyor
    Bende parasını hakettiğini düşündüğüm ve tam aradığım özelliklerde olan Opel Zafira 2 almaya karar verdim (2006-2009 kasa) 1.9 150hp 7 koltuklu şuan 3 kişilik bir aileyiz be 2-3 sene içinde 4 kişilik bir aile olucaz
    Daha doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum
    Herkese saygılar........

• boraya 20 den fazla versem yemin ederim aylarca uyku girmez gözüme.

efsane kasa corolla ya da 10 bin üstü verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

boraya 20 den fazla versem yemin ederim aylarca uyku girmez gözüme.

efsane kasa corolla ya da 10 bin üstü verilmez.

Zaten vazgeçtim bora almaktan 1.9 otomatik Zafira almaya karar verdim 2006-2009 arası daha önce picasso 1 vardı satıp clio HB almıştım pişman oldum çok küçük
    Şuan tek sıkıntım temiz bir araç bulmak çamurluğu yada motor kaput'u. Boyalı araçlara güveneniyorum boya takıntım yoktur ama aramaya devam yinede

• 30-32 bin liraya bora olmaz.o fiyatı yazan adam da fantazi yapmıştır sadece.boranın en kralı 26000-27000 civarındadır.o da son üretim 2005 comfortline hatasız boyasız düşük km ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

30-32 bin liraya bora olmaz.o fiyatı yazan adam da fantazi yapmıştır sadece.boranın en kralı 26000-27000 civarındadır.o da son üretim 2005 comfortline hatasız boyasız düşük km ise.

Millet uçuyo zaten sahibinden.com'da bora olarak arttığımda en yüksek 36.000 fiyat var ve 2002 model

• quote:

Orijinalden alıntı: PaliocuHüseyin

lpg sorunu olan otomatik vitesi adamı çıldırtan her zaman arıza lambası yakan araçları tavsiye etmeyin lütfen

Benim aracım manüel. Lpg ye uyumsuz biliyorum bu yüzden bir depo benzin bir depo Lpg kullanıyorum. Gittiği yere kadar. Çıkacak tek sıkıntı subab. Üstelik aracım Lpg de arıza lambası da yakmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.