arkadaşlar 4 kişilik bir ailem var golf 5 2005 düz motor benzinli aracım var aracın motorundan genel dinamiğinden memnunum lakin artık küçük gelmeye başladı 2005 golf araçta klima açınca motora aşırı yük biniyor. yanlış bilmiyorsam 2012-2013 yılından sonra üretilen araçlarda klima çalıştırmanın etkisi motorda fazla hissedilmiyor "bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatırsa çok memnun kalırım" aile aracı felsefesi ile yaklaşabileceğimiz golf 5 düz motorda düzenli bakımlarla sorun yaşamadım (8 yıldır) aynı felsefe ile stabil bir motoru olan kaç model , hangi kasa ve hangi motoru tavsiye edersiniz... yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim |
VOLKSWAGEN CADDY AMA HANGİSİ

-
-
arkadaşlar araştırmalarım sonucu 2015 model ve sonrası otomatik vites (dsg şanzıman) daha sorunsuz görünüyor.
bunun yanı sıra 2015-2019 caddy IV (4) olarak görünüyor sonrasında ise son kasa caddy V(5) geliyor (2020'de üretiliyor)
1.6 motorun şehir içi kullanımda ve aile arabası olarak yakıt bakımından üzmediğini yorumlarda okudum
camlı van ve comfortline paketine bakıyorum
sizlerin fikirlerine de yine de ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
2.0 motorun daha keyifli olacağını biliyorum fakat genelde şehir içi kullanıyorum ve yıllık ortalama 8.000-12.000 km yapıyorum
çok hızlı kıvrak araba kullanmıyorum
volkswagen araçlarda kronik tavan sarkması ve kapı döşemelerinin sarktığını biliyorum bunun dışında 1.6 motorun kronik sıkıntıları varmı bilgisi olan yazabilirmi ?
dsg şanzımanın kendince sıkıntıları var ama onu da şansa bıraktım diyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoletx -- 24 Nisan 2025; 22:38:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X