Şimdi Ara

Volkswagen Bora Mı? Fiat Marea Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olaya farklı bir konudan yaklaşacağım. Bora 2000'lerin arabası, Marea ise 90'ların. Bora 2001 Marea 2004 model de olsa bu farkı Bora lehine cidden hissediyorsunuz. Kendim S40 kullanıyorum 90'ların arabası. 2000 model de olsa alt yapısı 1996. 6n2 Polo kullandım mesela o da tam 2000 modeldi ki 6n2, 6n ile alakası olmayan Bora ile emsal bir araba.
    S40 dönemi düşünüldüğünde 2 üst sınıf (D sınıfı) ama Polo'da mesela hıza duyarlı direksiyon, otomatik camlarda sıkışma önleme (Volvo'nun camı arada bir şey kaldıysa fena halde sıkıştırıyorken Polo'nun camı tamamen geri açılıyor) işte ne bileyim anahtar kontaktayken Polo'da sürücü kapısını açınca ötüyor, Volvo'nun umru değil. İşte Polo'nun far anahtarı aydınlatmalı, S40'da altına ufak bir ışık koymuşlar sadece. Yine mesela Polo'nun gösterge tablosu daha modern (Gerçi S40 bu konuda kötü değil ama Bora'nın gösterge tablosu Marea'dan iyi ve modern bence).
    Bunlar ufak detaylar olsa da, kullanırken cidden daha yeni bir araba kullandığınızı hissediyorsunuz.

• Ben 1 ay önce Boramı sattım. 3. Sahibiydim. Orj.145 binde.
    Benzinli almıştım lpgsini ben taktırmıştım.
    Bir an hüzünlendim , sattığıma hala pişmanım. ( 55 bin TL ye sattım )
    Neyse Boranın temiz comfortline tadından yenmez.
    Bariz kaliteli ve oturaklı bir araç.
    Eksileri ön tarafı yere çok yakın ( koruma sacı ister )
    Arka diz mesafesi C sedana göre dar
    Performans merakları için performansı zayıftır.
    Kullandığım süre boyunca bakım harici sanayiye ugramadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.