Şimdi Ara

Volkswagen Bora Almayı Düşüyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30.000 tl bütçem var Volkwagen Bora almayı düşünüyorum.
    Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? arkadaşlar.
    Artık üratilmeyen ama piyasası olan bir araç alınabilirmi yada temizini bulmak zormu olur?
    Birde bu araca sahip kullanan yada kullanmış arkadaşlarım artılarını ve eksilerini söylerlerse yada aldıkları fiyatları kazık yemiyelim sonra :)
    Zaten herkes internette fiyatları şişirmiş durumda 32-33 binliralara bile bora var
    şimdiden herkese teşekkürler

• Ben şuan Cruze kullanıyorum. Bundan önceki aracım bora idi. 2005 pasific. 24.500 e aldım. 24750 ye sattım. Eğer 30000 lira bütçe varsa o parayı boraya verme. En kötü cruze al. Hem şekil hem donanım olarak ondan daha iyi bir araç. 2010 model 1.6 ls donanım alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katil_kasap1925

Bu mesaj silindi.
    Bora ne ara 30.000 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Bora ne ara 30.000 oldu

Alıntıları Göster
    Modelli araba bak hocam
  • quote:

Bora ne ara 30.000 oldu

17 aralıktaki yolsuzluktan sonra Euro ve dolar fiyatları yükselince malum ithal araba fiyatları arttı sonucunda 2. El fiyatlarıda arttı zaten en yüksek fiyat 30-32 lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Ben şuan Cruze kullanıyorum. Bundan önceki aracım bora idi. 2005 pasific. 24.500 e aldım. 24750 ye sattım. Eğer 30000 lira bütçe varsa o parayı boraya verme. En kötü cruze al. Hem şekil hem donanım olarak ondan daha iyi bir araç. 2010 model 1.6 ls donanım alabilirsin.

2006-2007 vectra c kasalara baktım bugün daha donanımlı ve konforlu 1.6 eleganslar hoşuma gitti 27-30 bin arası fiyatıda normal geldi bana
    Daha ucuzlarıda var tabi ama kazalı boyalı felan biraz pahalı olsun sorunsuz olsun derdindeyim sanayiye gitmekten bıktım arkadaşlar
    Vectra c kasalar hakkında bişeyler söyliyebilirmisiniz boraile karşılaştırınca daha mı iyi gibi segment ve konfor olarak mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: asphaltrider

quote:

Ben şuan Cruze kullanıyorum. Bundan önceki aracım bora idi. 2005 pasific. 24.500 e aldım. 24750 ye sattım. Eğer 30000 lira bütçe varsa o parayı boraya verme. En kötü cruze al. Hem şekil hem donanım olarak ondan daha iyi bir araç. 2010 model 1.6 ls donanım alabilirsin.

2006-2007 vectra c kasalara baktım bugün daha donanımlı ve konforlu 1.6 eleganslar hoşuma gitti 27-30 bin arası fiyatıda normal geldi bana
    Daha ucuzlarıda var tabi ama kazalı boyalı felan biraz pahalı olsun sorunsuz olsun derdindeyim sanayiye gitmekten bıktım arkadaşlar
    Vectra c kasalar hakkında bişeyler söyliyebilirmisiniz boraile karşılaştırınca daha mı iyi gibi segment ve konfor olarak mesela

segment ve konfor olarak tabiki daha iyi lakin 1.6 motor vectralara biraz az geliyor. dolayısıyla araç biraz hantal kalıyor. Bu söylediğim şey cruze içinde geçerli. Açıkçası birşey diyemeyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boraya 30 vereceksek isimi var 2006 2007 fsi jetta alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Boraya 30 vereceksek isimi var 2006 2007 fsi jetta alirim
    Geçen sene 2010 falan Focuslar vardı o fiyata be
  • 19 - 22 arası benim gözümde. İsterse fabrikadan çıkmış olsun.
    Piyasa çok şişmiş durumda çok yüksek bir bedel ödemeyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

opeli geç başkan
    japona yönel

• boraya 30 bin mi verceksiniz yok artık !!!
    bence focus 1.6 tdci alın keyfinize bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

boraya 30 bin mi verceksiniz yok artık !!!
    bence focus 1.6 tdci alın keyfinize bakın

Aynen katılıyorum.

• quote:

quote:

Bora ne ara 30.000 oldu

17 aralıktaki yolsuzluktan sonra Euro ve dolar fiyatları yükselince malum ithal araba fiyatları arttı sonucunda 2. El fiyatlarıda arttı zaten en yüksek fiyat 30-32 lerde

2.el fiyatlarının arttığından haberim var ancak ne olursa olsun Bora gibi bir araba 30.000 etmemeli bence, tabi malın fiyatını da alıcı belirler,alan var ki o paraları istiyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Bora ne ara 30.000 oldu

2.el fiyatlarının arttığından haberim var ancak ne olursa olsun Bora gibi bir araba 30.000 etmemeli bence, tabi malın fiyatını da alıcı belirler,alan var ki o paraları istiyorlar.

Alıntıları Göster
    30.000e bora

• Selamlar bizde 99 model pacifik bora var 22.000 tl vermistik. Araba tamamen orjinal 124.000 de. 30.000 tl bence boraya verilmez. Ben neden 22.000 verdim onuda bilmiyorum. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Selamlar bizde 99 model pacifik bora var 22.000 tl vermistik. Araba tamamen orjinal 124.000 de. 30.000 tl bence boraya verilmez. Ben neden 22.000 verdim onuda bilmiyorum. ..

bence verilir çünkü o volkswagen herşeyden önce premium araca binecek bikere :)
  • nedir bu vw sevdanız anlamadım ki tamam güzel araç yapıyolarda premium deme gibi bi lüksünüz yok vw önce bi şu jettayı düzeltsinde sonra geçsin karşıma
  • bayhakan kullanıcısına yanıt
    Konu dişi fakat pacificler 2003 yilinda gelmedi mi ?

• +1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.