Orjinalden alıntı: Woodpecker Sınava girenlere başarılar. Yahu bahsettiğim Golfü teslim aldık amma üzerinde Bridgestone B390 lar geldi. Araba acaip uğultu ve ses yapıyor . Bu normal midir? Lastikten mi gelir? Bir lastikçi bana bunların Connect vblerde takılı olduğunu Golflerde kullanılmadığını söyledi. Sert lastikmiş. Değiştireyim mi?
şimdi F1 den bildiğim kadarıyla yumuşak lastik çabuk ısınıp yolu daha çabuk ve iyi kavrıyo ama ömrü az, sert lastik ise daha zor ısınıyo ama ömrü çok uzun, BRIDGESTONE da F1 de bir müessese olduğuna göre yol lastiklerine de aynı şeyi uyguluyorlardır.
Benim araçtada aynı lastikten var b390 gerçten sert bir lastik.
Tabi daha ucuzunu bulabilmek de mümkündür. Ama bu bana fazla ucuz geldi.
jantları güzelmiş tabi bide yakından bakmak lazım araca
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_h_fb
25 bin ytl civarında golf 5 bulunabilirmi.
Dostum parana göre istediğin cihazı bulabilirsin ama ucuz etin suyunu bilirsin ucuz araçlar genelde çarpılmış olabilirler iice bakman lazım ayrıca dizel aramıyorsan vw nin araçları baya ucuzluyor
Bu film bana bir şeyi hatırlattı ama siz ne dersiniz ????
bu reklam muhtemelen c4 te önce çekilmiş. özentilik diyorum başka da birşey demiyorum
Bu reklam daha bir amatörce olmuş. Ama çok güzel
Bu kapı içleri leş gibi oldu bizim araçta..Buraları tazikli su ile yıkatsak bir problem olur mu acaba?
ugrvw nemli bir bezle silebilirsin. Ama o bezi son kullanışın olucak Sonra da hafif yağlayabilirsin diyecem de bilenler daha iyi açıklarlar diye düşünüyorum Tazyikli su zarar verebilir
yağı falan götürürse diye düşünüyorum tazikli suyu.sonra bide yağlatmayla uğraşıcaz.
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
ugrvw nemli bir bezle silebilirsin. Ama o bezi son kullanışın olucak Sonra da hafif yağlayabilirsin diyecem de bilenler daha iyi açıklarlar diye düşünüyorum Tazyikli su zarar verebilir
@ ugrvw bence de tazyikli su tut oraya. kapı sonradan ses yaparsa yağlarsın. fazla uğraştırmaz
quote:
Orjinalden alıntı: ugrvw
yağı falan götürürse diye düşünüyorum tazikli suyu.sonra bide yağlatmayla uğraşıcaz.
quote:
Sen tazyikli su tut abi bişey olmaz
Eğer dersen yağ azaldı yağlamakda bişey az bi makine yağı işini görür ama kolay kolay o yağ kirden önce çıkmaz
@joushkun @ustavolkan @hypnotic cevaplarınız için teşekkürler.bakıcaz artık boş bir zamanda hallederiz herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: ustavolkan
quote:
Orjinalden alıntı: ugrvw
quote:
Sen tazyikli su tut abi bişey olmaz
Eğer dersen yağ azaldı yağlamakda bişey az bi makine yağı işini görür ama kolay kolay o yağ kirden önce çıkmaz
ugrvw, sen yine de dikkatli ol da. Dertsiz başına dert alma durduk yerde
beni de alin araniza
VW GOLF 2001 Comfortline
doğru VW bu en ufak şeyden problem çıkarabilir.
quote:
ugrvw, sen yine de dikkatli ol da. Dertsiz başına dert alma durduk yerde
selam arkadaşlar bende üye olmak istiyorum hernekadar audi hastası olsamda vw kardeşimizdir severim benide bu kara listeye eklerseniz sevinirim ama imzamı değiştirmek istemiyorum konulara katılıcam
quote:
Orjinalden alıntı: sulokal
beni de alin araniza
VW GOLF 2001 Comfortline
Hoşgeldin sulokal arkadaşım Doğru yerdesin.
İşe imzanı değiştirmekle başlayabilirsin VW Kulübünden olduğunu belirtecek birşey olsun yeter.
Yakında güzel bir imza resmi gelecek, onları koyarız imzalarımıza.
Tekstilcii abimiz sen de hoşgeldin, sen de fahri üyemiz olursun