Şimdi Ara

Volkswagen Crafter ' a Tesisat Yardımlarınızı Bekliyoruz ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar , konu başlığında yazdığım gibi 2012 model 17+1 crafter servis minübüsümüz var . Bu araca 1000-1200 tl bütçe ile temiz ses alabileceğimiz bi tesisat dizmek istiyoruz , kafamda az çok bişeyler oluştu ama sizlerinde önerilerine ihtiyacım var ... geçen saturn de alpine (modelini hatırlamıyorum) 200 tl usb aux 4*50 mofset bi modelini görmüştüm aklıma yattı , ön kapıların çapı 16 olması lazım bu ölçülerde sadece ön kapılara bi takım mid , bagaja pioneer gibi çok sert vurmayan , yumuşak ve bassı dağıtıp uzatacak bi woofer , son olarakta böyle bi sistemi besleyecek bi amfi tavsiyesine ihtiyacım var . Umarım anlatabilmişimdir , sadece kaliteli ve yerine göre bizi tatmin edecek yüksek ses istiyoruz ... Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler ...

• Mid takımı : Jbl Gto6508c veya Kicker Ks-65.2 .

Woofer : Jbl Gt4-12 veya Jbl Gt5-12.

Amfi : Jbl Gto 1004.4 olabilir
  • jbl mid eskiden kullanmıştım çok sorun çıkardı sardırdık falan pek randıman alamadım açıkcası , hertz-focal-infinity tarzı markaların giriş seviyesi ürünleriyle ilgileniyorum ama 250-300 tl yi geçmicek temiz sağlam bi mid takımı , bas olarakta sesi yayan tatlı tonda sert vurmayan bi marka olabilir , amfi jbl olur zaten , ana ünitede pioneer 1450-2250 tarzı ... bu tarz bişey kafamda oluştu akşam fırsatım olursa aktepe sound ' a gidicem acaba dinleme imkanım olurmu ? sizce yanlış mı düşünüyorum sonuçta binek araba değil bagajdan bass sesi nasıl gelicek , midler ön kapıda yine karıştı kafamız :(
  • Bilen arkadasların tavsiyesi olmayacakmı , dinleyip alabilecegimiz isinin ehli bildiginiz yer varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi destek olun bilmediğim bişey almak istemiyorum , iki mid arasında kaldım hertz esk 165 yada infinity ref 6530 cs sizce hangisi daha uygun olur bide bu mid takımıyla orantılı çalıcak yumuşak tonlu sesi uzatan bi woofer istiyorum bi akıl verin lütfen
  • bide şöyle bi teyp buldum alınırmı acaba PIONEER DEH-X3550UI
  • hertz esk deilde hsk 16 daha iyi ınfınıty sesi guzel ama tızlerınin çok keskın caldıgını duydum alpine de bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.