Şimdi Ara

Volkswagen GOLF7 REZALETİ 3 ARAÇ AYNI KONUDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JNG9O

Ergün ağbi senin Civic'in göğüsündeki pet şişe plastiğine ne demeli 170 bin para ver geri donusumdeki mavi kapak plastiginden arabaya bin.

2015 sonrası DSG'ler sorunsuz Golf zaten Avrupanın en çok satan aracı Golf 8 geliyor o gelince zaten C segment darma duman olur Klaus Bischoff çizecek nasıl olsa polo ve Jetta böyleyse Golf 8 off offf

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda 1.0 DSG Comfortline Polo var. Malzeme kalitesinin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Fazla uçma istersen.

Başka markaları işin içine katıp gereksiz tartışma çıkarmaya gerek yok. Konu ile ilgili yorumun nedir? Boya mı ince, boyama anında mı bir hata olmuştur ya da ne bileyim kullanıcı hatası mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi buraya bu boya sorunlarının sebebini yazsam sansasyon yaratacak ve yönetimle uğraşıp duracağım.

O yüzden hiç gerek yok fakat şunu söylemekte fayda var;

VAG fan boy değilim yanlış anlaşılmasın, bu durum sadece VW için değil kast ettiğim durumu uygulayan tüm markalar içinde geçerli. Aracınız da fabrikasyon bir hata yok arkadaşlar bayiinin ihmali var tamamen.

Özellikle Ford, Renault'un bazı bayiileri, Fiat'ın bazı bayiileri.
  • Bayide sansayon yaratacak ne yapıyorlar merak ettim arabaların üzerine mi işiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Bayide sansayon yaratacak ne yapıyorlar merak ettim arabaların üzerine mi işiyorlar.
    Üzerine işense daha iyi bence.

Araçların çoğu açık toprak arazilerde hava muhalefetine maruz kalıyor.

Bayiiler de araçlar satılana kadar orada tutmaya devam ediyor.

Özel sipariş haricinde bayiinin kendi stoğunda bulundurduğu bir aracı satması ortalama 6 ila 8 ay sürüyor.

Düşünün ki araç üretimden sonra bayiiye teslim ediliyor.

6-8 ay kısmi açık veya kapalı yada tamamen açık toprak arazi de aylarca bekletiliyor. Yağmur, çamur, toz toprak, kar, yüksek ısı vs. hepsini yaşıyor.

Bayiilerde bu durumun önüne geçmek amaçlı araç satışı kesinleştikten sonra aracı bayiiye çekip kısmi detaylı temizliğini ve pasta cilasını yapıp yolluyor.

Boya incelme olayı da tam olarak burada patlak veriyor.

Defalarca kullanılan pasta pedleri, kalitesiz yüksek aşındırıcı oranlarına sahip pastalar ve bilinçsiz uygulama sebebiyle araç boyası ortalama 10 ila 30 mikrona kadar boyasından veya verniğinden yiyor.

Zamanla siz aracı kullandıkça da daha da incelmeler olabiliyor.

Hele ki sizde bir hevesle pasta cila yaptırırsanız tekrar boya daha da incelip bu tarz olaylara sebebiyet veriyor.

Yanlış uygulamadan dolayı boyanın alabileceği hasarların detaylı anlatımı ;

Sıfır araçların açık arazi de bekletildiğinin en basit kanıtı ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malik the Mafia -- 29 Eylül 2018; 12:4:10 >

• Sıfır aracı pasta cila yaparak teslim ediyorlarsa vay ki ne vay. Daha satın almadan boya incelmiş olur ki bu durumda boyanın mukavemeti azalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Sıfır aracı pasta cila yaparak teslim ediyorlarsa vay ki ne vay. Daha satın almadan boya incelmiş olur ki bu durumda boyanın mukavemeti azalır.
    Hocam daha neler dönüyor bir bilseniz :)

Eski kurdan kalan araçlar bayii müdürleri tarafından stoklanıp eski fiyatlara da indirimler yapılıp belirli kişilere satılıyor.

Belirli kişilerde bayii de aynı özellikte olan sıfır araç 150.000TL ise bu arkadaş 120.000TL'den satışa koyuyor.

Tabi ki anında satılıyor araç ve herkes yoluna bakıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğit_kemal

Doğuş Oto cevabı: kullanıcı hatası.
    this is tc not usa

this is normal :)
  • insanın ruhu kararıyor bu haberlerle. ne alacağız, hangi markaya güvenecegiz? girin şikayetvar sitesine her marka için "bir daha bu marka mı asla" diyen mağdur insanlar göreceksiniz. o yüzden böyle konulara girip marka tokuşturmak çok saçma geliyor. kabul edelim tüketiciye değer konusunda hepsi aynı.

• Şaşırdık mı? Tabi ki hayır. Tam bizim millete göre bir üçkağıtçılık işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Ergün ağbi senin Civic'in göğüsündeki pet şişe plastiğine ne demeli 170 bin para ver geri donusumdeki mavi kapak plastiginden arabaya bin.

2015 sonrası DSG'ler sorunsuz Golf zaten Avrupanın en çok satan aracı Golf 8 geliyor o gelince zaten C segment darma duman olur Klaus Bischoff çizecek nasıl olsa polo ve Jetta böyleyse Golf 8 off offf

Alıntıları Göster
    gelsin sanki ne olacak golf 8 bana her sene aynı kasa işte wow diyeceğimiz bi araç çıkmayacak vignale focus la kapışabileceğini düşünmüyorum rakipsiz şuan malzeme kalitesi desen üst seviye sürüş keyfi üst seviye limit belirleyen güvenlik desen üst seviye motorları keza çok iyi otosana bağlı tabi bu ayrıca yine ama bu sefer 1.5 benzinli makine gelecektir

• Yapilan tüm yorumlara teşekkür ederim. Ven 15 aydır hakkımı aramaya çalışıyorum. Rezaletlerin hangisini size anlatsam sok olacaksınız eminim. En son yaşananı söyliyeyim. Bilirkisi hakimin yanında bu aracı ben burada (mahkemenin otoparkında) inceleyemem bunu laboratuvara götürüp incelemem gerekir dedi. Hakim hanımda inceleyin ve sonucu bize ayrıntılı yazin dedi. Bende sevindim birsey çıkar üstü kolay kapanmaz bu işin be hakkimi alırım diye. Gel görelim ki bizim bilir kisi çok akıllı ve becerikli çıktı. Aracı laboratuvara götürmeden sanki götürmüş ve incelemiş gibi rapor sundu. Raporda Dogus oto o zamana kadar neleri söylemeye çalıştıysa hersey var. Bakalım daha şaşıracağımız neler yaşayacağız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emreavci E kullanıcısına yanıt
    Anlattığınız gibi ise arka planda bilirkişi ile anlamış olabilirler. Gerekçelerinizle birlikte bilirkişiye itiraz edip yeni bir bilirkişi isteyin.

• Arka planını bilmediğim için yorum yapamıyorum. Ama başka bilirkişi istedik. Umarım işler değişir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğuşa herhangi bir sebeple dava açıp kazanan var mı acaba ?
  • BİLİRKİŞİ RAPORU SONUCUNDA SİZCE KARAR NE OLMALI ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.