arkadaşlar arabalar bizim. daha vw volt ta var.(turuncu) 5 kardeşiz.özel bi şirketimiz var. bu fotoğraf 1 aylık falan. arabalar yeni alındığında çekmiştim. foto makinesi gelse detaylı fotolar çekicem ama servis hala göndermedi. lacivert passat 2002 model.benim eski arabam.çok sorun yaşadığım passat
Arkadaşlar birkaç gün önce aranıza katılmak istediğimi belirtir, mesaj atmıştım .Umarım şu andaki 49 kişinin arasındayımdır. selamlar....................! POLO VARİANT 2000 MODEL
quote:
Orjinalden alıntı: cemalettin1
Arkadaşlar birkaç gün önce aranıza katılmak istediğimi belirtir, mesaj atmıştım .Umarım şu andaki 49 kişinin arasındayımdır. selamlar....................! POLO VARİANT 2000 MODEL
aramıza hoşgeldin dostum. listeye ekledim
bu arada baya bi kalabalık olduk
codelinken, güzel bir garaj. Eminim ki birçok kişinin kolay kolay "hayır" diyemeyeceği bir garaj Allah kaza-bela vermesin.
Bu arada bugün bizim arabanın vites topundaki kapak kırılıdı Büyük ihtimalle terli ele yapışıp filan geldi. Acaba servis yenisini verir mi, yoksa yenisini mi satın almak gerekir? Şimdiden teşekkürler
servis 1 liranın hesabını yapıyor.Büyük ihtimalle satın alacaksın..Özel servislerde falan daha ucuza vardır belki.
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
codelinken, güzel bir garaj. Eminim ki birçok kişinin kolay kolay "hayır" diyemeyeceği bir garaj Allah kaza-bela vermesin.
Bu arada bugün bizim arabanın vites topundaki kapak kırılıdı Büyük ihtimalle terli ele yapışıp filan geldi. Acaba servis yenisini verir mi, yoksa yenisini mi satın almak gerekir? Şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: ugrvw
servis 1 liranın hesabını yapıyor.Büyük ihtimalle satın alacaksın..Özel servislerde falan daha ucuza vardır belki.
Bakıcaz, servis para isterse dışardan alıcam, ya servise para mı dayanır be!
dayanmaz..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ugrvw
Bakıcaz, servis para isterse dışardan alıcam, ya servise para mı dayanır be!
imkanı yok servis vermez. servisle hiç uğraşma. 2002 passatın elektronik ayna kolu kırılmıştı.şu anda pek hatırlamıyorum ama yaklaşık 50-60 ytl vermiştik. halbuki küçücük bir plastik. işler böyle olunca içimden vw ye küfür ediyorum. acaba başka firmalarda durum ne?
Tamam ya, ben kararımı verdim. Gidip Golf'lere taktıkları topuz kapaklarından alıcam. Ahmey'in Caddy'de standart gelen kapaktan. Yani vites yolları ve numaraları gümüş renk kaplamalı, ayrıca etrafında gümüş renk yuvarlak kaplaması olan kapaklardan.
Ya 2-3 periyodik bakımdan sonra özel servis ayarlamak lazım.. Gerçi nerden baksak 1 sene var ya o zamana kadar. Ama varsa tanıdık, bilindik VW Özel Servisi, İstanbul Avrupa yakasında, süper olur
en iyisini yaparsın.
quote:
Tamam ya, ben kararımı verdim. Gidip Golf'lere taktıkları topuz kapaklarından alıcam. Ahmey'in Caddy'de standart gelen kapaktan. Yani vites yolları ve numaraları gümüş renk kaplamalı, ayrıca etrafında gümüş renk yuvarlak kaplaması olan kapaklardan.
Ya 2-3 periyodik bakımdan sonra özel servis ayarlamak lazım.. Gerçi nerden baksak 1 sene var ya o zamana kadar. Ama varsa tanıdık, bilindik VW Özel Servisi, İstanbul Avrupa yakasında, süper olur
dostlar carevella nın üstüne krom ray(adını tam bilmiyorum) taktırmayı düşünüyoruz. yan taraflara da etek taktırmayı düşünüyoruz(bunun da adını bilmiyorum) internetten baktım ama bek iç açıcı şeyler yoktu. acaba vw nin orjinal aksesuarlarında var mıdır? yada bana bu konuda güzel bi yer gösterebilir misiniz? SAYGILAR
@_codelinker_ arkadaşım seni niye forumdan banladılar? çizgili nickinle geri geldin
o çizgili nick senin... adam gibi konuş.
Ne demek adam gibi konuş arkadaşım Sen çok adamsın ki Fake uyelik yapıp Laf koyup kız gibi kaçıyorsun Nasıl olcak
msn ye gel de ben de seni banlayım. olmamış işte araban kardeşim. hala daha söylüyorum.tipo ya o kadar para harcanmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
msn ye gel de ben de seni banlayım. olmamış işte araban kardeşim. hala daha söylüyorum.tipo ya o kadar para harcanmaz.
Olmamışsa Olmamıştır kardeşim batıyormu bir tarafına başka Nickle girip Falan Filan yapıyorsun Söyliyeceğin warsa kendi nickinden söylersin delikanlı gibi Varmı sende delikanlılık hee Harcarım Harcarımm Para benim değilmi Hemşerim. 30 yaşında adamsın utanmıyormusun sedicivalvole_oktay@hotmail.com
Ya sedicivalvole, codelinker.. Allah aşkına noluyor size? Kafayı mı yediniz? Nerden çıktı bu kavga böyle?
Neden bu forumda herşey sakız gibi uzatılıyor? codelinker zannedersem Tipo hakkında olumsuz görüş bildirmiş. Ama bunu biraz abartarak dile getirmiş -ki yapmaması gereken bir şeydi- sedicivalvole ile tartışmışlar mı ne olmuşsa.. Uzatmanın bir anlamı yok ki
Şurda adamakıllı mesajlaşıyoruz, o da zehir oluyor!
Arkadaşlar gereksiz tartışmalar yüzünden topiğin kilitlenmesine sebep olmayalım lütfen
Mod arkadaşlardan rica etsekde bu topicdeki gereksiz kötü msjları silseler.