|
Volkswagen OEM Multimedya
-
-
RCD330 diye geçen multimedyalardan taktırmanız lazım. Kullanan çok kişi var diye biliyorum. VW Facebook gruplarında zaman geçirin illa denk gelecektir..
-
-
Arkadaşlar var mı bilgisi olan ? -
Bu tarz ekranlar pahalıya gelir size.Sadece ekran değil torpido ünitesi de değişiyor.Ayrıca bluetooth mikrofonu yerleştirmeniz lazım.
Yaptırmak istiyorum derseniz maaliyet olarak 4-5 binden başlar diye düşünüyorum.
-
Hocam mikrofon zaten var diye biliyorum tavan lambasının orada direksiyonda bluetooth düğmeside var bluetooth için hazır gibi duruyor.Mikrofon takılması gerekmiyor diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ogzdrkBu tarz ekranlar pahalıya gelir size.Sadece ekran değil torpido ünitesi de değişiyor.Ayrıca bluetooth mikrofonu yerleştirmeniz lazım.
Yaptırmak istiyorum derseniz maaliyet olarak 4-5 binden başlar diye düşünüyorum.
-
Comfortline’da mikrofon döşeli değil. Alacağınız orjinal ekranda bileşen koruma devreye girecek ve olmayacak. Bileşen korumayı biz kaldırırız diyenler de bluetooth araçta fabrikasyon olarak olmadığı için kaldırıp devreye soktuklarında tekrar devreye girecek. Yani orjinal ekran değişimi yapılamıyor. Kaliteli yan sanayi ürünler var orjinali aratmayan. Onlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Tavan lambasının orada sadece yeri hazır tesisatı yok. Düğme direksiyonda var ama işlevsiz. -
Tamamdır hocam anlaşılan elimizdeki standart mültimedyaya bir şeyler yaptıracağız,bu arada bileşen koruma dediğiniz şey multimedyanın çıkartıldığı arabanın şasi numarasıyla halledilebilen bir şey değil miydi ? Şu devirde bluetooth çok çok büyük eksik.quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_333
Comfortline’da mikrofon döşeli değil. Alacağınız orjinal ekranda bileşen koruma devreye girecek ve olmayacak. Bileşen korumayı biz kaldırırız diyenler de bluetooth araçta fabrikasyon olarak olmadığı için kaldırıp devreye soktuklarında tekrar devreye girecek. Yani orjinal ekran değişimi yapılamıyor. Kaliteli yan sanayi ürünler var orjinali aratmayan. Onlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Tavan lambasının orada sadece yeri hazır tesisatı yok. Düğme direksiyonda var ama işlevsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 14 Nisan 2021; 20:10:12 > -
Yok hocam şaşi no ile hallolmuyor. Aynı araçta denedim olmuyor. Bluetooth çok önemli bir eksik katılıyorum. Üzerinde kendinden mikrofonu bulunan kaliteli apple carplay android auto destekleyen fiyatı uçuk olmayan ekranlar var. Araca daha binmeye niyetliyseniz düşünün. Orjinal ekrana herhangi bi ekleme yapamayacaksınız çünkü. -
Hocam rcd330 tarzı ekranlardan bahsediyorsanız düşünülebilir ama android ekranlardan vesaire bahsediyorsanız çok nefret ettiğim şeylerden biri sonradan takılan o android ekranlar.quote:
Yok hocam şaşi no ile hallolmuyor. Aynı araçta denedim olmuyor. Bluetooth çok önemli bir eksik katılıyorum. Üzerinde kendinden mikrofonu bulunan kaliteli apple carplay android auto destekleyen fiyatı uçuk olmayan ekranlar var. Araca daha binmeye niyetliyseniz düşünün. Orjinal ekrana herhangi bi ekleme yapamayacaksınız çünkü. -
Rcd330 zaten makyajlı kasa Poloya olmaz hocam. Bahsettiğim öyle çakma ekranlar değil. Orjinal görüntüye menüye sahip. Golf 7.5 kasa ekranının birebir aynı görüntüsünde. Yoksa ben de nefret ediyorum uyduruk android menülülerden. Benim bahsettiğim android auto desteği karıştırdınız sanırım. -
Yok hocam karıştırmadım android auto’yu biliyorum apple car play’de çok sevdiğim bir özellik ama bahsettiğiniz ekran hangisi acaba uyabilecek dediğiniz rcd330 golflerle vesaire uyumluydu gördüğüm kadarıyla makyajlı poloda da mqb elektroniği var neden uymuyor ?quote:
Rcd330 zaten makyajlı kasa Poloya olmaz hocam. Bahsettiğim öyle çakma ekranlar değil. Orjinal görüntüye menüye sahip. Golf 7.5 kasa ekranının birebir aynı görüntüsünde. Yoksa ben de nefret ediyorum uyduruk android menülülerden. Benim bahsettiğim android auto desteği karıştırdınız sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 14 Nisan 2021; 20:24:51 > -
Orjinal RCD330 uymaz hocam az önce bahsettiğim bileşen korumadan ve araçta fabrikasyon olarak bluetooth olmadığından uyum sağlamıyor. Yan sanayi aliexpressten getirtip rcd330(görünümünde) takanlar var tabi ama yüzü astarından pahalıya geliyor sanırım kargosuyla falan. Benim bahsettiğim ekranlar da aliexpressten gelenlere benziyor yine yan sanayi mikrofon tesisatına gerek kalmıyor tak çalıştır şekilde. Satan yerler var ama kime ne kadar kitleyebilirsek kafasındalar abi bu orjinal deyip 3 bine kadar isteyenler var:) -
http://demirusta.com/site/car-multimedia/arac-markalari/volkswagen//
Bu siteye bakabilirsiniz... Ama ederler çok uygun değildir biraz masraflı olur.
-
Lounge paketteki orijinal multimedyayı aracınıza takabiliriz.
-
Yeriniz mi var hocam birde fiyat nedir mikrofon ve yazılım olayı nasıl oluyor ?quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245Lounge paketteki orijinal multimedyayı aracınıza takabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 15 Nisan 2021; 17:18:49 > -
Hocam android multimedyalar gibi dandik şeylerden nefret ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: bamorexhttp://demirusta.com/site/car-multimedia/arac-markalari/volkswagen//
Bu siteye bakabilirsiniz... Ama ederler çok uygun değildir biraz masraflı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C
Hocam android multimedyalar gibi dandik şeylerden nefret ediyorum.
Alıntıları Gösterhttps://www.enderelektronik.com.tr/volkswagen//
Burada orjinal ürünler bulabilir vede kullanılmayan donanımları varsa açtırabilirsiniz
-
Sağolun hocam bluetooth dışında eksikliğini hissettiren bir eksik yok ama ne yapıp edip bluetooth olayınım çözülmesi gerek.quote:
Orijinalden alıntı: bamorexhttps://www.enderelektronik.com.tr/volkswagen//
Burada orjinal ürünler bulabilir vede kullanılmayan donanımları varsa açtırabilirsiniz
Alıntıları Göster
-
quote:
Tavan lambasının orada sadece yeri hazır tesisatı yok. Düğme direksiyonda var ama işlevsiz.hocam şöyle bir uygulama gördüm youtube’da comfortline bile değil araç trendline bomboş araca uygulamışlar.Ücret olarak 7 bin tl yazmışlar.Polo ModifiyeyoutubeVW Polo 6C Trendline Discover Pro MIB2 Uygulaması - CarPlay - Navigasyon - Video Oynatmahttps://www.youtube.com/watch?v=jh8sKD0pGZw&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 15 Nisan 2021; 18:40:14 >
Benzer içerikler
- motor yağ basıncı az ne demek
- renault taliant neden tutulmuyor
- esp nedir
- subap sesi nasıl kesilir
- ford kuga yorumlar
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- yeni renault 5
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- honda elektrikli
- togg batarya kapasitesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X