Şimdi Ara

Volkswagen, dizel araçlara değişim garantisi veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabii ki dizel bitmiyor ama Almanya ve Fransa tamamen yasakladıktan sonra Avrupa Birliği ülkelerinde uygulatabilecekler.

Kaldı ki Almanya ticari araçlar için de yasağı kapsama alanı içine alıyor, yani Mercedes boşuna elektrikli ticari araç üretmeye başlamadı. Eski ortağı VW de bu yola başvuruyor ama öncelik Almanya piyasası.

Fiat bu konuda zorlanmaz çünkü partneri Tofaş arge çalışmaları yaparak elektrikli ticari araç modellerini hazırladı. Seri üretim yok sadece.

Almanya ve Fransa böyle bir karar aldıktan sonra diğer birlik ülkeleri de bu kurallara (sonra da olsa) uyacak efendi efendi.

Bizim gibi ülkelerde dizel mizel bitmez, LPG de bitmez çünkü vergi hepsinde yüksek. Yakın zamanda (son zamlarla başladı) dizelin tasarruflu motor mantığı iyice bitecek ve fiyatı benzine göre yakın olacak.

Zaten dizel aracın ağır bakım masrafı benzinliden daha fazla.

Şahsen benzinli araç kullanıyorum ve bu yüzden sıkıntılı olduğu için de LPG almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yasak sınırlı olur diye güveniyorlar. O zaman da baskı yapacaklar yasak ertelensin esnek olsun diye. Almanyanın lokomotifi biziz diyecekler. Vs vs

Çok temizse Euro 7 bilmem ne yapın o zaman yiyorsa

• Dizel kullerinden dogacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.