Şimdi Ara

Volkswagen'den CES 2016'da son teknolojilerini topladığı e-Golf Touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz sene CES 2015'de oldukça büyük ekranıyla Golf R Touch'ı gösteren Volkswagen bu sene de seri üretime biraz daha yakın olan e-Golf Touch modelini sergiledi. Kişiselleştirilebilir 9.7" boyutta ana ekrana sahip olan araçta herkesin kullanabileceği kablosuz şarj noktaları yer alıyor.

Şu an için konsept olan araç üzerinde sergilenen özel kişiselleştirme ve hareketle komut sistemine sahip yeni bilgi sisteminin önümüzdeki dönemde piyasada satılan modellere de getirilmesi planlanıyor. 

Sağ tarafında iki küçük kişiselleştirilebilen bölümün bulunduğu ekranda bu bölümlere istenildiği takdirde medya ve telefon da dahil 10 farklı seçenek ikisi görüntülenebiliyor. Bu tercihlerin kişiye özgü olduğu araçta sürücü değişiminde ekranda gösterilen bilgi menüleri de diğer sürücünün tercihlerine dönüşüyor. Şimdilik tek araç içinde kalan bu değişimlerin Volkswagen'in hedefi doğrultusunda önümüzdeki yıldan önce sizinle beraber bir başka Volkswagen'e de aktarılması hedefleniyor. Bu gibi yeniliklerin yanında yeni bilgi ekranıyla Apple Car ve Android Auto desteği de sunulmaya başlıyor.

Dokunma ve hareketle yönetim dışında sesle komut kısmında da geliştirmeler yapan firma yenilenen sesli komut sistemini de ilk defa bu araçta sergiliyor. Sistemin artık söylenenleri daha iyi anladığı belirten firma bunu kontrol edebilmek için de söylenenlerin ekranda gösterilmesini sağlamış. Araçta arka tarafta oturan yolcular ile ön taraftakiler arasındaki iletişimi de geliştirmeyi amaçlayan Volkswagen önde bulunan mikrofon yardımıyla ön kısımdaki konuşmaları belirli oranda arka hoparlöre verme yönünde bir çözüm geliştirmiş.

Günümüzün sorunlarından olan mobil cihazların şarjı için de bir takım çözümler düşünen firma ön konsolun alt kısmı ile arka kol dayamaya kablosuz şarj alanları yerleştirmiş. 

• Volkswagen'in zor günleri daha başlamadı. İlk davayı Amerika açtı, arkası da gelecektir. Tövbe edip, 40 tas su dökseler yinede Volkswagen marka otomobil satın almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 6 Ocak 2016; 19:36:23 >
  • Yuz kaldi mi bunlarda hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "önde bulunan mikrofon yardımıyla ön kısımdaki konuşmaları belirli oranda arka hoparlöre verme yönünde bir çözüm geliştirmiş."

sanki otobüs mübarek :)
    ensende olan birisine hoparlörden laf anlatmak güzel bir gelişme :)
  • E-Golf ülkemize gelmediği için bu yenilikler MK8 Golfte karşımıza çıkabilir.
  • Şu golf ün neyine 80-90 bin tl para verirler anlamıyorum. Sedan genişliği desen yok, yakıtı az desen o da yok, donanım desen 10-15 bin lira ek vermen lazım ki adam gibi model alasın. Balon markanın en balon modeli bence, ederi en fazla 30-35 bin tl dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Şu golf ün neyine 80-90 bin tl para verirler anlamıyorum. Sedan genişliği desen yok, yakıtı az desen o da yok, donanım desen 10-15 bin lira ek vermen lazım ki adam gibi model alasın. Balon markanın en balon modeli bence, ederi en fazla 30-35 bin tl dir.

donanımhaber ölücülerinden misiniz yoksa paranız yetmediği için mi bu anlamama zihniyeti

Ölücü sensin.
    Ederi o bana göre, SANA NE!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şu golf ün neyine 80-90 bin tl para verirler anlamıyorum. Sedan genişliği desen yok, yakıtı az desen o da yok, donanım desen 10-15 bin lira ek vermen lazım ki adam gibi model alasın. Balon markanın en balon modeli bence, ederi en fazla 30-35 bin tl dir.

donanımhaber ölücülerinden misiniz yoksa paranız yetmediği için mi bu anlamama zihniyeti

Ölücü sensin.

Komik şey seni. Hangi araba için ötv + kdv ödedin de fiyat biçiyorsun.

İmzama bak işlemci ekran kartı yazmıyor, ölücü kim ondan sonra laf at.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ölücü sensin.

Komik şey seni. Hangi araba için ötv + kdv ödedin de fiyat biçiyorsun.

İmzama bak işlemci ekran kartı yazmıyor, ölücü kim ondan sonra laf at.

Laf atan sensin, sıkıntılı mısın nesin.
    bana ne senin imzandan, hayırdır yorumum teline mi dokundu.
    yine diyorum beş para etmez o araba, senin zoruna gittiyse otur ağla ne diyeyim.
    senin aklının yetmeyeceği ötv kddv ödedim şimdi sessizce ekranı kapat ve cevap verme hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 8 Ocak 2016; 11:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bravedead

quote:

Abim 124e mi biniyosun sen. 80 lerde mi yasiyosun. Gel sana 1 tur attirayim benim golfle, su yazdigina 1000tovbe cektirsin...

Sanki hiç binmedik de bana Lamborghini anlatıyor sanır gören de!
    Yav he he kendi vw sini mercedes ten üstün görenler ekibi toplanmış, o arabayı birşey sanmaya devam edin, kendi yorumunuzu kendinize saklayın.

• Bence tok kapı sesini geliştirsinler, o daha çok müşteri kazandırır.
  • quote:

genişlik derken? sadece uzunlukta sedanlardan farkı var. genişlik olarak fark yok. iç genişliği kastediyorsan da sanırım hiç golfe binmedin. gayet geniş. modern turbo benzinli motoru ve start-stop ile yakıtı da gerçekten az.

ben de bir zamanlar golfün ederinden pahalı satıldığını düşünüyordum. bence sen bir golfe bin. bozuk yollarda onunla bir git. sonra da kendi arabanla git. o zaman farkı anlarsın... o kaliteye ucuz bile kalıyor. öyle 80-90 falan da değil. ben daha yeni 64'e aldım 1.4 comfort tsi modelini. çoğu aracın full modelinde olmayan donanım var en düşük modelde bile (7 hava yastığı, envaye çeşit elektronik güvenlik donanımı yanında elektronik diferansiyel kilidi vs.. vs...). bu senenin en çok satan c sınıfı hb aracı golf. bu kadar insan aptal değil heralde...

zaten aslında ederi 30-35 derken cevap verilecek bir laf değil söylediğin ama. c sınıfında 50.000'den aşağı araç mı var?

• Hem Golf'ü beğenmiyorsunuz hem de yolda yanınızdan geçtiğimde trene bakar gibi bakıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.