Şimdi Ara

Volkswagen Caddy Maxi’den Bir dünya Rekoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Volkswagen Caddy Maxi, motoru hiç durdurulmadan 9630 mil (yaklaşık 15.600 km) yol kat ederek dünya rekoru kırdı.

Matthias Göttenauer ve Andreas Renz pilotajındaki bir Volkswagen Caddy Maxi, Portekiz’den başlayan parkurda Portekiz, İspanya, Fransa, Almanya, Polonya, Letonya, Litvanya ve Rusya güzergahını takip ederek 8 gün 13 saat 30 dakika boyunca 9630 mil (yaklaşık 15.600 km) kat ederek yeni bir rekora imza attı. Denetim altında kırılan rekor, gerekli incelemelerin yapılması sonucunda Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazandı.

http://www.otomobil.com.tr/resim/VW_CADDY_MAXI_EK6570.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qresel -- 13 Mayıs 2010; 15:40:31 >

• Şidmi Caddy'mi daha çok seviyorum!
  • arabanın acilen yıkanması gerek
  • aynen katiliyorum bende caddy mi cok cok sevdim
  • Gerçekten çok iyi.
  • İyi bir performans sergilemiş Caddy. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım bu arabayı.
  • Ticari arabaların içinde en iyisi caddy.Eğer arabayı genelde iş için veya uzun yolculuklar için alıcaksanız çok iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Fluence ile 4 Yıl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

Ticari arabaların içinde en iyisi caddy.Eğer arabayı genelde iş için veya uzun yolculuklar için alıcaksanız çok iyi olur

Caddy'ye ticari araba demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ticari işle uğraşmıyorum ve genelde uzun yolculuklar yapmama rağmen, Caddy almayı düşünüyorum. 3 cocuk olunca cok seçenek olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.