fanatikler fabrikasyon hatayı kabul etmeyecekler bence..
Çok anlamıyorum ama ne zaman böyle haber okusam hiçbirinde araçlar Türkiye'de geri çağrılmıyor. ABD'de ekseriye, Avrupada neyim. Türkiye'de çağrılıyor mu araçlar geri? Yoksa bizim tüketici hiçe mi sayılıyor?
O araçların hiçbiri yurdumuza girmemiştir nasılsa, telaşa mahal yok. Türkiye ye asla sorunlu araç ithal edilmez o yüzden de hiçbir firma arabasını geri çağırmaz.Mükemmel arabalara biniyoruz daha ne istiyorsunuz
Biz de geri çağırsalar da millet, almak için 9 ay beklediği arabasını geri götürmez.
sayı çok fazla
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
hoffaya selam
Hoffa ne yav daha önce duymadım hiç.
yokmu hani şu 1975 de ortadan kaybolan amerikalı sendikacı..nerdeyse 40 yıldan beri herifin izini bulamadılar, en son yalan olmasın herifi ortadan kaldıran gangsterin şöförünün itiraf ettiği kadarıyla detroitdeki gm binasının dibine gömmüşler herifi...
hatta şöförün olayı anlama tarzı çok ilginç, göktelenlerin dibinden giderken patronları göktelenin temeline bakarak "hoffaya günaydın diyin çocuklar" demiş miş miş..
yokmu hani şu 1975 de ortadan kaybolan amerikalı sendikacı..nerdeyse 40 yıldan beri herifin izini bulamadılar, en son yalan olmasın herifi ortadan kaldıran gangsterin şöförünün itiraf ettiği kadarıyla detroitdeki gm binasının dibine gömmüşler herifi...
hatta şöförün olayı anlama tarzı çok ilginç, göktelenlerin dibinden giderken patronları göktelenin temeline bakarak "hoffaya günaydın diyin çocuklar" demiş miş miş..
GM adamı öldürüp gökdelenlerinin altına mı gömmüş yani
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
quote:
quote:
quote:
hoffaya selam
GM adamı öldürüp gökdelenlerinin altına mı gömmüş yani
valla gm mi öldürdü başkası mı öldürdü bilemem ama yattığı yer belli
valla gm yerinde olsam binanın girişine "in memory of hoffa" yazardım
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Toyota çağırırken "Üretim hatası" diyenleri bu konuya bekliyorum...
Aynen katılıyorum..
Toyota çağırdığında üretim hatası Vw çağırdığında güncelleme..
ateş sizi çağırıyor
bu geri çağırma işin isevmiyorum hiç
iyice test edip yapılsın motor
oy oy oy Dizel jettalar elde patladı
Geçmiş olsun
quote:
quote:
quote:
hoffaya selam