Şimdi Ara

Volkswagen'de toplu işten çıkarma ve fabrika kapatma alarmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam da en azından sadece Çin arabalarına vergiyi koydu.

Avrupa ve yerli üretim araçlarda çok makul vergi alıyorlar.

Peki bizde durum ne???????????

Vergiden vergi alınan dünyada tek ülke olma özelliğini hala kimselere kaptırmadık.

1.6 motor hacmine kadar bir araba kendimize alırken bir araba da devlete alıyoruz. Daha yüksek motor hacimlerini hesaba bile katmıyorum.

Tamam helali hoş olsun verelim vergileri de bu paralar nerelere harcanıyor acaba??????

Sığınmacıları üresinler diye beslemeye, benden ilaç ve muayene katılım payı keserken onlara her türlü hizmeti bedavaya, işyeri açsa vergi bile almamaya, yap işlet devret projelerine kullanım garantili inanılmaz paralar ödenmeye, yandaş veya tarikatçılar haricinde yaşam hakkı tanınmayan, buralarda da para için bebek ve yaşlıların katledildiği özel hastane sektörüne, malum birisinin İTİBARINA... Say say bitmez...

• Valla dünya kadar bu durum hakkında ne kadar analiz, yorum yapılsa boş neden olmuş, nasıl olmuş umurumda değil , asıl bizi ilgilendiren tarafa geçelim bu durumdan fiyatlar nasıl etkilenir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unalper -- 30 Ekim 2024; 14:18:0 >
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Ben o kısıma otomobil forumu olduğu icin değinmedim yoksa denecek sey cok bir gün hesap sorulur elbet.

Süleyman'a kalmadı bu dünya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Ekim 2024; 14:51:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkandinçay B kullanıcısına yanıt

:)

bataryası şişene kadar dediğin Tesla müşterisi bugün ekran görüntüsü paylaşmış araba 450bin km görmüş:)

Sen o fosil yakıtlı aracınla 2-3 kez motor indirirdin...

• certac C kullanıcısına yanıt
    2 yıl geçmemiş. 96bin kmde Tesla 3 Long Range batarya kapasitesi %81'e inmiş. 450bin kmde ne olacağını düşüneniyorum bile

Volkswagen'de toplu işten çıkarma ve fabrika kapatma alarmı

Benzinli araçta motor bakımını yaptığın sürece milyonlarca km gidebilir. Giden cok var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkandinçay B kullanıcısına yanıt

Sürekli DC şarj yapmasından olma ihtimali yüksek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.