Şimdi Ara

Volkswagen Bora daki fiyat artışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla arkadaşlar çoğunuz haklısınız araba piyasasıyla pek bir ilgim yoktu şu zamana kadar o yüzden tanıdıkları işin içine katınca böyle oluyor. Cruze diyorum elinizde patlar diyorlar yahu alacağımız arabaya 10 yıl bineriz zaten ama babamın da aklına giriyorlar. Astra ve golfe de baktım ama sedan alın diye diye 2004 passat, bora vectra felan gösteriyorlar.

Ne yazıkki bu konuda kendi kararlarımı verebilecek kadar tecrübeli değilim. 19 yaşındayım ilk defa uğraşıyorum araba alım satışıyla, babam da anlamıyor bu işlerden. Tanıdıkları dinlemek zorunda kalıyoruz. Ben şahsen hatchback istiyorum, bagajı küçük tüp taktırsan daha da küçülecek diyorlar aradığımız 4 kişilik genellikle şehir içinde kullanılacak bir araba.

Borayı, passatı seven de bir başka seviyor onlara da hak veriyorum. Benim de sağlamlığına güvendiğim bir marka ama daha iyileri de varsa onlara yönelmek en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 e tertemiz dizel bravolar var boradan kaliteli her yönden
  • borayı boşverin
  • Millet dalga geçiyor hakikaten...
  • Arkadaşlar son kez bir fikir almak istiyorum. Hangi arabayı alacağımızı kararlaştıramadık henüz.

Yılda maksimum 8-10 bin km arası yaparız. Çoğunlukla şehir içi olur bu. Yılda 1-2 kere de uzun yola ya çıkarız ya çıkmayız. Büyük bagajın ne zaman lazım olacağı hiç belli değil. Uzun yol az yaptığımız için geri planda ama çok da küçük olmasın canım. Benim için daha önemli olan donanım ve yakıt performansı.

Konuyu boranın fiyatını sormak için açtım ama tabiki tek boraya bakmadık. Astra ve golf e de baktık ama hep lpg ağırlıklı baktıklarımız. Dizele çok bakmadık. Ama bütçemize uymaz diye bakmadık. Bütçemiz 31 maksimum 32 diyelim. Üstüne çıkamayız, önerilerinizi bekliyorum.

• Arkadaslar borayı kötülüyosunuz ama biz yaklaşık 5-6 yıl kullandık kaza yapıp perte çıkmasa daha da kullanırdık suan 30 bin olan ikinci ellerden çok daha iyi araba hem yol tutuş hem konfor açısından yani demek istediğim bilmediğiniz arabaları kötülemeyin 30 bine satılan focustan yalıtımı, koltuk konforu, yol tutuşu daha iyi ama eski araba orası ayrı ayrıca motor olarak ta bizim kullandığımız ya 1.8 yada 1.9 dizeldi tam hatırlamıyorum çok atik ve hız yapılabilen bi araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın satamasınlar, daha yüksek modelli bişeyler bakın
  • hThoRc kullanıcısına yanıt
    Vay be. Bundan 3-4 sene önce bora ilanlarına bakarken en babası 25 bin tlydi. Yıllanmış şarap misali gün geçtikçe değerleniyor.
  • O paraya aynı model bmw 3 serisi 3 46 var şakamısınız ya bu arada 308le borayı kıyaslayıp bora diyen arkadaşa sevgiler hayatında tek bindiği araç bora galiba
  • Valla ben 29a ford focus ghia alırım 2006 2007 2008 temizinden yada megane2 2006 2007 dizel yada tüplü farketmez dolu dolu privilege alırım

• Jetta bakmaniz sizin için daha mantıklı sonuçta boranin yeni kasası tabi onlarinda fiyatlar uçuk

• vw oldugu zaman ne kadar eski de olsa arabalarin fiyatlari yuksek.

2000 model passatlarin bile rakamlari 18 20bin tl lerde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borasana girmis calisiyo.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.