Şimdi Ara

Volkswagen Bora daki fiyat artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 31 bin lira bütçemiz var buna rağmen şu sıralar temiz bir boraya yetmiyor daha da doğrusu iyice araştırmak gerekiyor. Kıyıda köşede vardır. Sürekli fiyat araştırmıyorum ama 2008 ve 2010 yıllarında açılmış bir iki konu gördüm maksimum 22-23 bin tl diyorlar şimdi bul bulabilirsen. Merak edenler bakabilir ;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=21290760&p=1#21290760

Adamın aldığı araba şimdi 35 bin tabi bu kadarı abartı da tam fiyatı nedir bu arabanın?

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=182226955

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyle adamlarin arabayi anahtarla dolasasim var. Civiccileride aynen oyle. Param olsa 35e alacagim arabalar belli cruze veya 308 bilabilirsem yine civic. Simdi bora nereee bunlar nere

• 31 Bin bütceniz olmasına rağmen bora baktıginiz için fiyatlar böyle olabilirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon0707 -- 12 Şubat 2015; 22:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon0707

31 Bin bütceniz olmasına rağmen bora baktıginiz için fiyatlar böyle olabilirmi acaba

Oyle deme o bir vosvogen ve alaman borumu

• Ben 2001 bora kullanıcısıyım bu araba 308 den kat kat daha iyidir . 35 eder mi etmez. Etse etse 25 eder. Arabayı sadece teknoloji olarak görmeyin teknolojik olarak tabiki 2005 model araçla bir tutulmaz ama kalite olarak gerçekten modelinin üstünde. Araçları kendiniz inceleyin karar verin. Ancak araç yaşı ne kadar fazlaysa o kadar sorun çıkarır. Bana kalırsa bora alın ama temizse içinize siniyorsa 25-30 a alın. O araç km si çok düşük bu yüzden pahalı birde çok temiz duruyor. Forumda yorumun eksilenebilir ama ben bu araç 10 senedir bizde ufak tefek masraf çıkarır ancak sizi iyi hissettirir öyle cruze 308 civic diye atanlardan ziyade kullanıcıları dikkate alın.

• ciddi ciddi o paraya boramı yatırcaksınız ?
  • 90 lı yılların teknolojisiyle üretilmiş bir arabanın ne olursa olsun , 308 den üstün tutulması bu günleride görecekmiydik , yok artık.
  • kasası yeter

• O parayı Bora ya verene cidden acırım.

• Ya arkadaş azıcık araştırın vw şuanki durumuyla ülkede tutulur hale gelmedi bu 2000 li yılların passatı borası yüzünden tutulur hale geldi. Benim tek önerim bu fiyat civarındaki araçların malzeme kalitelerini hissiyatını konforunu inceleyin ben boranın teknolojisi 2005 2006 üretimlerden ileri demiyorum tabiki geride ancak saydıgım konularda üstündür. Vw savunuyorum gibi görünüyor olabilir kesinlikle böyle algılamayın. şuanki passat fiyatı premium marka fiyatlarında bunları almak akıl dışı jettanın geçen seneki meksika üretimi halini biliyorsunuz. İnceleyin ve kararınızı verin.

• Hic ugrasmayin hocam bizde bakiyoruz suan dobloyu sattik 32 35 civari butcemiz var

Megane 2 privilege bakiyoruz fullunden 105hp 6 ileri sunrooflu tek eksip esp inceleyin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane kasa oldu ondandır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

90 lı yılların teknolojisiyle üretilmiş bir arabanın ne olursa olsun , 308 den üstün tutulması bu günleride görecekmiydik , yok artık.

Bence vosvogen arabalarini satarken icine birsey koyuyor. Ondan sonra satin alanlar en iyi arabayi aldiklarini dusunuyorlar. Baska bir aciklamasi olamaz. Tum vosvoscular ayni cunku

• 6 sene önce 2005 modelini 19bin küsürata alıp tüp taktırıp 21 e falan halletmiştik.
    Dikkatinizi çekerim 2005 model.ve hala kullanıyoruz.kaliteli falan ama bir yere kadar. Sonuçta 90ların teknolojisi.

Gel gelelim 35binim olsa tek temiz araba bora kalsa yine o parayı vermem.piyasaya göre 25 binden fazlası haram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcow165 -- 12 Şubat 2015; 23:02:47 >
  • vw bir bağımlılıktır
    senelerce kullandığım poloyu zaman zaman konuşup öpmüşlüğüm vardır
    o aşkı daha sonra satın aldığım hiçbir markada tadamadım

• Bora deyip geçmeyin VW sevmem ama Bora bi başka be abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl fanatizm arkadaş, borayı 308-cruze gibi araçlardan daha üstün görüyorlar. Yok binmesek bir bildiği var diyeceğim ama bora nere 308 nere arkadaş.
  • arabanın gizli yerlerinden bor madeni çıkıyomuş ondan bahalı
  • 99-2000 civarı çıkmış araçlara 20 den fazla vermek haram
  • Biraz daha ekleyin cruze alın,megane 2,focus 2,punto alın. Bora o kadar etmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.