Şimdi Ara

Volkswagen OEM Multimedya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satilik bends de var rcd330+ ama bendeki size uymaz sanirim. Sizde car tusu var, mqb platformu oluyor.

Ben mib2 compositiona gectim, gostergeme audio ve tel bilgileri gelsin, radyoya logolari gelsin diye. Sanirim mib2'nin ses gucu de yuksek. Ama mikrofonu, usb'si dahili degil.

Bence orjinalden sasmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Satilik bends de var rcd330+ ama bendeki size uymaz sanirim. Sizde car tusu var, mqb platformu oluyor.

Ben mib2 compositiona gectim, gostergeme audio ve tel bilgileri gelsin, radyoya logolari gelsin diye. Sanirim mib2'nin ses gucu de yuksek. Ama mikrofonu, usb'si dahili degil.

Hocam rcd330 polo için üretilmemiş bir multimedya o yüzden aracın iç görünüşünü bile kötüleştiriyor uygulaması,ses açma kısmı vesaire eski görünümünde olmuyor ya 6.5 inç orjinal mib olacak allstar ve lounge versiyondaki ya da şansımıza küseceğiz artık.

Volkswagen OEM Multimedya
    bir şu koyduğum fotoğrafdaki rcd330’a bakın birde en üstteki lounge paket aracınkine rcd330 resmen aracı eski göstermiş bence 6R gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 15 Nisan 2021; 19:44:13 >

• Benim bildigim hem rcd330 var hem de rcd330+ (plus) var.

Rcd330+'larin ekrani daha buyuk.
    Ayrica hem pq hem de mqb platform olanlari var.

Bendeki pq platformu ( passat b6'da kullandim )
    Siz car tusu olan modelini kullanmalisiniz ( think blue, surus bilgileri, offroad menusu cikan modeller)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 15 Nisan 2021; 19:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yapan zaten biziz. Lounge multimedyası 3000TL Comfortline donanıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoman245 -- 18 Nisan 2021; 16:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

Bunu yapan zaten biziz. Lounge multimedyası 3000TL Comfortline donanıma.

Keşke bizim buralarda olsaydınız epey mesafe var maalesef tekirdağa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 18 Nisan 2021; 16:34:45 >
  • quote:

Hocam peki satın alabileceğimiz bir siteniz vesaire var mı sistemi alıp burada taktırsak şase numarasını vesaire ne gerekiyorsa ya da bu ekrandan orjinal olarak nerede bulabiliriz o taraflarda olsak taktırırdık hemen ama maalesef çok uzak kalıyor 1-2 saatte gelinecek bir yerde değil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 19 Nisan 2021; 14:47:36 >
  • Arkadaşlar rcd 330’un iki türlüsü var galiba bir şu fotoğraftaki gibi golflere takılan ses açma kapama kısmının çerçeve içinde olduğu birde caddy ve transporterlardaki gibi olan versiyon var galiba en alttaki resim gibi

golff 7’deki gibi ses açma kısmının içeride olduğu daha orjinal görünür şekilde taktırmak mümkün mü poloya bunu uyar mı sizce yoksa son fotoğraftaki gibi sonradan takılma görünmek zorunda mı ? Eğer golf 7’deki gibi çerçevenin içine uyuyorsa rcd330’u seçeneklere dahil edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 21 Nisan 2021; 0:22:29 >

• Volkswagen OEM Multimedya
    Bizim composition colour’ın yerine boyut olarak oturur gibi geldi sanki golf 7’deki versiyon ?
  • quote:

Pq35 golf 6 için takılabilecek en iyisi hangisi ,, kapasitif ekranlı radyoları simgeleri ile gösteren ekranlar uyuyormu ?

Discover Media MIB2.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 27 Nisan 2021; 13:17:1 >

• En iyisi Mib2 std pq modelidir.

• quote:

En iyisi Mib2 std pq modelidir.

Hocam bu uyuyormu pq35 lere ?

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Satilik bends de var rcd330+ ama bendeki size uymaz sanirim. Sizde car tusu var, mqb platformu oluyor.

Merhaba elinizdeki cihaz b7 comfortline passata uyar mı?
  • _AdreaLisT _ kullanıcısına yanıt
    Evet uyuyor
  • Hayır tabii ki.

• Merhaba bir cozum bulabildiniz mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.