Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

quote:

Orjinalden alıntı: ustavolkan

İMZAM GİTTİİİİİİİ DİYENLERE

Arkadaşlar ben imzamda denedim eğer img yazarsanız forum kabul etmiyo nedense parantez içine image yazın ve linkle parantez arasında boşluk bırakmayın sorun çözülecektir.

"img"leri "image" yapınca düzeldi. O zaman daha önce neden img ile de gösteriyordu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

quote:

Orjinalden alıntı: omero06

quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

merhaba hepinize öncelikle. ben açıkcası vw e özel bir ilgi duymuyorum. yaptığı araçlar beni etkilemeyi bir türlü başaramadı. vw benim için sıradan bir marka ama öğrenmek istediğim vw in hangi motor sporları organizasyonlarında yer aldığıdır. seat cup dışında tabiki. f1, wrc gibi büyük oluşumların içinde yer almış mıdır ve de almaya devam ediyor mu?

bak muribbi:D burdaki arkadaşlar seni tanımıyo olabilir ama ben tanıyorum:D vw den nefret ettiğinide biliyorum sürekli açtığın konularla gerekse vw aşağılamak+renoyla kıyaslayıp renoyu üstün çıkarma çalışmaların... cevabını bildiğin soruları sorup ne elde etmeye çalışıyosun:D aldığın uyarılar+banlar yeterli mi olmadı

benim amacım bu değil. öyle olsa vw cilerin arasında bu soruyu niçin sorayım. sadece bilmiyorum ve de merak ediyorum. yeterlidir umarım. vw in de ne kadar kaliteli marka olduğununda farkındayım.

vw bu tür organizasyonlara grup olarak katılır örneğin lemans yarışlarında audi markası ön plandadır fakat tdi motorunu kullanarak vw i öne sürer ayrıca şunu belirteyim tabiki herkesin zevki farklıdır vw i beğenmiyorsan saygı duyarım illaki hepimizin fikri tek düze olamaz , ek olarak bu topiğe vw'e karşı bir antipati duyarak msj yazdıysan seni kınıyorum sonuçta burası vw i beğenenlerin mekanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustavolkan -- 11 Haziran 2006; 1:50:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

quote:

İMZAM GİTTİİİİİİİ DİYENLERE

Arkadaşlar ben imzamda denedim eğer img yazarsanız forum kabul etmiyo nedense parantez içine image yazın ve linkle parantez arasında boşluk bırakmayın sorun çözülecektir.

"img"leri "image" yapınca düzeldi. O zaman daha önce neden img ile de gösteriyordu?

valla nedenini bende bilmiyorum imzamda daha önceden resimde yoktu siz söyleyince bir bakayım dedim ama normalde kendi forumumda da img olarak kullanıyorum belki forumun versiyonu upgrade edilmiştir ve yeni versiyon böyledir

neyse şunu farkettim bu olay sadece imzada değil tüm resim eklemelerde geçerli demin bir deneme yaptım konuya img olarak da resim konulmuyor bilgilerinize ...

(Hani benim teşekkürüm ? - Üzüldüm bak şimdi. )

• Tamam kızma işte teşekkürün:
  • Hoşbulduk. Nasılsın
  • HERKESE MERHABALAR ARKADAŞLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: adoko

HERKESE MERHABALAR ARKADAŞLAR

Hoşgeldin aramıza dostum!
  • beyler kombi düz vites CADDY 38100 ytl olmuş iyi zam yemiş
  • Maalesef fiyatlar tuzlanmış hepimize geçmiş olsun.

FİYAT LİSTESİ

TİCARİ ARAÇLAR İÇİN TIKLAYIN

BİNEK ARAÇLAR İÇİN TIKLAYIN
  • Niye geçmiş olsun?Bizim arabaların değeri arttı işte fena mı? Yeni araç alacaklar düşünsün..
    quote:

Maalesef fiyatlar tuzlanmış hepimize geçmiş olsun.

FİYAT LİSTESİ

• benim Bora yı bi servise bakıma sokayım diyorum..2.yıl bakımı varmış..ilk bakımı yapılmış şu anda zaten 14.000 de ama yinede ben yaptırayım diyorum..arabayı yeni aldığımdan bu işlerden de pek anlamıyorum..bu servis işi bana kaça malolur ve en sağlıklı servis nerededir..ben ist. avrupa yakasındayım..maslak ve sanayi mah. bana çok yakın...sanırım buralarda varmış ama güvenilir bir yer olsun istiyorum...teşekkürler..
  • Evet, Doğuş Oto geç kalmıştı zaten zamlar için.. Yeni araç alacak arkadaşlara başarılar dileriz..
  • Peki 2. elde durum neyi gösterir sizce arkadaşlar?
  • ohooo bizim topic düşmüş gitmiş

gri kedinin antep-afyon arası ikinci uzun yol macerası çok yakında bu topicte
  • 2. el artacak diyorlar ama bilmiyorum.Millet tatile falan giderken arabayla gideyim diye 2. ele yükleniyormuş..
    quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Peki 2. elde durum neyi gösterir sizce arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isson

benim Bora yı bi servise bakıma sokayım diyorum..2.yıl bakımı varmış..ilk bakımı yapılmış şu anda zaten 14.000 de ama yinede ben yaptırayım diyorum..arabayı yeni aldığımdan bu işlerden de pek anlamıyorum..bu servis işi bana kaça malolur ve en sağlıklı servis nerededir..ben ist. avrupa yakasındayım..maslak ve sanayi mah. bana çok yakın...sanırım buralarda varmış ama güvenilir bir yer olsun istiyorum...teşekkürler..

dostum 14000 de ise ve 2. yıl ise seninkine 30000 bakımı yaparlar (2. yılda böyle eğer 1 yıl olsaydı 15000) tahminen aracında bir arıza yoksa filtreler işçilik felan 200 250 ytl tutar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

Niye geçmiş olsun?Bizim arabaların değeri arttı işte fena mı? Yeni araç alacaklar düşünsün..
    quote:

FİYAT LİSTESİ

2. ele pek yansımaz (bence) çünkü 2. el piyasası çok ölü bu fiyatlarla belki canlanır ama yinede ???

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

Niye geçmiş olsun?Bizim arabaların değeri arttı işte fena mı? Yeni araç alacaklar düşünsün..
    quote:

FİYAT LİSTESİ

2. ele pek yansımaz (bence) çünkü 2. el piyasası çok ölü bu fiyatlarla belki canlanır ama yinede ???

Yok be arkadaşım o kadarda abartıldıgı gibi ölü değil!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.A.K.K -- 14 Haziran 2006; 11:17:46 >
  • bisi sorcam vw touran aldım yenı bunlarda elektronık cekıs ayarı varmıs bana anlatabılecek ark varmı nası yapılıyo.yada boloe bısı varmı dogrumudur
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.