|
Bildirim
|
İnşaallah Türkiye'yi seçerler.
|
Bu fabrikanın Bulgaristan'a yapılacağı önceden kararlaştırılmıştır bile... İşte maksat gönüller hoş olsun:) Umarım yanılırım...
|
vw transporter koltuklarını dahi ülkemizde ürettirmeyerek tüm girdiyi ithal kullanan emisyon sahtekarı mı fabrika kuracak. Yaklaşık 2003 yılından bu yana bu yalan üfürülür. Bu ülkeye zerre faydası olmayan tenekelere para veren, g.tünü kaldıranlar için günah çıkarma yolu
|
Başlık ile içerik çelişiyor.
Hondanın çekildiği piyasaya vw mi gelecek yani. Almanya ülkemize yakın olmasa idi ihtimal vardı. Opel torbalıda neden kapattı vw niye açsın. Az akıllı olun. |
İş ahlakının tabanı hintliye, meksikalıya, güney afrikalıya araç ürettiren VW nin kalitesi Türk üretince düşecekmiş.
|
Konu başlığında iş olmuş bitmiş gibi anlaşılıyor fakat konuyu okuduğumuzda öne sürüldü gibi yuvarlak kelimeler kullanılmış. Clikbait mi yapıyorsunuz anlamadım
|
Ben Kocaeli'de çalıştığım fabrikada Vw Crafter ve Vw Passat ın hidrolik sistem borularını kendi ellerimle üretiyorum.Hemde senelik on binlerce siparişleri var..Vw ülkemizde hiç bir şey yaptırmıyormuş ya hani o yüzden
|
Marmara bitti mahvoldu. Sıra Ege'de mi? İstanbul, İzmit, Bursa'lılar çok pişman ama iş işten geçti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 24 Haziran 2019; 23:39:21 > |
|
|