Bildirim
Volkswagen Golf GTI TCR, serinin en hızlısı olacak (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1-2 yerde daha gördüm de bu videonun amacını anlamış olduğunu düşünmüyorum paso VW düşmanlığı için kullanıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: redferrari
xtrial den bile kötü, gti bitmiş,, ama şimdi golfe gelince fazla savurmuş agresif kullanmış yani yanlı olmuş gibi gözüküyor,,
Sana bir soru soracağım bu videolarda Pejo 3008 neredeyse BMW M2'den daha iyi dönüyor. Peki 140-150 ile bir viraja hangisi ile daha rahat girersin ?
Bu test, sana bu araçların yol tutuşu, hızlanışı veya pist performansı hakkında bir yorum vermez. Bu yüzden bu şekilde düşmanlık yapmayı geç artık.
-
ilk acemeliğimi 19 tdi vw caddy de atmış biri olarak düşmanlığım olamaz,, ancak markayı daha iyi yerlerde görmek v edolayısı ile yol tutuşu daha iyi olması için eleştiri yansıtıyorum,, hepsi bu,, -
5 saniye altı 0-100 için motor ne olursa olsun 2 çeker yetersiz... -
Bu sana son yazımdır çünkü duvara anlatsam anlar da sana yok.. Drag videosu koy dedim Golf'ün geçtiği video dedim birde ordan kendini tamin et diye dedim, hani siz seversiniz böyle şeyleri diye dedim, dalga geçiyorum onu bile anlamıyorsun, katalog değerlerine bakarsınız, sonra 3 5 video bakarsınız, bak Golf geçmiş falan dersiniz, hani sizin kafa bu ya diyorum, Bağcılar Güngören Tofaş kafası işte, sana diyorum ki bir Subaru mühendisinin veya Subaru kullananın VW sittin sene umrumda değildir, sen git 4 çeker diye gezinen ama önden çekişli gibi davranan Golf R gibi araçlara performans aracı demeye devam et..quote:
Orijinalden alıntı: iquique
dostum drag diyen sensin. neden şimdi kıvırıyorsun? ben sen yazana kadar drag kelimesini ağzıma bile almadım. drag dedin, Golf R dragda da tokatladı. pist dedin pistte de tokadı yedi subaru.
Alıntıları Göster
Volkswagen, Golf GTi ve R modellerini senin gibi katalog değerlerine ve rakamlara bakanlara satmak için üretiyor zaten.. En azından katalog okuyabiliyorsun buna sevindim.. Hadi canım hadi..
-
0-100 abartılmış golf gtr diye okudum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birader bu impreza her şartta golfün arkasında kalıyor ama sen memnunsan eyvallah. sen yavaş ama felsefi ulvi uhrevi manevi araba seviyorsunquote:
Orijinalden alıntı: volkan_kolay
Bu sana son yazımdır çünkü duvara anlatsam anlar da sana yok.. Drag videosu koy dedim Golf'ün geçtiği video dedim birde ordan kendini tamin et diye dedim, hani siz seversiniz böyle şeyleri diye dedim, dalga geçiyorum onu bile anlamıyorsun, katalog değerlerine bakarsınız, sonra 3 5 video bakarsınız, bak Golf geçmiş falan dersiniz, hani sizin kafa bu ya diyorum, Bağcılar Güngören Tofaş kafası işte, sana diyorum ki bir Subaru mühendisinin veya Subaru kullananın VW sittin sene umrumda değildir, sen git 4 çeker diye gezinen ama önden çekişli gibi davranan Golf R gibi araçlara performans aracı demeye devam et..
Volkswagen, Golf GTi ve R modellerini senin gibi katalog değerlerine ve rakamlara bakanlara satmak için üretiyor zaten.. En azından katalog okuyabiliyorsun buna sevindim.. Hadi canım hadi..
Alıntıları Göster
-
Kardeş sen git emisyonla oynayan, DSG şanzıman kusurlarını kullanıcı hatası diye kitleyen, 1.6 dizel de torsiyon kullanıp, 1.4 tsi motor da multilink şasi kullanan sahtekar markanın arabasını al, hayırlı işler..quote:
Orijinalden alıntı: iquique
birader bu impreza her şartta golfün arkasında kalıyor ama sen memnunsan eyvallah. sen yavaş ama felsefi ulvi uhrevi manevi araba seviyorsun
Alıntıları Göster -
güzel kardeşim son yazım diyorsun yine cevap veriyorsunquote:
Orijinalden alıntı: volkan_kolay
Kardeş sen git emisyonla oynayan, DSG şanzıman kusurlarını kullanıcı hatası diye kitleyen, 1.6 dizel de torsiyon kullanıp, 1.4 tsi motor da multilink şasi kullanan sahtekar markanın arabasını al, hayırlı işler..
Alıntıları Göster
sana sabuha'nla pardon subaru'nla mutlu sürüşler dilerim
-
Ağırlık nedir acaba ? Bence en önemli soru bu. Nürburgring için ise clubsport s e göre yavaş kalacaktır , normal. Bu arada nürburgringin asfaltını da epey yenilemişler , geçen hafta pistteydim, eski yıllara göre epey fark var, bazı noktalarda curveler taşlanmış, bordür taş döşenmiş. Haliyle rekor denemelerinde özellikle bu noktalar daha efektif kullanılıyor. Önden çeker rekoru da kırılabilir bu senelerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X