Şimdi Ara

VOLKSWAGEN JETTA 2006/2008 MODEL HK. (Kullanıcıları Lütfen) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
50.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: gltknln

fikri olan

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=374198

VOLKSWAGEN JETTA 2006/2008 MODEL HK. (Kullanıcıları Lütfen)

yukarda yazdım da okumamışın.

MESAJ ALINDI:)

O ZAMAN BU NASIL ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-jetta-1-6-comfortline-temiz-satilik-araba-85065259/detay

BİRDE JETTA DALARDA ARKA KOLTUKLARA HAVA PETEĞİ VAR AMA BAZI MODELLERDE YOK MU BEN Mİ ÖYLE ZANNEDİYORUM AÇIKLAYABİLİRMİSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gult3kin -- 10 Mayıs 2012; 14:46:15 >

• BİRDE JETTA DALARDA ARKA KOLTUKLARA HAVA PETEĞİ VAR AMA BAZI MODELLERDE YOK MU BEN Mİ ÖYLE ZANNEDİYORUM AÇIKLAYABİLİRMİSİNİZ?

• Comfortline donanımında arka yolcu için klima var. Diğer donanımlarda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzi

Comfortline donanımında arka yolcu için klima var. Diğer donanımlarda yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-emre-kirali-otomotiv-den-vw-jetta-1-6-lpg-li-84090759/detay
    YUKARDAKİ İLANDA DA COMFORTLİNE DEMİŞ?
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-emre-kirali-otomotiv-den-vw-jetta-1-6-lpg-li-84090759/detay

İlandaki araç primeline donanımlı.
    Comfortline modelinde direksiyon simidinde çok fonksiyonlu tuşlar olur, dijital klima olur, arka yolcu için klima olur, esp olur. Resimlere baktığında bunlardan ayırt edebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

İlandaki araç primeline donanımlı.
    Comfortline modelinde direksiyon simidinde çok fonksiyonlu tuşlar olur, dijital klima olur, arka yolcu için klima olur, esp olur. Resimlere baktığında bunlardan ayırt edebilirsin.

teşekkürler bilgi için!

BURADA ESP NEDİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gult3kin -- 10 Mayıs 2012; 15:10:33 >

• ESP, Bosch tarafından geliştirilmiş, otomobilerde kullanılan bir sürüş destek birimidir. Açılımı Electronic Stability Program (Elektronik Denge Programı) olan sistemi ilk defa Mercedes firması 1995 yılında CL modellerine opsiyonel olarak sunmaya başlamıştır. Farklı firmalarda farklı isimlerle anılan bu sistemin mantığı genel olarak şöyledir; Bir merkezi kontrol ünitesi, direksiyon açı sensörlerinden, moment sensörlerinden, ABS fren sisteminin sensörlerinden gelen verileri değerlendirerek, aracın kayıp kaymadığını hesaplar. Buna göre gerekli tekerlere fren yaptırarak ve motor gücüne müdahale ederek aracı tekrar izine döndürmeye çalışır. Örneğin araç önden kayarsa viraj içinde kalan arka tekerlek, arkadan kayarsa viraj dışında kalan ön tekerlek bağımsız olarak frenlenir. Böylece araç tekrar doğru ize döndürülmeye çalışılır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Elektronik_Denge_Program%C4%B1

• jettanın donanım modellerini ve özelliklerini sıralıyabilirmisiniz?

Highline
    özellikleri
    Comfortline
    özellikleri?
    Tour
    özellikleri?
    Primeline
    özellikleri
    Midline
    özellikleri
    Trendline
    özellikleri?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba
    Jetta alacaksanız Comfortline modeli almanızı tavsiye ederim. 2. el de boş araba alınmasını tavsiye etmiyorum.
    Comfortline' da Esp, yokuş desteği, far ve silecek sensörü, otomatik kararan dikiz aynası, geri vitese takıldığında kaldırım hizasına inen ayna vb. birçok özellik bulunmakta.
    Araçta emin değilim ama 8 veya 10 adet hoparlör var. Ses konusunda da sizi tatmin edecektir.
    Siyah renge bej iç döşeme çok yakışıyor. Bakımı zor olsa da tavsiye ederim. Aşağıdaki resim aracıma ait.

Yakıt konusuna gelecek olursak İstanbul' da şehir içi ortalama 9 lt yakıyorum. Bu ay 8 lt' ye düşürdüm. Tamamen yol şartlarına ve sürüş tarzına bağlı aslında. Yeri geldiğinde 10-11 lt' de yaktığım zamanlar da oluyor.

Aracınıza Lpg taktıracaksanız 1.6 mpi motoru tercih etmelisiniz. Lpg kullanmayacaksanız tsi veya fsi daha iyi seçim olur sizin için.

Kaç modeldir aracınız ve piyasa sı nedir?

birde (geri vitese takıldığında kaldırım hizasına inen ayna) bu özelliği ilk defa sizden duydum mükemmel bir şey:)

Aracım 2007 model. Devletin belirlediği kasko değerlerine bakarsak 34.000 tl kasko değeri var ama genel olarak piyasası 32.000 tl civarında.
    Tabi aracım km' si, orjinalliği belirliyor fiyatı.

Kaldırım hizasına inen aynalar, hız sabitleyici, dijital klima, deri direksiyon ve vites, 10 hoparlör, 10 hava yastığı, soğutmalı torpido gibi özellikler comfortline modelinde mevcut.

Sizin baktığınız araç 1.6 mpi motor. Lpg ile uyumludur. Lpg kullanacaksanız bu araç size göre. Lpg kullanmayacksanız tsi veya fsi bakın.
    Aracın sorunu yoksa alınabilir.

1.6 mpi motor dedigimiz motor hangi modellerde kullanılmıştır.?

• Sahibinden.com' a girin. Jetta bölümüne gelin. 1.6' dan sonra Fsi-Tsi gibi eklentileri olmayanlar Mpi motor. Comfortline, Midline, Primeline' da kullanıldı. Tour versiyonunda da kullanılmış olabilir, emin değilim.
  • quote:

Merhaba
    Jetta alacaksanız Comfortline modeli almanızı tavsiye ederim. 2. el de boş araba alınmasını tavsiye etmiyorum.
    Comfortline' da Esp, yokuş desteği, far ve silecek sensörü, otomatik kararan dikiz aynası, geri vitese takıldığında kaldırım hizasına inen ayna vb. birçok özellik bulunmakta.
    Araçta emin değilim ama 8 veya 10 adet hoparlör var. Ses konusunda da sizi tatmin edecektir.
    Siyah renge bej iç döşeme çok yakışıyor. Bakımı zor olsa da tavsiye ederim. Aşağıdaki resim aracıma ait.

Yakıt konusuna gelecek olursak İstanbul' da şehir içi ortalama 9 lt yakıyorum. Bu ay 8 lt' ye düşürdüm. Tamamen yol şartlarına ve sürüş tarzına bağlı aslında. Yeri geldiğinde 10-11 lt' de yaktığım zamanlar da oluyor.

Aracınıza Lpg taktıracaksanız 1.6 mpi motoru tercih etmelisiniz. Lpg kullanmayacaksanız tsi veya fsi daha iyi seçim olur sizin için.
    Aynen. Mk5 kasa gerçekten çok konforlu. 1.4 TSI benzinli 140 HP manuel mevcut. Şehiriçi 7 sehirdisi 5 litreyi geçmiyor. LPG takmaya gerek yok. Eğer uzun yol yaparım derseniz LPG li alın veya dizel motor alın. Ses yalıtımı ve diğer donanım özellikleri, c sınıfı diğer araçlara göre daha iyi. Hem ikinci eli hareketli. 60 bin verilir bu arabaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.