Şimdi Ara

Volkswagen'den yeni skandal: Binlerce kullanılmış araç sıfır niyetine satıldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
5.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getirsinler o araçları bizim ülkeye satsınlar. Hoş vw arabaya sürücü koltuğu veya direksiyon koymasa bile savunacak vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin ceo su Türktur bu çakallık ların yapıldığı zamanda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu vosvosların kapı sesi tok diyen arkadaşlar hiç chevrolet araçlara binmişler mi acaba?
  • Hepsini Türkiye ye yollamışlardır. Buranın adamı gözü kapalı VW sırasına giriyor

• 2. El wv, sıfırdan daha pahalı zaten. Wv iyilik yapmış bir nevi.

• Volkswagen öyle bir firma haline geldi ki, ondan her şey beklenir oldu.

• Ne fark eder ki, Ülkemizde de bir dönem 2. el vw araçlar sıfırlarından daha pahalıya satıldı.
  • Şuan en güvensiz otomotiv firması. Seat kullanıyorum ama birdaha asla almam

• quote:

Orijinalden alıntı: aknctn

O kadar mı ya

Alıntıları Göster
    Aynen öyle çok sonra farkettik malesef

• bizde 2008 model aracı o günün fiyatı ile geri çağırsa kimse gitmez. 2. elde 3 katı fiyata alıcısı hazır.
  • Vw ise bir şey olmaz hatta küçük çocukları denek olarak kullanıp öldürse de dert değil. İrili ufaklı bir çok ülke bu adamlar sayesinde ekmek yiyor diye bütün usulsüzlüklere göz yumuluyor. Avrupa'da çürüyor vesselam.

• Fabrika kuracak diye azıcık sempati duymaya başlamıştım o da gitti. Daha da VW'ne binmem.

• Facebookta yazdim burayada ekliyorum;

Ne saniyorsunuz siz bunu tum markalar yapıyor. 7 ay araba deposunda çalıştım. Opel-Mercedes-Citroen-Peugeot bu markalar vardi. Sifir diye satilan arabalara neler yapiliyordu neler. Kaporta tamirinden boyasina kadar her şey yapılıyor musterilere sifir diye satiliyor. Mercedes S500 vardi o arabayla neler yaptı orada calisanlar. Oynamadiklari yeri kalmadı ve o araba satıldı. C63 AMG alan adam o kadar gaz basamaz zorlayamaz onu. E63 AMG aynı şekilde. Diğer kici kirik dizellleri saymiyorum bile. Tüm markalarda geçerli. Kapi ic döşeme değişiminden tamirinden koltuguna kadar. Sifir araba almiyorsunuz kendinizi kandırmayın...

• Bu markaya okadar para döküp satın alanlar size kapak olsun. Bizi bitirdiniz be

• Yalnız bizim gazetelerdeki çeviri biraz talihsiz olmuş. Evet, bahsedilen araçlar test aracı ama bayideki değil fabrikadaki pre-production yani üretim öncesi test araçları. Yabancı kaynaklarda da fikir birliğine varılmamış ama anladığım kadarıyla bu araçları geri dönüşüme göndermek yerine kondisyonlarına ve km'lerine göre sıfır veya ikinci el ibareleriyle bayilere göndermişler. Bu da demek oluyor ki bu araçlar ABD ve Avrupa'daki resmi otoritelerin denetlemesine tabi tutulmamış bile. Şaşırtmadılar yine.
  • Keske benim golf boyle olsa yerine full bi suv isterim
  • Türkiye de 2.el lerinin sıfırdan daha pahalı satıldığını anlayınca böyle bir uygulamaya gitmiş olabilirler.

Mantıklı geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Refurbished

• Ne çekti bu vosvosçular yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Aynen öyle çok sonra farkettik malesef

Alıntıları Göster
    Mahkemeye vermişsinizdir umarım! Ne kadar süre geçerse geçsin böyle bir durumda gereği yapılırdı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.