Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carevelle ile Viano arasında ne kadar fiyat farkı var?Yoksa Vianonun dengi Multivan mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: mkirmak

hakkatten ne guzel yazmisin.. walla icim gitti neyse biraz caddy takilayimda sonra alcam :) tsk yorumun icin :)

quote:

Orjinalden alıntı: ustavolkan

quote:

cunku simdiye kadar kullandigim arabalarim hep kucucuktu. carevella almak icin cesaret ister onu nasil kullancam hem :( zaten babamdan dunya ton laf isittim caddy icin :( yok babam begeniyor caddy ama koca araba ne yapacaksin dedi dusunsene carevella ile kapiya dayandigimi babam bayginlik gecirir :) babamda tuturdu clio alda clio [olduu clio alayim tobe tobe zaten minici oda araba mi be] :))) cliocu arkadaslar kizmasin takiliyorum iste selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: codelinker

niye güvenemedin kendine kardeş?
    ayrıca aramıza hoşgeldin.aracın hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

dostum bence mali gücün yetiryorsa caravelle alsaydın 2.5 174 ps comfortline 4motion olanından walla param olsa ilk önce onu sonrada 5.0 lt lik toureg i alırım bence kullanmakta pek sorun yaşamazdın dediğin gibi sadece 1 2 hafta park etmede sorun yaşıyorsun ama hemen alışıyorsun kullanması bence binek otolara göre daha kolay çünkü büyük olunca çok kolay yol veriyorlar ayrıca babanda o arabayı görünce ilk anda kızabilirdi ama binince sana hak verirdi hatta binince inmek bile istemezdi (amma anlattım bea benm bile ağzım sulandı )

• viana yanlis hatirlamiyosam baya bir luks yapilmis aslinda vito ile gorunumde fark yok disardan bakinca ama iceri ginince .... buzdolabi masa karsilikli koltuklar komple deri tabiki ve icinin dosemeside ozel olmali (laf aramizda ben bayide calisiyomda) :))

quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

Carevelle ile Viano arasında ne kadar fiyat farkı var?Yoksa Vianonun dengi Multivan mı?
    quote:

hakkatten ne guzel yazmisin.. walla icim gitti neyse biraz caddy takilayimda sonra alcam :) tsk yorumun icin :)

quote:

quote:

cunku simdiye kadar kullandigim arabalarim hep kucucuktu. carevella almak icin cesaret ister onu nasil kullancam hem :( zaten babamdan dunya ton laf isittim caddy icin :( yok babam begeniyor caddy ama koca araba ne yapacaksin dedi dusunsene carevella ile kapiya dayandigimi babam bayginlik gecirir :) babamda tuturdu clio alda clio [olduu clio alayim tobe tobe zaten minici oda araba mi be] :))) cliocu arkadaslar kizmasin takiliyorum iste selamlar

quote:

dostum bence mali gücün yetiryorsa caravelle alsaydın 2.5 174 ps comfortline 4motion olanından walla param olsa ilk önce onu sonrada 5.0 lt lik toureg i alırım bence kullanmakta pek sorun yaşamazdın dediğin gibi sadece 1 2 hafta park etmede sorun yaşıyorsun ama hemen alışıyorsun kullanması bence binek otolara göre daha kolay çünkü büyük olunca çok kolay yol veriyorlar ayrıca babanda o arabayı görünce ilk anda kızabilirdi ama binince sana hak verirdi hatta binince inmek bile istemezdi (amma anlattım bea benm bile ağzım sulandı )

• Viano çok iyi bir araç..Eğer maddi durum yeterliyse bence Viano daha mantıklı...
    quote:

viana yanlis hatirlamiyosam baya bir luks yapilmis aslinda vito ile gorunumde fark yok disardan bakinca ama iceri ginince .... buzdolabi masa karsilikli koltuklar komple deri tabiki ve icinin dosemeside ozel olmali (laf aramizda ben bayide calisiyomda) :))

quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

Carevelle ile Viano arasında ne kadar fiyat farkı var?Yoksa Vianonun dengi Multivan mı?
    quote:

quote:

quote:

quote:

• arkadaşlar benide listeye ekleyebilirmisiniz 2004 Bora
  • arkadaşlar mercedes iyi güzel de çok pahalı.
    ben bundan 3 ay önce mercedes e-220 cdi almayı düşünüyordum fakat bir arabaya o kadar para vermek istemedim.
    mercedes in yerine 2 tane passat aldık.bu arada araçlarımızın hepsi vw oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isson

arkadaşlar benide listeye ekleyebilirmisiniz 2004 Bora

hoşgeldinnn
  • Dostlar viano yu bilmiyorum ama babamın vito kullanan arkadaşları var arabanın sadece mercedes markası var diyorlar bu yüzden bir çok kişi iç tarafı tekrardan döşetiyormuş yani mercedeslerin binekleri gibi kaliteli değilmiş ayrıca vw ticari araçlarda hyundai den sonra 2. sırada yer alıyor , aslında 1. olabilirdi ama satışları etkileyen en büyük özelliklerdenbiri olan fiyat sayesinde 1. olmuşlar gibi çünkü starex in 140 hp otm vites full modeli 44.000 ytl hatta indirim bile yapıyorlar ama transporterları bilioyoruz (kalite karşılaştırılamaz tabiki)

DOSTLAR AYRICA ŞU MSN OLAYINI TEKRARDAN DİLE GETİRMEK İSTİYORUM İSTEYENLERE DUYURULUR.

BENİMKİSİ ustavolkan35@hotmail.com
    ayrıca 2 kişi daha var onlarada sorup yayınlanmasını isterlerse burada yayınlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustavolkan -- 9 Haziran 2006; 17:34:40 >

• Adoko > 2006 Polo Trendline Otomatik
  • VW ye yeni zam gelmişmi acaba Renault a falan gelmişte. adoko hoşgeldin bu arada...
    quote:

Orjinalden alıntı: adoko

Adoko > 2006 Polo Trendline Otomatik
  • slm arkdaşlar uzun zamandır bende yoktum.. bakıyorum ortalık kalite kokmaya başlamış yoksa biriisi volkswagen mi dedi:D
    benide ekleyiniz
    99 GOLF 1.6 COMF. 04 PASSAT TDİ
  • hoşgeldin omero06.
    hoşgeldin adoko.
    yavaş yavaş toplanıyor vwciler.
    arkadaşlar imzalarınızı niye değiştirmiyosunuz?vw ci olduğumuz belli olsun.
    iyi forumlar herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isson

arkadaşlar benide listeye ekleyebilirmisiniz 2004 Bora

Tabiki ekleriz dostum aramıza hoşgeldin...

quote:

DOSTLAR AYRICA ŞU MSN OLAYINI TEKRARDAN DİLE GETİRMEK İSTİYORUM İSTEYENLERE DUYURULUR.

BENİMKİSİ ustavolkan35@hotmail.com
    ayrıca 2 kişi daha var onlarada sorup yayınlanmasını isterlerse burada yayınlayacağım

yayınlayabilirsin Volkan. Arkadaşlar isteyenler msn adreslerini yazarlarsa msnde de sohbet eder birbirimizi daha iyi tanırız
    bu arada MSNde de güzel bir VW KULÜBÜ oluşmuş olur

quote:

aramıza hoşgeldin kardeş Aktif olman dileğiyle...

quote:

Orjinalden alıntı: omero06

slm arkdaşlar uzun zamandır bende yoktum.. bakıyorum ortalık kalite kokmaya başlamış yoksa biriisi volkswagen mi dedi:D
    benide ekleyiniz
    99 GOLF 1.6 COMF. 04 PASSAT TDİ

Hepimiz VW diyoruz Arabaları garaja aldık

Şuan itibariyle üye sayımız 45

• quote:

dostum araban dizel mi benzinlimi ayrıca ne kadar yaktığını hesapladınmı (rodajı bittiyse)

MSNCİLERİ BEKLİYORUZ ustavolkan35@hotmail.com
  • benim msn de joushkun@hotmail.com

VW'ci arkadaşlar beni eklediklerinde kendilerini tanıtırlarsa daha sağlıklı olur
  • Polo 1.6 hb 97 model
  • arkadaşlar bence tüm vw grubunu bu tropikte toplamalıyız sadece vw lanse edilmiş başlıkta.. bence AUDİ-SEAT-SKODA yıda ön plana çıkaralım biraz sonuç olarak onlarda bir vw imzası taşıyor hatta daha fazlasını
    forumda bu markaların vw e ait olduğunu bilmeyenlerde var
    hatta klübün ismi VolksWagen Group Team de olabilir:)
    hem daha geniş bi kitleye hitap etmek kabilinden ne dersiniiz????
  • bence böyle kalsın.
    çünkü diğer türlü bir çok konu konuşulacak.
    araçlarımız hakkında sorduğumuz sorulara kesin ve net cevaplar alamayız gibime geliyor.
    ayrıca bunu audi seat skoda kulüpleri kabul etmez.
    saygılar.
  • bunların hepsi klüpleştimi ??? bi kaç ay forumdan uzak kaldık neler olmuş yaa:D ben onların klüpleri yok sanıyodum ok
  • kardeş kulüpsüz otomobil firması kalmadı artık forumda.
    hatta ilk başlarda bazı arkadaşlar dalga geçmek için
    beyron kulübü
    ferrari kulübü falan açmışlardı.
  • quote:

bence böyle kalsın.
    çünkü diğer türlü bir çok konu konuşulacak.
    araçlarımız hakkında sorduğumuz sorulara kesin ve net cevaplar alamayız gibime geliyor.
    ayrıca bunu audi seat skoda kulüpleri kabul etmez.
    saygılar.

Ayrıca saol codelinker msn için , foto makinen geldimi ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.