Şimdi Ara

Volkswagen Passat 1.9 TDİ Comfortline nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
61.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir konuyu hortlatıyorum ama genel bir konu olduğu için fikirlerimi yazmak istedim.

2001 model 1.9TDİ Comfortline aracım var. (İlk arabam) Aracı 2013 yılı yazında 326 bin km de aldım. Aldığım kişi tamirci idi ve aracı kısa bir zaman önce almış motordaki bir miktar performans kaybı canını sıktığı için motoru komple yeniden toplamıştı. Aracı iki yıla yakın zamandır kullanıyorum. Şuanda 366 bin oldu. 40 bin km dir kullanmama rağmen bir ay önce ön takım yaptırmak haricinde hiçbir sorun yaşamadım.
    Araç Comfortline (orta paket) olmasına rağmen yeni nesil birçok aracın full donanımlılarında olan özellikler var.
    8 hava yastığı, elektrikli ve ısıtmalı aynalar, ESP veya ASR, Hız sabitleme, yağmur sensörü vs. standart olarak mevcuttur.
    130 HP, 310 NM tork ile performansı tatmin edicidir. 0-100 hızlanması fabrika verisi 9.9sn dir.
    Aracın yakıt tüketimi uzun yolda kullanıma bağlı olarak 5,2-5.8 litre aralığında, şehir içinde 10 litreye kadar çıkar.
    Ama genel olarak yaşına ağırlığına ve performansına göre mükemmel bir yakıt ekonomisi vardır.
    60 litre ile uzun yolda 1155km yaptığımı bilirim. (5.19/100km)
    Konforu, donanımı, yakıt/performans oranı ile tercih edilebilecek mükemmel bir araç olduğunu düşünüyorum.
    Almayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından....

• STasdemir S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Araba hakkında değil ama huzurunuz için:

O baktığınız araçların gerçek km teyidini dikkatlice yapmanız sonrası için size fayda sağlar. Piyasada bu kadar olumsuzluk var iken bu denli çok kullanılan bir aracı çok çok ince eleyip sık dokuyarak seçersiniz umarım.

Saygılarımla.
  • 212444 kullanıcısına yanıt
    Geç olsa da teşekkür ederim uyarı için bu konudan sonra sanırım 3 araba aldım sattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

Geç olsa da teşekkür ederim uyarı için bu konudan sonra sanırım 3 araba aldım sattım

içlerinde passat varmıydı :)
  • legend1982 kullanıcısına yanıt
    Malesef nasip olmadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STasdemir S kullanıcısına yanıt
    Ne demişler geç olsun güç olmasın
  • Babamın arabasıdır. 2003 Model 1.9 TDI Comfort

Araç 0 alınmıştı hala kullanıyor. 150bin km de daha :)

1 tane kazası var o da sağ önden. Vakumla çözülebilmişti. onun dışında sapasağlam araç :)
  • iyi bir motoru var ancak dizel herzaman buyuk risklidir. Motoru mutlaka detaylı kontrol ettirmeniz gerekir
  • Alırsanız en az b5.5 kasayı tercih edin çok eskiye gitmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.